Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Įvairūs (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Pliurpalų tema - prognozuojamas didelis populiarumas :) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6897)

Lauryte 22-01-2010 11:35

Sweiki,
Pas mus tai Hakutis valgo zuvi tik tada kai mes valgom, bet idomus dalykas pradeda trintis i kojas, ant grindu voliojasi:roll:Mes jau zuvies nebeduodam kai jis kazada is bliudo visus sprotus ant saves sukabino:bomb Po to karto jokiu zuvu, nebent su prieziura kartu valgyt:p

Vaiva 24-01-2010 18:32

Dėmesio dėmesio.
Yra šernienos. Po 4lt už kg. Viso 15 kg. Aš kokius 5 jamu tikrai, ar dar norinčių bus?

Vaiva 24-01-2010 19:17

Šerniena išdalinta :)

Lauryte 25-01-2010 09:18

Jai bus dar kazko panasaus parasyk mes tikrai jamsim:roll:

Vaiva 20-02-2010 14:19

Gal kam nevalytų jaučio skrandžių? 2,5 lt kilogramas, supakuota po 5 kg atrodo...

wolfin 24-02-2010 18:34

linksmoji dalis :
kalba vienas veisejas:
" as turiu kale ir patina ir jie gyvena gaujoje, jie kas metai turi po vada, nes tai naturalu. Ir grieztai negalima keisti partnerio kalei, kadangi del to kas generacija silpneja " istikimybes genas". Be to reikia kergti tuos pacius partnerius visa ju gyvenima ir del to, kadangi partnerio keitimas kas vada sukelia veisles degeneracija, nes dideja skirtingi kraujai."

vike 24-02-2010 19:17

Cha cha, tai jau paviešink kas čia tokie išmintingi pas mus :lol:

wolfin 24-02-2010 19:19

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 282379)
Cha cha, tai jau paviešink kas čia tokie išmintingi pas mus :lol:

aciu dievui, kad nes pas mus o uzsienyje :) Ukraina galinga tokiais "veisejais" :)

Vaiva 17-03-2010 20:57

http://www.gyvunugloba.lt/lt/adoption/g.19046

Na labai panašu į "giminę"...

natali 17-03-2010 21:14

gal naujas "veislynas" isteigtas...? ar cia "netyciukas"...?

wolfin 17-03-2010 21:16

nei veislynas nei netyciukas- gimsta tokiu visame pasaulyje pasimaisius VA, laikom ir kitiem panasiem individam. Lenkijoje daug tokiu :)

vike 18-03-2010 09:42

Tai nereikia nei Lenkijos, ir pas mus gi yra panašių, ypač iš toliau žiūrint tai atrodo tikrai tikrai čekas.. taip kelis kartus apsigavau :D Net mašina važiuojant yra tekę apsisukt ir lėkt žiūrėt, kaaas ten per čekas, iš kur :shock: a paaiškėja apžiūrėjus iš arčiau, kad mišrūnas :(

Lauryte 18-03-2010 09:59

Mes taip pat toki atveji apturejom kai buvau Rusijoj mamaos aplankyt mano vaikynas paskambino man ir sako va Naujininkuose naujas cvs atsirado.:p
Na ka tas cvs buvo laika:roll:bet begalo panasi tik uodega riesta isduoda kad ji laika;-)

bite 18-03-2010 10:01

ir man neseniai taip buvo :D su draugu vaziuodani susigincijom ar cekas ten ar ne... teko apsisukt ir isitikint... ne cekas :D

wolfin 18-03-2010 13:47

ale va visi uzsispyre "teko apsisukt ir grizti isitikint" :rock_3

bite 18-03-2010 14:56

tai susigincyjom :D norejau savo tiesa irodyt :P

natali 22-03-2010 09:21

1 Attachment(s)
http://www.wolfdog.org/forum/attachm...1&d=1269242431

wolfin 22-03-2010 10:09

tai su seimynos didejimu ( ne vaikai, ne vaikai, kol kas tik vyras )
bukit laimingi ir tikra vilkiska gauja :)

bite 22-03-2010 11:10

As taip pat deduosi prie didziausiu sveikinimu ;))) :beer

Vaiva 15-04-2010 18:16

Wolfin, tai gal pasigirk jau, ką? :D
Turim dar septynis naujus vilkiukus - E Girios dvasiukus :)

Vaiva 01-05-2010 08:11

Naujas Bruknės bajeris. Šiaip ji visada miega lovoje, bet kadangi dabar rujoja, tai teko higienos sumetimais nakčiai ją kraustyti narvan. Šįryt mergaitė atsargiai atsirakino tas dvi metalines narvo sklendes, pasivaikščiojo po namus, bet kadangi vis tiek nebuvo įleista lovon, grįžo į narvą ir... užsidarė dureles :D Na taip, sklendžių neužstūmė :D Bet tvarkingai va guli narvuke uždarytomis durimis :D
Gaila kad šunys taip trumpai gyvena, kokio dvidešimtmečio proga galima būtų namų raktus įduot :D

Asta 03-05-2010 19:54

Raktai gimtadieniui gera dovana. Aš tai galvoju gal kokį laptopą dvidešimto gimtadienio proga Jarai padovanoti. Šiandien kaip tik vienam tokiam neblogam ekrano kampą nugraužė. Reikia paskatinti būsimą talentą :twisted: maž koks hakeris bus ateity...

