![]() |
Quote:
Ha ha ha, z biegiem treningów większość przewodników normalnych psów (w seansie nie BC) staje się na torze szybszymi od nich :p A co do nawracania to w sumie nie powinnam tego robić przy Aszczu, bo ją wszelkie błędy bardzo frustrują i prowadzą do ucieczkowego odpału- powinnam w sumie lecieć dalej. Ale jakoś mam manie próby nie dostania disa :) Quote:
A tak poważnie jest sporo zawodników biegających prawie w ciszy i wydających tylko pojedyncze komendy. Metody dobiera się pod psa. Asta akurat potrzebuje ciągłe stymulacji i przypominania, że ja też tam jestem i że biegnie ze mną a nie sobie a muzą :roll: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A jak przyjemnie i wesolo gdy psiak pasuje charakterowo do wlasciciela |
Quote:
A co do Aszczu to mnie się marzy czasem pies typu owczarek wpatrzony we mnie i reagujący na moje komendy :) Ale zaraz potem sobie zdaję sprawę, że chyba każdy pies byłby przy mnie takim piździelcem ;) |
Quote:
Ostatnio pokazaliśmy, że tuchlińskie dzikie burasy to ja, a ja to tuchlińskie dzikie burasy :twisted: /no dobra...... ja się kontrolowałam, jak nie ja....../ Tylko w kwestii "przyjemności" i "wesołości" bym polemizowała....... Magda! Przywołuję Cię do porządku! :rock_3 Obejrzałam 2 razy filmik i miska nie przestawała mi się uśmiechać.... ta pasja. Pasja jest najfajniejsza. I Astka też! I daję jej w nagrodę 5 punktów dodatkowych >in plus< za "szpule"... Zuch-dziewczynka, a nie jakaś tam służbistka :lol::lol::lol: ..... A teraz wybaczcie..... nie wiem, co sobie z matki-ziemii wygrzebała Laila i wcięła, ale nie da się dłużej usiedzieć przy komputerze.....Muszę przewietrzyć....... ..... |
Super! Wg mnie świetnie Wasze biegi wyglądają. Naprawdę fajnie!
Ja już mniej więcej wiem, jakie to trudne, bo też ćwiczymy z Basztlianem od jakiegoś miesiaca :) Szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że jest tyle kruczków i pułapek na zwykłm treningu a co dopiero na zawodach... Daleka droga przed nami, oj daleka :) |
Quote:
A z tego, że wbrew pozorom to nie jest łatwa dyscyplina nikt sobie nie zdaje sprawy dopóki sam nie spróbuje i jeszcze gratis z wilczakiem ;) My ciągle pracujemy nad koncentracją... Ale to droga przez mękę. Ale Ci co widzieli Aszczu w Rzeszowie Ci wiedzą jaki kamień milowy został pokonany :lol: |
Gratki :)
Az z lezka w oku wspominam moje lata na agility, wyjazdy, zawody, treningi... Bawcie sie dobrze, wiem co czujecie na torze :) |
Quote:
A Ty kochana byś wróciła do agi :) Bo my już bez tego nie możemy żyć. Teraz w weekend znów jedziemy do Horni Suchej na intensywkę i na zawody (zawody klubowe- for fun bo w Czechach nie ma klasy 0 ). |
Chetnie bym wrocila, ale kasa troche no i zycie...
Czesto wspominam i cholernie mi zal, ze to sie urwalo... Biegacie swietnie i macie fun, to najwazniejsze. Reszta to dodatki... |
Quote:
|
nie wiem czy mi sie uda ale pierwsza próba wstawienia filmu.
My nie "zawodowcy" ale tez mozemy sie pochwalić w wolnych chwilach w pracy :p. Muszę sie tylko podszkolic w odpowiednim miejscu umieszczania tych filmów . http://www.youtube.com/watch?v=LrseL...ature=youtu.be |
heeheh, super, to taka oldschoolowa wersja agility :p
|
wiadomo jak to w pracy musze zawsze wyrwać z godzine , dwie na wychasanie.Ileż mozna wytrzymać za biurkiem u pancia.:twisted:.
|
Coraz więcej agilito maniaków ;)
Trunksia, Ty już weź przestań wreszcie narzekać. Asta biega pięknie, wcale nie tak wolno jak się wszystkim borderowcom może wydawać, ma super fun i jest lepiej z zawodów na zawody :) Jej mina mówi wszystko, jest bezcenna :) Róbcie dalej swoje i koniec narzekania! :) |
Trunksia, jak poszło na Mistrzostwach? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć wyników a jaskółki doniosły, że byłyście? :)
|
Byliśmy, widzieliśmy, kibicowaliśmy :) Dziewczyny biegają super!!! :)
Ale co i jak dokładnie, niech trunksia napisze, pewnie czeka na filmiki :twisted: |
Ha ha ha, no wyniki nie są powalające ;) Ale Aszczu biegała wbrew pozorom lepiej niż w Chorzowie. Ale każdego dnia zaliczała dwa disy, bo koncentracyjne nie było łatwo :) A raz byłyśmy 5/10 a raz 8/10 :)
Choć dla nas miejsca są nie ważne- liczy się zabawa i nauka panowania nad suczą :D A na filmiki dalej czekam :( Parę zdjęć ma Michał od Lunka to może coś wrzuci :) |
Super! Najważniejsze to być zadowolonym z pracy :)
Oczywiście po cichu zazdroszczę wystepów ;) |
All times are GMT +2. The time now is 10:41. |