Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Kalendarz na 2013r (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22594)

Gia 21-11-2012 17:31

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 443780)
ale jak wiekszosc zdecyduje sie na inna wizje to po prostu przyjme wersje wiekszosci :)

I w tym jesteśmy zgodne :twisted:

Puchatek 21-11-2012 17:40

Może jednak bez mikołajowych czapeczek i wielkanocnych wilczakowych jajek...
Tak jak napisała Gia: z >>Klasą<< 8)
A i Sssmokowi będzie łatwiej/szybciej -Ona też ma swoje "zajęcia w podgrupach". :)

Gia 21-11-2012 17:50

No moja wyobraźnia już widziała przebrania karnawałowe w styczniu, serduszka walentynkowe w lutym, gożdiki w marcu, jajka i kurczaczki w kwietniu, dynie w październiku, świeczuszki w listopadzie i czapeczki w grudniu :)

sssmok 21-11-2012 18:22

Gia masz bujna wyobraznie :twisted:

Ja najbardziej lubie czarne kalendarze, ale czarny juz byl :p
Za rok jesli zacznie sie wczesniej zbierac fotki, dobierac je tematycznie i przeprowadzi sie jakies dyskusje z ustaleniem gustow i pomyslow - bedzie latwiej i bedzie wiecej czasu. Ja w sumie myslalam tez o innym odcieniu w zaleznosci od pory roku, ale to tez daje dosc malo klasyczny wydzwiek, dlatego tym razem ostatecznie zdecydowalam sie na bialy.

Kalendarze pirelli sa swietne, ale zeby miec taki to:
- potrzeba duzych fotek
- najlepiej robionych w "celu kalendarzowym"
- musza byc swietnej jakosci
- no i... jedna na stronie.
Powiem tak: mozna "zlecic" naszym wilczakowym fotografom, zeby mysleli o kalendarzu robiac w przyszlym roku zdjecia. Ale wtedy bedzie tylko 13 psow, a kazdy chcialby zobaczyc tez swojego...

Proponuje jednak myslec o kalendarzu wczesniej i starac sie robic tez fotki do niego na przyszly rok. Liczy sie tez tlo ;)

Ok. Czyli rozumiem, ze mam sie zabierac za reszte miesiecy?

avgrunn 21-11-2012 18:25

Nie no jak chcecie, ale nie wiem jak Wasze wilczaki ale moj Smrodziach raczej nie pasuje do rzeczy laczonych ze slowem elegancja, klasa, stylowosc.

A tak na marginesie ja bym nie miala nic przeciwko gdyby w kalendarzu byly wlasnie te "kiczowate" rzeczy, bo tak naprawde te zdjecia sa najlepsze, zawsze bede miala w glowie Ulvarka przebranego za ducha czy z dynia :)

No ale jak mowila Ania na to potrzeba czasu, wiec moze na przyszly rok :) o ile sa inni co lubia jajcarskie foty :D

Gia 21-11-2012 18:28

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 443791)
moj Smrodziach raczej nie pasuje do rzeczy laczonych ze slowem elegancja, klasa, stylowosc.

Chyba w Twoich oczach ;)

Gia 21-11-2012 18:31

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 443790)

Kalendarze pirelli sa swietne, ale zeby miec taki to:
- potrzeba duzych fotek
- najlepiej robionych w "celu kalendarzowym"
- musza byc swietnej jakosci
- no i... jedna na stronie.
Ok. Czyli rozumiem, ze mam sie zabierac za reszte miesiecy?

Ja już mówiłam, że jeśli fotki moich psów sie nie nadadzą, to nie będę płakać, jeśli ich nie będzie w wypadku kalendarza jeden pies-jedna strona. Jak będę chciała kalendarz ze swoimi bżdziągwami to zrobiłabym sobie sama w pierswzym lepszym salonie fotograficznym :twisted:
A marzy mi się elegancki, subtelny kalendarz, który będzie ozdobą ściany :)

Tak, zabieraj się za kolejne miesiące ;)

sssmok 21-11-2012 18:32

Na przyszly rok mozna nawet dwie wersje przygotowac ;)
Klasyk w stylu pirelli i cos z jajem - roznica w cenie nie jest dramatyczna, wiec mozna wydrukowac mniej, a za to dwa wzory.