Guu 14-05-2010 13:08

Sveiki visi. Ėėė, Daiva, a Tu čia gadini visą įdomumą ir ištrini temas apie vilką-augintinį? Gi teip faina augint vilką namuos, žmogus pasiklaust gal norėjo, iš kurio medžiotojo geriau pirkti laikos-vilko hibridą ir kokios spalvos šilkinį antkakliuką pirkti, o čia bac - ir nebėr temos. Netgi dviejų. :D Matyt, žmogui tikrai labai rūpėjo.

Vaiva 16-05-2010 09:33

Vėl yra šerno, 4 lt/kg. Kam reikia, praneškit :) Būtų gerai iki šiandien pavakarės žinoti, ar kas ima.

wolfin 16-05-2010 12:36

Quote:

Originally Posted by Guu (Bericht 300668)
Sveiki visi. Ėėė, Daiva, a Tu čia gadini visą įdomumą ir ištrini temas apie vilką-augintinį? Gi teip faina augint vilką namuos, žmogus pasiklaust gal norėjo, iš kurio medžiotojo geriau pirkti laikos-vilko hibridą ir kokios spalvos šilkinį antkakliuką pirkti, o čia bac - ir nebėr temos. Netgi dviejų. :D Matyt, žmogui tikrai labai rūpėjo.

eee zinok cia ne as o automatika :)))) visus naujus rasinetojus tikrina automatiskai programa kad nebut spameriai ir virusai :)
tegul klausineja, atsakymas mano aiskus :)

p.s. as kaip tik ant "ratu" grisim duosim interva kaip sekes ":)))

Vaiva 16-05-2010 12:51

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 300898)
eee zinok cia ne as o automatika :)))) visus naujus rasinetojus tikrina automatiskai programa kad nebut spameriai ir virusai :)
tegul klausineja, atsakymas mano aiskus :)

p.s. as kaip tik ant "ratu" grisim duosim interva kaip sekes ":)))

Oi tu greičiau grįžk su visu siuntinuku :)

Mmm, kokį siuntinį Daiva veža, vaje vaje kokį.... 8)

wolfin 16-05-2010 13:01

neblogas bagazas, neblogas, toks labai "po ranka" man einantis :))))

Vaiva 16-05-2010 13:06

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 300904)
neblogas bagazas, neblogas, toks labai "po ranka" man einantis :))))

Bendro pobūdžio nacionalinis turtas sakyčiau 8)

wolfin 16-05-2010 13:14

ale tu nacionaliniu turtu ir daugiau jau turim :) kaip sakoma info comming soon...:rock_3

bite 16-05-2010 14:50

ale ir suintrigavai :))

Vaiva 01-09-2010 09:51

Nu bet ir tyluma čia... Atostogauja visi vis dar?
Bruknė pagaliau atgauna formas po apsimetinėjimų nėščia ir šeriasi kaip... kaip... kaip svolačius paskutinis. Sakiau, gal mest tą kambarių siurbimą ir leisti natūraliai susiformuoti veltam kilimui 8)

natali 01-09-2010 13:51

cia Facebook-as kaltas:)) visi ten:)) arba beveik visi:)

Saulius 01-09-2010 14:50

Kas tas facebook'as?:? kazkaip as atsilikes nuo siu dienu technologiju, neuztenka pas mane megabaitu galvoje, kad supranciau viska.

natali 01-09-2010 15:11

va tai tau:) kaip ten sakoma - jei taves "nera" facebook'e - taves ner gyvenime:) http://www.facebook.com/ - gal ir tau patiks, Sauliau ?:))

Saulius 01-09-2010 15:24

Pasiskaiciau internete kas tas facebook'as. Kazkaip netraukia manes tokie dalykai. Dar skyp'a kartais isijungiu, bet ne daugiau.

natali 02-09-2010 09:36

Suprantu:) toji virtuali erdve - kartais buna klastinga paciam zmogui:)

Vaiva 02-09-2010 10:50

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 321719)
Pasiskaiciau internete kas tas facebook'as. Kazkaip netraukia manes tokie dalykai. Dar skyp'a kartais isijungiu, bet ne daugiau.

