Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Auklėjimas ir charakteris (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Mažo vilkiuko auklėjimas (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3851)

Vaiva 11-06-2006 21:06

Mes tam tikslui turime foksterjerą :mrgreen: Ta prasme, sėlinimui ir medžiojimui :) Viskas lygiai taip pat, tik tas foksas, velnias, dešimties mėnesių, tai greitesnis už mus. Bet Brknė dar atsigriebs paaugus :twisted: :wink:

Saulius 12-06-2006 07:55

Sveiki,
Kaip laikotes?Mes su Maja tai gerai.grauziam jaucio pimpaliukus,bet taip pat megstam dideles kiaules ausis ir raistelius.Pradejom daug valgyti labai.pabegiojam 5 min. lauke ir prie valgio iskart,vel i lauka,o po to vel prie valgio.Kazkaip Maja pastaruoju metu aukscio pradejo nebijot,vakar uzlipo ant sofos atkaltes ir jau sokti norejo zemen,o ten iki zemen geras metras su biskuciu,tai spejau uz kailio pagriebt.Tai baisiai isizeide ir su manim dabar nebendrauja :? O del kandziojimosi tai jokie zaislai negelbeja,skaniausia yra mano su Jurga rankos ir nieko daugiau nereikia,jei ranku "neduodam" tai bega i koja kasti.Gal pas tave Benai yra sunims dirbtiniu ranku ar koju? :D

wolfin 12-06-2006 08:15

Mano du perestukininkai irgi ismoko ant lovu lipinet WESPER pries isvaziavima i naujus namus jau skraide nuo lovu, svarbiausia nusokant yra labai gerai atsispirti nuo lovos, kad tik auksciau butu, o WALDWICO asilelis-tai vakar ismoko, tai dabra rusinasi su uzpakaliuku kol uzlipa, o po to laimingas voliojasi.
p.s. WALDWICO buvo jau ir ant auksto uzsikores, Vaiva zino, kokie ten laiptai-man teko ji tik prilaikyt, o siaip tai pats lipo, bijau, dabar, kad nenuskristu, ne sper mazas, o aukstis geras.
p.s.po p.s. as sianankt turejau bemiege nakti, nes kai WESPER nebeliko mazgis koncerta su pasiubavimais buvo surenges :evil:

Vaiva 12-06-2006 09:29

Vargšiukas Waldwico... O kur Wesper išvažiavo? Lenkijon?
Sauliau, idėja apie dirbtines kojas ir rankas tai nereali :mrgreen: Vakar Bruknė padėjo man tvarkytis, tai vyno jau praktiškai nebeturim iš ko gert... :roll: Gerai, kad mes alų labiau mėgstam...

wolfin 12-06-2006 10:01

WESPA I CSV Estijoje! :cheesy: labai faina seimynele, kuri siuo metu turi dar ir tris azijos aviganius, tures ka Wespa namuose kankinti:))

Hera1 12-06-2006 10:15

Maja tai megsta slepti nebaigtus grauzti gyslinius kaulus, ausis ir tuos pacius pimpaliukus. Kai grauzti jau nebera ka, o palikti gaila, reikia kieme kasti duobe ir slepti slepti :D
dar labai megstam tampyti virtuves ranksluoscius, kabintis i kelnes, gaudyti visokias muses ir vabalus, lysti po masinom, kai jos neburzgia :) ... taip pat ivairius tuscius vandens butelius, sulciu pakelius, oro gaiviklius...
va taip vat mes gyvenam :wink:

wolfin 12-06-2006 10:35

Jo masina ir tusti buteliai, kojines, ranksluosciai-PATYS geriausi suniuku zaislai. pas mane, kai jie buvo, nezaide nei su kamuoliuku, nei su kaulu, pirktu specialiai jiems-zaide su viskuom, kas tik kitaip atrodo-batai, buteliai, ir plastmasiniai ir stikliniai, ranksluosciai, mamos kelnes (su skylemis dabar) zolyte, tulpes...
nu zodziu suniukams tikrai linksma buvo:)

Saulius 16-06-2006 14:53

Pagaliau forumas vel veikia!
Kaip gyvena Girius ir Brukne?turbut auga kaip ant mieliu kaip ir musu Maja.tiesiog akyse keiciasi.Valgo daug,zaidzia daug, tik miega mazokai :D Tik karsta vargsiukei lauke buti,nebent pavesyje vesiau.Tiek ziniu.

Benas 16-06-2006 20:47

augam labai greitai.Reiktu pasisvert.Jau moka duot letena kai pasakau "duok labas"!Dar kartais pasilauzo,bet duoda visada.Dabar galutinai "itvirtinsim" ta pratima ir mokysimes pagal komanda sedet(nes pastebejau,kad kai ji pasikvieciu jis atbega ir truputi pastovejes sedasi, tereikia tai susiet su komanda ir paskui ipras,kad reikia sestis,kai sakoma,o uz tai gauni est :roll: ).Ant lovu ir nuo lovu sokineja ir laipioja be problemu.Labai mane myli,su kitais seimos nariais nelabai sutaria,nors dziaugiasi juos pamates...Protingas vilkas,visad pasipraso i lauka,zino,kad negalima iskart prie iejimo kakot(greit isisamonino,kad mus nelabai tenkina kakuciu rankiojimas su maiseliais),zodziu,smagus draugas