Gia 21-11-2012 18:32

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 443796)
Klasyk w stylu pirelli i cos z jajem - roznica w cenie nie jest dramatyczna, wiec mozna wydrukowac mniej, a za to dwa wzory.

Chciałoby się rzec - Like it!!

sssmok 21-11-2012 18:35

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 443795)
Ja już mówiłam, że jeśli fotki moich psów sie nie nadadzą, to nie będę płakać, jeśli ich nie będzie w wypadku kalendarza jeden pies-jedna strona. Jak będę chciała kalendarz ze swoimi bżdziągwami to zrobiłabym sobie sama w pierswzym lepszym salonie fotograficznym :twisted:
A marzy mi się elegancki, subtelny kalendarz, który będzie ozdobą ściany :)

To jest do zrobienia - kwestia obgadania jaki styl ma byc i prosba o robienie zdjec nie tylko swoim psom. Potem zbierze sie fotki, zrobi sie glosowanie i mozna zlozyc kalendarz :rock_3

Poziom niektorych fotek, az sie prosi o kalendarz z jednym psem na stronie ;)

avgrunn 21-11-2012 18:43

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 443796)

I to jest genialny pomysl :) a poki co robta co chceta i tak zakupie i powiesze i bede sie wgapiac od czasu do czasu :D

sssmok 21-11-2012 18:45

Proponuje w styczniu zalozyc temat o kalendarzu 2014.
Bedzie mozna wrzucac pomysly i propozycje fotek do obu kalendarzy 8)
bedzie czas, zeby wypowiedzialo sie jak najwiecej osob.

Dobra, wracam do dlubania przy obecnym ;)

Rybka 21-11-2012 18:55

Pomysł z Pirelli wilczakowym mi się bardzo podoba.
Ale ja bym poczekała ze zbieraniem fotek do połowy roku. Po wakacjach, wyjazdach i wszelkich urlopach powinno się uzbierać "12 best photos ever" :)
I od września- października można by zacząć go składać.
Rozumiem, że Sssmoku zostajesz wilczakowym "kalendarzystą"?

A tegoroczny bez względu na kolor i zawartość z pewnością zakupimy, fajnie że temat kalendarzy został reaktywowany :)

sssmok 21-11-2012 20:56

GRUDZIEN
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...44201255_n.jpg

Dariasek 21-11-2012 21:12

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 443765)
W sumie to przydalby sie jakis wilczakowy sw. Mikolaj ;)

Vuko (Geirrod) w mikołajki ma urodziny (3-cie) i zawsze co roku ma zdjecie w czapeczce Mikołaja i krawacie,patrz galeria Geirrod Braterstwo Wilczaków :);)

anula 21-11-2012 22:34

W przyszlym roku chetnie sie wolontaryjnie wlącze do projektowania nastepnej edycji kalendarza (znajac moje tempo - jak zaczne w styczniu, na grudzien bedzie gotowy :lol:)
A tak na serio - jesli Smok nie bedzie mial nic przeciwko, pomoge z przyjemnoscia 8)

(ostateczniem grafik z wyksztalcenia i wieloletniej praktyki
)

sssmok 21-11-2012 22:41

Ja byc amator, wiec kazda pomoc madrej glowy z checia przyjme.
Poza tym bedzie okazja do spotkania sie przy herbatce :rock_3

anula 21-11-2012 22:55

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 443821)
Poza tym bedzie okazja do spotkania sie przy herbatce :rock_3

Cichutko licze na to, ze mi wsip podziekuje na wiosne i bede znowu miec wiecej czasu na prawdziwe zycie - a lubelskie b.blisko ;-) (w naleczowie mamy chalupe)

sssmok 22-11-2012 00:00

KWIECIEN
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...65689413_n.jpg

Anula zapraszamy :rock_3

avgrunn 22-11-2012 00:33

Jeju jakie to zdjecie Cheitana i Biesa jest romantyczne :p

All times are GMT +2. The time now is 11:50.