Pražuvėliai :) Kaip sesė laikos? Pasiilgom jau labai jos...
Mane kažkada feisbukan privertė užsiregistruot buvusi direktorė - man piarščikui kitaip negalima :D

Mus šįryt pasiekė žavus siuntinukas iš Belgijos - Bruknės Int Ch diplomas :) Dabar galėsim tarptautinėse parodose čempionų klasėj nemokamai dalyvaut. Gaila, kad gruodį teisėjai neįdomūs... O gal daug kas dalyvaut ruošias? Smagu gi kai daug šunų, dėl skaičiaus užsirašytumėm :)

Deima 02-09-2010 11:28

Jamsim mes CACIB'a tik dar nenusprendziau kiek sunu vesiu :)

Deima 02-09-2010 21:20

http://maratonas.turistas.lt/apie_maratona/lt37.html

Lauryte 06-09-2010 06:55

Sweikinam broliuka su ch titulu!!!!;]

Vaiva 06-09-2010 09:27

Nūū, wolfin, mano reproduktorių pajamei? :D Ot gražu :D O Dag kur?
Nauja vada ant LT nusimato!!!

natali 06-09-2010 14:54

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 322237)
Sweikinam broliuka su ch titulu!!!!;]

Aciu Laura dar karta:)) ir uz palaikyma ir padrasinima i BESTUS:)))

wolfin 06-09-2010 15:24

dar karta Ivjusa sveikinam :)
vienas va baige LT CH (dabar tik patvirtinti reikia ji) o va Milosevicius sest BOB irgi jeme - po metu ir ji padarysim LT CH :)

Vaiva, o kur parasyta, kad tavo :) as ta vada nuo sukergimo dienos ant "akies" padejus esu. Be to ner reikalo patinu skirstyt tavo- mano imi ka nori kergi ka nori - vis tiek pedigree kitokie gaunas ir geru sunu niekada nebus per daug :)

Dag'o... neber..... geru jam medziokles pievu ...

Lauryte 18-10-2010 09:08

Na kazkaip fb uzmaciau naujus mazgius!!!!Na Wolfin pasigirk kas ten pas tave;]ir kiek?;]

Vaiva 18-10-2010 10:09

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 332387)
Na kazkaip fb uzmaciau naujus mazgius!!!!Na Wolfin pasigirk kas ten pas tave;]ir kiek?;]

Oo, ir aš jau feisbuke apžiūrėjau :) Daiva, netylėk, mums visiems čia labai cekavu :) Kiek ten ir ko?

Nu nieko sau, o Kuti sesutė su W vados tėčiu Harry vilkiūkščių bus prisidirbus :) Ot pagausėjimai :)

wolfin 18-10-2010 20:12

nu turim :) nu augam :) kai busim nebe bebrais- pasirodysim ir prisistatysim :)

Kompanija 01-11-2010 21:21

parooooooooooodykit :)
Sveiki, senokai skaitinėju forumą, CV žaviuosi dar seniau, bet turiu dvi haskes ir prancūzę. Cv bus, ateityje, o dabar kaip sakant kaupiam pinigus ir vietą. Aišku, laukti labai sunku, bet jei tikrai nori, tai nėra nepasiekiamų dalykų :) Cv teko paglostyti, paniurkyti Jonavoje, pas veisėją ir parodose :) O kolkas tik seku temas, skaitinėju ir baltai pavydžiu ...
gal yra kokių žinių apie Grėjų?

Kompanija 02-11-2010 17:10

Pasirooooooooooooodykit :) Kažkaip arba susidubliavo mano postas su pasisveikinimu, prisitatymu ir kitom kalbom, arba aš neperpratau dar šio forumo subtilybių..

Vaiva 05-11-2010 11:46

Quote:

Originally Posted by Kompanija (Bericht 335503)
Pasirooooooooooooodykit :) Kažkaip arba susidubliavo mano postas su pasisveikinimu, prisitatymu ir kitom kalbom, arba aš neperpratau dar šio forumo subtilybių..

Nieko nieko, geriau du postai nei nei vieno :D
Pasirodykit su haskėm ir prancūze geriau, labai smagus vaizdas turėtų būti :D Kaip tokia merginų kompanija sutaria?

Kompanija 05-11-2010 11:51

nemoku aš čia foto įkelti (o gal reikia per radikal.ru ir panašius?) Sutaria tai gerai, gauja jau seniai susiformavusi, hierarchija aiški :))) Nors, kaip kiekvienoj šeimoj, pasitaiko "dienų lyg tyčia", bet taip tik įdomiau :) Jei kas nors buvote šunų kinikių ar dogtrekingo varžybose, tai mes ten rodydavomės dažniausiai (tik be prancūzės, jai didelė trauma, jei neleidi bėgti, tai nesiveždavome, nervus patausojome) :)
O kas nors, turintis CV gyvena Kaune? Nu būtų laaaaaabai smagu kartu šunėkus pavedžioti, pasidžiaugti, pasikaukti :)

wolfin 05-11-2010 13:09

Kaune kartais pasirodo Deima su broliais saunuoliais. Ale nuo kauno iki suvalkijos lygumu gi visai netoli :)

Kompanija 05-11-2010 13:25

o kur konkrečiau tos Suvalkijos lygumos? :P

wolfin 05-11-2010 13:55

Quote:

Originally Posted by Kompanija (Bericht 336074)
o kur konkrečiau tos Suvalkijos lygumos? :P

uz Luksiu i kaire i Griskabudi :)
va paskutines pasilakstymo fotkes
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2380228_n.jpg

http://www.facebook.com/photo.php?fb...407.1197451522

Saulius 08-11-2010 08:47

Sveiki,

Kadangi cia pliurpalu skyrius tai rasysiu cia. Labai linksma tema uzvedete apie sunis su zmoniu vardais. Labai juokiausi :lol:. Pas mano dede Zarasuose yra dvarterjeras vardu Valentinas. Juokiausi gal valanda kai suzinojau varda, nu bet kai pasiziuri i sita suni kitoks vardas niekaip nelimpa.

