![]() |
Ooo iš kur tu čia tai ištraukei? Mano Vaidžiui tai tik dabar nusivalė dantys, kai pradėjau duot kaulus ne vien vištienos, o ir jautienos, daugiau graužia, žaidžia su jais, ir nusivalė.
|
Nugi mano Krisma akmenų biškį turėjo, pradėjau mėsa šert tik šiandien ir va vakare ant durniaus pažiūrėjau į dantis, ogi žiūriu balti beveik ant vieno kito danties truputi likę.
|
cia tau extra greiciu suveike
cia dar rusiska nuoroda galima pziuret kaip rusai masto http://sharpeikennel.ru/index.php?op...d=52&Itemid=57 (aciu Natalijai uz radima) |
Aha, labai greitai tau čia nusivalė, mums tai kol kaulų kietesnių nedaviau, tol nesivalė.
Vakar buvom aikštelėj, tai tati pamačius Vaidį sakė, kad pastorėjo, jau yra už ko paimt ne vien šonkauliai, paskui Sigitas atėjo (dresuotojas) irgi juokės kad jau pilvukas yra pas Vaidį, sakau jis ne storas, tai sakė, kad ne, bet į storają pusę jau.. :shock: truputį išgąsdino.. :roll: o dar parą buvo beveik nevalgęs.. kaži mažiau duot valgyt? :? nors man tai jis neatrodo storas.. jaučiu čia jie šiaip erzino mane :twisted: Dabar einu ir visų klausiu, ar Vaidilka pastorėjo :lol: |
Vike perbrauk sunui per sonkaulius?
gali pasakyt kiek ju? jei gali tada ok, jei per lasinius ne, tada maziau serk |
Naa, galiu, bet reik įdėmiai jau skaičiuot, taip iškart nesijaučia :shock:
|
tai siek tiek pamazink, juk vasara lasiniu jam nereikia, nesusals :)
Quote:
|
:mrgreen: na, gerai.. bet man taip patinka kai jis valgo beveik kiek nori :roll:
|
Yra galimybė nusipirkti 40-50 kg avis prie Kauno, gyvo svorio kaina 4 Lt, bet galima tartis. Ar ką domintų?
|
Quote:
|
http://www.mflegal.com/petfoodlawsuit
Na va, atsirado vis dėlto drąsių žmonių Amerikoje. Pasižiūrėsim, kiek pasiseks pasiekti. Trumpai: keli amerikieciai padavė į teismą visas pagrindines šunų/kačių sauso maisto gaminimo firmas, už neteisigą informaciją apie maistų sudėtį, nutylint, kad dedami eutanazuoti šunys, katės, restoranų riebalai, skerdyklų/atliekų šalino firmų atliekos, kritę gyvuliai ir t.t. |
Agam aš irgi už avis, tik kas ją galabys? By the way rates, dėl tų triušių dėdė nusprendė visus pasilikt sau ir augint:)
|
Manau pardavėjai nugalabytų :) o organai visus labiausia domina :D reiktų vaistinės svarstyklėm skrandį svert ir dalintis :D Beje, aš iš Vilniaus. Būtų gerai, kad dalybos čia ir vyktų. Kitas klausimas - kaip su transportu, atvežimu? aš automobilio neturiu.
|
Blogietis dėdė... O dėl avies, tai ji lygtais prie Kauno? Kažkaip Kaune gyvenant važiuoti į Vilnių dalintis šalia esančią avį... nepatogu? O ką, ten viena avis?
|
na, tada galima ir vietoje. Laukiu ats. iš avininkų. Tų avelių tikrai ne viena, man regis jų daug :ffod
|
Tai ir mes greičiausiai jungsimės :)
|
Aviukai yra Kauno rajone, jų ne vienas ten :) Pardavėjai paskerstų. Reik suorganizuot atvežimą į Vilnių.
|
as irgi uz, :)
jei jau organus isplesit kaip kokie gruobuonys tiek to mesa pasitenkinsiu. |
Quote:
|
kas is kokiu miestu esat? kaip su parvezimu, atsidalijimu? man visa avis daugoka :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:29. |