Vaiva 18-06-2006 19:03

Mes tai tik ką grįžom iš po savaitgalio gamtoje. Bruknė miega nepažadinamai, nes nuo penktadienio vakaro kankino draugų šarpėjų- vogė jo maistą, žadindavo ir varydavo iš jo miegojimo vietų ir t.t. (gaidino, taip sakant :roll: ) Be to, visą tą laiką lakstė laisvai, kėblino su mumis iki ežero (dejuodama ir vis bandydama prigult pavėsyje, bet pamačius, kad niekas jos nelaukia, skubinai bėgdama iš paskos), pirmąkart pamatė "Didelį Vandenį" ir narsiai šoko plaukti paskui Vykį 8) Kentėjo tą baisią neteisybę, kai žmogeliai ant laužo kepa visą avį, o vilkui nei kąsnelio neduoda (nors išvažiuojant jos snukis man įtartinai kvepėjo aviena- bus pavogusi), be to, pavogė beveik pakelį sviesto ir beveik visą jį suėdė.
Daugoka įspūdžių tokiam mažam vilkui :shock:

Su tuo maisto vagimu nuo rytojaus imsiuos tvarkytis griežtai- su spąstais vilkams :wink:

Vaiva 18-06-2006 19:45

Vilniečiai, susitinkam rytoj vakare gal?

Benas 18-06-2006 20:03

as negalesiu-busiu Kaune

Saulius 19-06-2006 07:04

Galim susitikti kaip tada Vingio parke,arba sedam pas mane i masina ir vaziuojam kur nors kitur.
Gaila tik kad Benas su Girium negali.Ar atidedam susitikima kol galesim susirinkti visi?
P.S. Vaiva, kaip jusu Brukne atlaiko ilgesnes keliones?nes mes planuojam savaitgali islekt po Lietuva pakeliauti.kai mieste vaziuojame su ja tai nerami baisiai buna ir cypia.
P.S.S. Geles musu kieme tuoj taps retenybe, po Majos vizitu viskas atrodo kaip po karo: apkasai,"bombu" prideta,murzina,zemeta visa iki ausu.Sestadieni vakare ji dingo kazkur kieme,vaiksciojau kieme,saukiau ja - nieko.einu vel ieskau-tik kazkas is apkaso po krumu kaip soks,kaip kibs i kelnes.Pasirodo tykojo kol pasitaike gera proga "uzpulti :D

Vaiva 19-06-2006 09:36

Galim susibėgt, ir du geriau nei vienas :) Jei jums tinka, tai gal vėl Vingio parke? 20 val?
Bruknė puikiai atlaiko keliones autobusu, ale šį savaitgalį važiavom mažina, tai Bruknę supykino... Smarkiai... Juolab, kad tokiais keliukais... mane irgi tampė, tik ne taip smarkiai :mrgreen: Be to, buvo ėdus. o dėl ramumo... nu ji bando kelt vėjus, bet nelabai jai kas leidžia tą daryt. :nonono2

Saulius 19-06-2006 10:18

Vingio parke 20 val. tinka.Busim.
Jei bus daug zmoniu tai galesim sest i masina ir kur kitur nuvaziuoti.

Vaiva 19-06-2006 10:59

Ok, iki :)

Vaiva 19-06-2006 17:35

Aaaa!!!!!!!!
Prisiskaičiau apie babeziozę tai aišku nupirkau advantex'o, palašinau ir t.t. Ale vat ėmėm ir radom erkę Bruknei įsisiurbusią. Tai ką naudot, jei tas neveikia?
O ką daba su šuniu daryt? Vykis erkę ištraukė, ale ji gyva, nei kiek nenumirus, kaip pagal instrukcijas turėjo būt...

vike 19-06-2006 18:09

manau, kad nieko baisaus, tiesiog kuri laika pastebekit suni, ar niekas napasikeite.

Benas 19-06-2006 19:26

Musu su Girium savaitgali laukia didelis zygis - keliausim po Dzukija partizanu keliais, po to svesim Rasas, net nezinau kaip jis atlaikys, turbut nest reikes po kokiu 10km.Dar viena problema iskilo - gali buti, jog greitu laiku (liepos pradzioje) isvyksiu i mokymus dviem menesiams Klaipedoje, o po to i Serbija(Kosova) pusei metu,ar Girius dar pazins mane?Ir ka daryt,kad zmonai nebutu labai sunku(nescia ir dar su vaiku), juk jam prasides paauglyste...gal samdyt koki priziuretoja?Siandien buvau palikes viena(su zmona) visai dienai, tai kai pamate mane vos vos neissoko per balkona...net graudu pagalvot,kad toki prieraisu zveri tektu palikt 8 men.

Vaiva 19-06-2006 22:21

Nu Benai, pavarai. Aišku, nepažins. Žmonės, pirkdami šuniuką grynai veisimui, parodoms, perka jį šešių mėn ir dar vyresnį, ir nieko tam šuniukui- nei jis ten to veisėjo labai ilgisi, nei ką.
Aš, asmeniškai, galvoju, kaip nulaikysiu Bruknę ir nebūdama nėščia, o čia patinas :roll:
Be to, pameni, CsV klauso tik to, kuris jį dresiravo. Taip kad tau grįžus jam bus beveik metai, jei jis nebus dresiruojamas, turėsi laukinį monstrą. Jei jį dresuos "padėjėjas"- Girius klausys tik jo. Ar jį dresuos besilaukianti žmona tuo pačiu prižiūrėdama dukrytę.... hm....
Brač, Vykis po savaitės trim savaitėm išlekia į Švediją, ir tai pergyvenam, ar klausys jo grįžus, ar pažins...

All times are GMT +2. The time now is 19:07.