Vaiva 08-11-2010 09:08

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 336403)
Sveiki,

Kadangi cia pliurpalu skyrius tai rasysiu cia. Labai linksma tema uzvedete apie sunis su zmoniu vardais. Labai juokiausi :lol:. Pas mano dede Zarasuose yra dvarterjeras vardu Valentinas. Juokiausi gal valanda kai suzinojau varda, nu bet kai pasiziuri i sita suni kitoks vardas niekaip nelimpa.

Na mūsų taksas Tapis (nebėr jo jau daug metų) irgi turėjo prilipusį Stepono vardą. Bet mes tik šeimos rate taip... Patyliukais...

Sauliau, kaip sesė mūsų? :) Pasipasakokit.

Vaiva 08-11-2010 09:11

Quote:

Originally Posted by Kompanija (Bericht 336071)
nemoku aš čia foto įkelti (o gal reikia per radikal.ru ir panašius?) Sutaria tai gerai, gauja jau seniai susiformavusi, hierarchija aiški :))) Nors, kaip kiekvienoj šeimoj, pasitaiko "dienų lyg tyčia", bet taip tik įdomiau :) Jei kas nors buvote šunų kinikių ar dogtrekingo varžybose, tai mes ten rodydavomės dažniausiai (tik be prancūzės, jai didelė trauma, jei neleidi bėgti, tai nesiveždavome, nervus patausojome) :)
O kas nors, turintis CV gyvena Kaune? Nu būtų laaaaaabai smagu kartu šunėkus pavedžioti, pasidžiaugti, pasikaukti :)

Aš per photobucket'ą dedu :) Darosi aktualus man antro šuns namie klausimas... Tai rankiojuos informaciją...

auuuu 08-11-2010 09:25

kalbant apie vardus....viena laboratorijos bendradarbė pasakojo, kad jos dukros mokyklą lanko mergaitė vardu santa marija....

p.s. bruknei sveikinimai...nu ir vaivai irgi... :)

Vaiva 08-11-2010 09:30

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 336413)
kalbant apie vardus....viena laboratorijos bendradarbė pasakojo, kad jos dukros mokyklą lanko mergaitė vardu santa marija....

p.s. bruknei sveikinimai...nu ir vaivai irgi... :)

Tikrai žinau, kad prieš metus ar dvejus Kaune užregistruota mergaitė, vardu Bruknė. Nu ką aš suprantu... :roll:
O čia mums kodėl sveikinimai? Dėl antsnukių? Ačiū ačiū, va kaip tik pas Jakovą einam tuoj, tai jau kaifuoju kaip gerai bus - valanda kelio pėsčiomis, tai pasimėgausim :D Dar grįžt per senamiestį... Jėga...

Saulius 08-11-2010 09:34

Nu sese Maja tai kaip visada: valgo, si..a, zbitkus krecia ir miega. Galvoju vis kada gi susitupes mergina, visgi pavasari jau 5 metai bus. Meilumo apsoliuciai jokio, pradedi glostyt, tai baisiai kencia ir ziuri sikancio katino akimis, laukia kol baigsi glostyti. Arba gryztu is darbo isleidziu is voljero, tai kokias 5 min. lanksto kaip beprote kosminiu greiciu po kiema, sokineja visur. Nu zodziu nebutu Majukas sik..j motoriukas.
P.S. Labai atsiprasau, kad pavartojau daug zodziu prasidedanciu raide "sh", bet siandiena sitie zodziai kazkaip labai padeda mintis isreiksti.

Guu 08-11-2010 11:10

Vaiva, papasakok daugiau apie reikalo pribrendimą antram šuniui namuos. Ar ilgai jau bręsta ir kokie pagrindiniai argumentai? Labai įdomu, gal ir kitiems bus naudinga, jei kiek pasidalinsi savo surinkta informacija. Beje, apie kokią (ne)veislę galvoji? Kažkaip vis pametu skaičių, kiek pas Daivą ir Deimą šunų. :lol: Neperseniausiai su Deima kalbėdama vos iš klumpių neišvirtau išgirdusi, kokia pas ją šunauja. Gal ir dar kas nors iš čekų šeimininkų mąsto gausinti gaują? Va, Natalija basendže pagausino (beje, kaip sekasi sugyvent jums, ar vis dar Ivju meilė begalinė? :)), gal dar pas ką nors naujienų panašių yra? Deima, jei papasakotum daugiau apie Lucky ir bernų gyvenimą ir bendravimą, tai patenkintum kai ne kurių smalsumą. ;-)

Vaiva 08-11-2010 11:52

Quote:

