![]() |
A czemu dopiero teraz ???????????????:lol: a nie od razu :lol::lol::lol::lol:
Dziękuję za gratulacje oczywiście w imieniu Hery ;-) I przyłączam się do gratulacji dla Margo :p |
;-) A temu dopiero teraz -bo dziewczyny mają pierwszeństwo :lol::lol::lol: ale co tam przecież nie to jest ważne kto pierwszy ale żeby wynik był ok.;-) cieszymy się kazdą dobrą wiadomością razem z właścicielami :)
|
Dobra passa trwa... 8) Wczoraj dostalismy do reki wyniki EBRU BASTERA z Peronówki... Przeswietlony byl juz jakis czas temu, ale ciagle sie mijalismy z jego wlascicielami - az do wczoraj (BARDZO DZIEKUJEMY za odwiedziny i przepraszamy za pozniejszy stan i zapaszek Bastera :rock_3)... Tak wiec kolejny wilczak moze cieszyc sie stawami HD-A...
|
Oby jak najwięcej miało taki wynik
GRATULACJE dla EBRU BASTERA |
No my sie przeswietlimy pewnie za jakies dwa tygodnie, a jak nie... to pewnie dopiero po przeprowadzce ;)
|
No i oczywiscie gratki dla rodzenstwa i calej reszty "Druzyny A" :D
|
Mam wielką przyjemność powiadomić, że do grona przebadanych wilczaków doszedł kolejny:
Ishtar z Peronówki! Prześwietlenie stwów łokciowych wykazało czyściutkie i tak samo biodrowych, ba nawet zostałyśmy pochwalone przez doktora Siembiede za wzorowy wygląd stawów Ish. Niestety mam problem by wstawić zdjęcia wpisu w rodowodzie i karty, ale może jutro w Mlada się coś na to poradzi :) Pozdrawiamy wszystkich JUPIII |
Jak widać mamy urodzaj na zdrowiutkie stawy :lol: oby tak dalej WIELKIE GRATULACJE dla ish :cool3
|
GRATULACJE dla Ishtar, no i dla Ciebie;)
|
Z przyjemnoscia pochwale sie kolejnymi dobrymi wynikami.... Tym razem na stol Dr. Siembiedy trafila IBONA i JUVART. Obie dziewczyny maja stawy az milo patrzec... Obie oczywiscie HD-A.... 8)
|
suuuper, gratulacje :)
|
My również już po prześwietleniu. Freyr ma HD-A oraz ED 0-0. Bałam się szczególnie o łokcie, bo u niej są narażone na większy "wysiłek", ale wszystko jest wzorcowo. Jestem chyba jednak jedynym właścicielem, który z takiego wyniku się nie cieszy do końca. Myślałam, że może z prawym biodrem jest coś nie tak (byłby to punkt zaczepienia), ponieważ ta łapa jest słabsza. Ale będziemy szukać dalej. No i oczywiście się ciesze :rock_3.
|
Macia! My też Cieszymy się. bo walczycie tylko z jednym wrogierm a nie z dwoma.. :) Przy niedyspozycji Freyr, dyslpazja pewnie utrudniałaby sparwe.. wiec Hurra! dla tego wyniku ;) I usciskaj dzielna dziewczyne ;)
|
Quote:
maria i wufi |
Zdaje sobie sprawe, że u Freyr nastąpił już zanik mięśni. Jednak podejrzewaliśmy, że coś z biodrem jest nie tak. Okazało się, że wszystko jest dobrze. Wiem, że Freyr jest w stanie chodzić co było widać na obozie, jednak nagle w domu "pada" i przestaje podnosić tył. Nie wydaje mi się, by było to spowodowane problemami fizycznymi. My się nie poddamy, a ludzie mogą mówić co chcą. Będziemy dalej z nią ćwiczyć, w wannie również, wózek też został przerobiony i nie może z niego wyjść więc walczymy dalej. Wieczni optymiści;-).
|
Dodaję zdjęcie z wpisem do rodowodu Crest( Hanka) Wilk z Polskiego Dworu.
Bez dysplazji!!!! http://img185.imageshack.us/img185/8156/dscf1101om5.jpg |
Wielkie Gratulacje dla Hanki i właścicieli też ;-)
|
gratulujemy :)
|
Bardzo się cieszymy!
|
Brawo dla kolejnych odpowiedzialnych wlascicieli <brawo>
|
All times are GMT +2. The time now is 05:50. |