Originally Posted by Guu (Bericht 336424)
Vaiva, papasakok daugiau apie reikalo pribrendimą antram šuniui namuos. Ar ilgai jau bręsta ir kokie pagrindiniai argumentai? Labai įdomu, gal ir kitiems bus naudinga, jei kiek pasidalinsi savo surinkta informacija. Beje, apie kokią (ne)veislę galvoji? Kažkaip vis pametu skaičių, kiek pas Daivą ir Deimą šunų. :lol: Neperseniausiai su Deima kalbėdama vos iš klumpių neišvirtau išgirdusi, kokia pas ją šunauja. Gal ir dar kas nors iš čekų šeimininkų mąsto gausinti gaują? Va, Natalija basendže pagausino (beje, kaip sekasi sugyvent jums, ar vis dar Ivju meilė begalinė? :)), gal dar pas ką nors naujienų panašių yra? Deima, jei papasakotum daugiau apie Lucky ir bernų gyvenimą ir bendravimą, tai patenkintum kai ne kurių smalsumą. ;-)

Na su manim viskas paprasta - galvoju apie antrą čeką arba kiek mažesnę panašaus charakterio/judrumo/kailio veislę. Argumentai už - labai subjektyvūs. Noriu ir tiek. Su Brukne LT parodos nebeįdomios, nebėra to smagumo rinktis viską iš naujo. Šiaip norisi to darbo su jaunu šunimi - visi auklėjimai, socializacijos ir pan. Plius dviems šunims smagiau žaisti, lengviau juos iškrauti. Bet yra argumentai prieš, kurie yra labai racionalūs - vietos stygius, dvigubai daugiau plaukų namie, pasiaiškinimai giminėms ir artimiesiems, kodėl aš ne vaikus gimdau, kaip pridera, o šunis auginu :D Sudėtingiau rasti kur palikti išvažiuojant. Sudėtingiau vežtis kartu. Klausimas ar užteks laiko ir dėmesio dviems šunims, kurie vis dėl to yra labai reiklūs žmogaus dėmesiui. T.y. jaunąjį šunį mano giliu įsitikinimu reiktų vedžioti atskirai, socializuoti atskirai, na, kad ne paskui Bruknę eitų, o paskui mane :roll: Tai vadinasi padvigubėja pasivaikščiojimų laikas. Nors aš dirbu iš namų ir didžiąją dalį laiko praleidžiu namie (t.y. negalioja man nei darbo valandos, nei savaitgaliai, dažniausiai blogaja prasme :D) , vis dėl to suvokiu, kad diena nėra guminė... Deimos ir Daivos kiek kitokia situacija - aš gyvenu butuke visai Vilniaus centre...

Vaiva 08-11-2010 11:57

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 336416)
Nu sese Maja tai kaip visada: valgo, si..a, zbitkus krecia ir miega. Galvoju vis kada gi susitupes mergina, visgi pavasari jau 5 metai bus. Meilumo apsoliuciai jokio, pradedi glostyt, tai baisiai kencia ir ziuri sikancio katino akimis, laukia kol baigsi glostyti. Arba gryztu is darbo isleidziu is voljero, tai kokias 5 min. lanksto kaip beprote kosminiu greiciu po kiema, sokineja visur. Nu zodziu nebutu Majukas sik..j motoriukas.
P.S. Labai atsiprasau, kad pavartojau daug zodziu prasidedanciu raide "sh", bet siandiena sitie zodziai kazkaip labai padeda mintis isreiksti.

Savam stiliuj Majukas :smileyb O ko čia tokia nemeili, jaunesnė taigi meilystė buvo :roll: Va kai prisimenu tą jausmą kai Maja ir Bruknė kartu pas mane, tai ir suprantu kaip to antro šuns reikia :D

wolfin 08-11-2010 12:30

apie deima ir sunis ir mane ir sunis daugiau bus po sios savaites, bo .. biski kartu gyvensim :) taip kad laukit ziniu

Guu 08-11-2010 13:35

O dievai, Daiva, taigi pas jus tada bus neįmanoma pro šunis prasibrauti!!! :shock: Gerai, kad jau pažadėjai naujienų, tai jau lauksim, dar ir nuotraukų nepagailėk su visais gyventojais. Kiek ti gausis, bandau dabar suskaičiuot... Tavo 4+4 mažiai ir Deimos 4? Ir jūs ketinat visi tilpti vienan namukan??? Įrodymų! :lol:

Sauliau, gal kokį mėnesį atostogų norisi išeiti nuo Majos? :) Tada Vaiva galėtų pasinaudoti proga mėnesį pažiūrėti, ar labai erzins padidėję plaukų kiekiai ore ir giminių pamokslai vaikų/šunų tematika. Juk praktiškai išbandyti būtų pats gerumas, a? ;) Arba, Vaiva, dar variantas - pasiimti kokį nelaimėlį mažiuką iš "Grindos" ir jį paauginti ieškant jam naujų šeimininkų. Taip ir pasimatytų, ar laiko auklėjimui ir pasivaikščiojimams su šuniuku ir Brukne pakankamai atrastum, ir gerą darbą padarytum surasdama naujus jam namus. Pamąstymai tokie.

Saulius 08-11-2010 16:20

Tai Majukas jau buves pas Vaiva pora kartu paliktas ir Vaiva puikiai zino ko is CSV tiketis. Be to kaip suprantu Vaivai svarbus ir sportinis interesas isaukleti kitokios veisles suni su panasiu charakteriu.
P.S. Youtube netiketai radau nerealu haski Mishka,kuris istaria tam tikras frazes, zodziu snekorius tai kaip reta.Idesiu kelis filmukus.
http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqkaRM
http://www.youtube.com/watch?v=xqQzH...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=gRw-l...eature=channel

Vaiva 08-11-2010 16:42

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 336524)
Tai Majukas jau buves pas Vaiva pora kartu paliktas ir Vaiva puikiai zino ko is CSV tiketis. Be to kaip suprantu Vaivai svarbus ir sportinis interesas isaukleti kitokios veisles suni su panasiu charakteriu.
P.S. Youtube netiketai radau nerealu haski Mishka,kuris istaria tam tikras frazes, zodziu snekorius tai kaip reta.Idesiu kelis filmukus.

Vaivai sportinis interesas yra ir antrą čeką išsiauklėt. Tiesiog tiek diskusijų apie veislę, tiek skirtingų pavyzdžių, kad visiškai nebeaišku koks tas čekų charakteris :D Noriu praeiti tą patį kelią su dar vienu šunimi, kad išsiaiškinčiau, ar čia Bruknė labai gera, ar čia man gerai sekasi su ja susitarti 8) Nes - būkim biedni, bet teisingi - nėr ta situacija labai gera. Tiek mažai veislės atstovų turim, o jau ir apkandžiojimai ir dar belenkas, apie ką niekas garsiai nekalba, tik pletkais tyliai dalinasi :roll:

Man tai šitas šizofrenikas nerealiai patinka:
http://www.youtube.com/watch?v=liSseCH6_p8

auuuu 08-11-2010 17:05

vaiva, manau visiems seniai aišku, kad šuns būdas septyniasdešimt procentų priklauso nuo auklėjimo, ir trisdešimt nuo veislės....
o tas šiba...nu bliamba, visą video į jo akis žiūrėjau....nu nėr ten sveikumo jose....arba čia jau mano akys blogai rodo...

Vaiva 08-11-2010 17:15

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 336536)
vaiva, manau visiems seniai aišku, kad šuns būdas septyniasdešimt procentų priklauso nuo auklėjimo, ir trisdešimt nuo veislės....
o tas šiba...nu bliamba, visą video į jo akis žiūrėjau....nu nėr ten sveikumo jose....arba čia jau mano akys blogai rodo...

Nu vat nesu aš tokia tikra dėl tų procentų... :roll: Jei susumavus tai, kas jau rašyta šiame forume, tai ir taip liūdnas vaizdelis gaunasi. O dar kiek neparašyta...

O šibos reikia kelis kartus filmuką peržiūrėt - paskui visai nieko darosi. Musiet koks kitas šuo ar katinas yra vardu Satan, man bent toks vaizdas susidarė. Ai, vis tiek šyzikas :D

auuuu 08-11-2010 17:38

kai rašiau, svarsčiau kokios proporcijos būtų tikslesnės: šešiasdešimt ir keturiasdešimt, ar septyniasdešimt ir trisdešimt....po to pagalvojau, kad jei jau mokinių rezultatai šešiasdešimt procentų mažiausiai priklauso nuo mokytojo, tai turbūt su šuniu panašiai...

manau, kad esi teisi dėl to "satan" poveikio kilmės - greičiausiai kažkoks ne itin mėgstamas gyvūnas čia visa ko priežastis....nu bet nors ir turiu tokį nesveiką polinkį lysti prie visų šunų, net ir su labai įdomiais žvilgsniais, šitas vis gi ko gero per daug jau....šiaip žiūrėjau ir laukiau kada jis krimstels tai moteriškei....

wolfin 08-11-2010 20:06

nu apie maza suni ir as pamastau... net ir veisle ir veislyna issirinkus :) ale vis nesiseka... vietoj jo naujas cekas atsiranda :)
na turbut sunkiausia yra isigyti antra suni, nes toliau.... nebe :) dideja tik antkakliu ir pavadeliu skaicius :)

Vaiva 08-11-2010 20:12

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 336567)
nu apie maza suni ir as pamastau... net ir veisle ir veislyna issirinkus :) ale vis nesiseka... vietoj jo naujas cekas atsiranda :)
na turbut sunkiausia yra isigyti antra suni, nes toliau.... nebe :) dideja tik antkakliu ir pavadeliu skaicius :)

Man geriau, mano antroji veislė reta ir nepopuliari, ir vados mažos. Va ir "atmazkė". Tai musiet čeku kvepia irgi :D

wolfin 08-11-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 336569)
Man geriau, mano antroji veislė reta ir nepopuliari, ir vados mažos. Va ir "atmazkė". Tai musiet čeku kvepia irgi :D

nu mano mazoji veisle ant tiek populiari kad ant LT ne vieno suns ner :) o vadose gimsta tik po 2-4 suniukus :) ale.. nu gal kai pencijoj busiu :)... ko gero ...

Vaiva 08-11-2010 20:50

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 336570)
nu mano mazoji veisle ant tiek populiari kad ant LT ne vieno suns ner :) o vadose gimsta tik po 2-4 suniukus :) ale.. nu gal kai pencijoj busiu :)... ko gero ...

Mes ne apie tuos pačius? :D Tavo nepasikeitęs šuva daug metų, jo? :D

wolfin 08-11-2010 20:53

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 336578)
Mes ne apie tuos pačius? :D Tavo nepasikeitęs šuva daug metų, jo? :D

nu turbut :) patinka man tie laukiniai :)

auuuu 08-11-2010 21:04

o jūs čia apie kokius kodinius šuninius kalbat..?

wolfin 08-11-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 336582)
o jūs čia apie kokius kodinius šuninius kalbat..?

nu matai .. iprotis, kol neturi, tol nesakai :)

auuuu 08-11-2010 21:40

aa..nu gerai...tik klausimas: jie ne iš artimųjų rytų kilmės..?

wolfin 08-11-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 336593)

mano tai ne :) britas jis :) terjeras :)

Vaiva 08-11-2010 21:44

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 336593)

Nu mano "meilių" sąraše yra saliukiai... Bet kokiu... trečiu gal numeriu... Jaučiu labai sudėtinga laikyt miškingoj Lietuvoj tokį padarą...

wolfin 08-11-2010 21:46

nu as tu meiliu ir daugiau turiu, ale .. reikia kazka is ju pasirinkti kaip pacia paciausia :) tai ir apsistojom ties dviem :)

bite 08-11-2010 23:10

as kai busiu sena turesiu spica :) jo vardas bus pokemonas :DD

wolfin 08-11-2010 23:12

Quote:

Originally Posted by bite (Bericht 336619)

jeeeeej kaip gerai nusijuokiau :)
nu as netoli soksiu- mano mazas bjaurus ko gero bus vardu grizlis arba udra :) visai as be fantazijos :) nors.... zodziu paziuresim :)

Vaiva 08-11-2010 23:14

Quote:

Originally Posted by bite (Bericht 336619)

Tą kur "pomeranian"? :D Aš tai senatvėj turėsiu mini bulterjerą baltą su juoda akia ir dėvėsiu plačiabrylę veltinę skrybėlę su veltinėm gėlėm, kai jį vedžiosiu. Jėga, mergaitės, kaip gerai turėti TIKSLŲ planą :D

Labos nakties :)

wolfin 08-11-2010 23:16

jojo, o as nesiosiu trumpus plaukus, tokius biski ilgesni eziuka, pilkai melsvos spalvos - kaip tik derinsis siusera sukuosena su grizlio snukuciu :)

Vaiva 12-11-2010 10:59

Nenoriu kurt atskiros temos, bet... čia Vilniuje pirkimai Orijeno ir Acanos papigiai nusimato (na Orijen 13,5kg - 160 litų). Gal reikia kam? Praneškit čia arba man meilu ;-)

Deima 12-11-2010 14:11

o as kai pasensiu turesiu Vokieciu doga(marmurini) (jei ju nenuveis i pievas) ir Rusu kurta :))

Zuvedra 13-11-2010 13:04

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 337262)
Nenoriu kurt atskiros temos, bet... čia Vilniuje pirkimai Orijeno ir Acanos papigiai nusimato (na Orijen 13,5kg - 160 litų). Gal reikia kam? Praneškit čia arba man meilu ;-)

Vaiva, o ar bus Orijeno Large Breed Puppy ir kiek kainuoja ar tas pats su Acana dideliu veisliu suniukams?

Vaiva 13-11-2010 14:09

Quote:

Originally Posted by Zuvedra (Bericht 337487)
Vaiva, o ar bus Orijeno Large Breed Puppy ir kiek kainuoja ar tas pats su Acana dideliu veisliu suniukams?

Parašykit man [email protected] - atsiųsiu kainoraštį ;)

Guu 21-11-2010 19:33

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 336449)
apie deima ir sunis ir mane ir sunis daugiau bus po sios savaites, bo .. biski kartu gyvensim :) taip kad laukit ziniu

Daiva, Deima, pasidalinkit, kaip sekės gyventi kartu su dviguba gauja. Ir nuotraukos nepamaišytų. ;-)

Deima 21-11-2010 20:36

as negyvenau pas save namie, gyveno tik Daiva su mano ir savo gyviais :) fotkes cia: http://www.facebook.com/profile.php?...=1727393463471

Lauryte 25-11-2010 13:06

http://www.gyvunugloba.lt/lt/missing/g.27001 paziurekit nuoroda gal kas matet

wolfin 25-11-2010 14:24

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 340142)
http://www.gyvunugloba.lt/lt/missing/g.27001 paziurekit nuoroda gal kas matet

ale kad ir rado ka kaltint :) kas ten galetu is ceku gyvent? vilnieciai gal zino?as nesigaudau vilniaus geografijoje

Vaiva 25-11-2010 14:29

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 340191)
ale kad ir rado ka kaltint :) kas ten galetu is ceku gyvent? vilnieciai gal zino?as nesigaudau vilniaus geografijoje

Rapsas, Borgis, Ivju, Ivju tuo metu buvo namie tikrai.
Tik vis tiek nesuprantu prie ko čia veislė parašyta. Prisipažinkit, kieno šuo užkniso kaimynus? 8)

wolfin 25-11-2010 14:32

gal tie kaimynai uzkniso suni :)
arba cia gal masto, kad vilksunio savininkas mate kur dingo ju paciu suo? logiska siek tiek- tipo lengviau ieskot

Lauryte 25-11-2010 18:57

Na as seip daznai pastebiu skelbimuose kad apie cekus komentuoja bet ne visada imetu....matyt cekai patys baisiausi :twisted:

Lauryte 28-11-2010 12:13

Na nzn kekvieno savo nuomone as cia istikro su nieko gyncitis nesiruosiu ir pyktis taip pat.Nulaikyt nulaikau tol kol nepribega koks blusius ir pradeda tarp sunu maltis ir as skaitau tai ne mano beda kad ir ikas mano suo tam kitam nes ne mano sunys yra palaidi, o esme kad tos babces net neziuri kur ju suniokai laiksto jom net nusisvilpt tik poto kai jau pradeda maniskiai pult pradeda rekt, kaip sakant tegu prisirisa suny.Pas mus Naujanuose daug palaidu sunu ir as skaitau kad ne as turiu nuo ku kentet ir vsio.Tiesiog ziuriu kai kurie nezinantis situacijos cia pradeda iskart kita suedinet, manau nesidaro taip.Kazka minejo del vaiku tai galiu atsakyt visada kai eina vaikas mes sunys prisitraukiam del viso pykto.Ir ka be sakytu cia kaip yra taip yra mazi lojantis sunys be pavadziu mum tikrai nepatinka ir pora kart isgazdinus toki suny galiu pasakyt yra naudos poto jau babces pamacius mus juos prisirisa ir apeina mus.tai kad galite toliau aisku diskutuot kokie mes esam blogi ir pan bet as uz savo sunu gerove ir man tikrai paciai nepatinka kai juos trikdo kazkokie kiti;]tai va lyg ir viska pasakiau;]

Vaiva 28-11-2010 22:46

Liolio. Bandysiu ateinančią savaitę (na tą, kur jau ryt prasideda :D) gaut skrandžių jaučio nevalytų šunims. Jei kam iš vilniečių reikia, sakykit. Jie sušaldyti po 5 kg, o tų penkių kg kaina - 10 litų. Bet pasiimt reikės iš manęs (netoli stoties).

Gražios ateinančios savaitės.

wolfin 29-11-2010 01:32

Quote:

Originally Posted by natali (Bericht 341000)
Laura, tu pas mus labai gera tvarkinga mergaite:) Ir Hakutis musu, t.y. tavo, saunuolis:)
Daiva, mano kaire ranka irgi labiau raumeninga:) o dabar tai is viso - kaire skirta Ivju, desine - pabaisai Zulu - atidirbta technika tikrai daug reiskia :)
Reiks ir man primatuoti ta super-dirza..gera ideja... gal per paroda kas nors tures:)

jau greiciau cia reikia haskiu klaust nes cia ju sporto irankis, nors.... panasiu dirzu galima ir statybinese prekese rast ir alpinizmo reikmese. esme priristi prie liemens dirza kuris butu su paminkstinimu nugaroje jei suo trukteli o suni risti su amortizatoriumi, kad susvelninti smugi.

na siaip ir darbsciosios rankeles gali tai pasigamint
http://www.manmat.cz/data/gallery/84.jpg

as kai pirkau mokejau apie 90 lt uz dirza. siaip manmat produkcija ir lt yra
http://www.manmat.lt/

wolfin 29-11-2010 11:42

K-9 dirzai netokie - nors nesu bandzius siaip:)
as esu pora suneliu is kojos nuskynus- sadiste plyn - ale kad jie prie mano visu 3 sunu labai izuliai laukuose lindo- teko kerza panaudot, BET ne vienas net nebande griebt norsd Gierka labai nora tam reiske - pasakyta ********!!!!!**** NEGALIMA ir vsio :)

ai siaip diskusija jo i pievas eina - merginos geriau apie sventes ir sniegus pakalbam

wolfin 29-11-2010 11:54

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341189)
Tu temos pavadinimą paskaityk :D Labai viskas į temą.
Būtent - paskraidint koja yra viena, o kai spustels kad ir nesmarkiai kokį mažių, kai pradės tampytis vidury kiemo, bobutei infarktas, vaikams trauma visam gyvenimui, šuo į monstrų sąrašą įtrauktas... :roll:

nu tai sakau kad einam sneket i tema - sventes sausainiai, sniegas eglutes :)

ir apie kremus pasnekam - manau ir kitoms bus idomu.as va vel pamirsau ka ten nuo plauku reik bo mama vel dejavo :)

All times are GMT +2. The time now is 22:07.