![]() |
Quote:
maria i wufi |
Mnie też projekt Jefty podoba się najbardziej. Naprawdę super zrobione. :p
|
Jakby tak Jefta zechciała sie pobawic w karkołomne zadanie poustawiania zdjęc tematycaznie.. tak jak to zapropnowała.. to juz byłby cud, miód i orzeszki ;)
|
Quote:
wrzucam jeszcze na szybko robione wystawy: http://img165.imageshack.us/img165/3...lendaz4gs1.jpg i hodowlę: http://img79.imageshack.us/img79/2550/kalendaz5cz2.jpg |
Hodowla? Wiekszoc z peronówki, tylko Zmora nie jest peronowkowa? Wiec jak hodowla bo nie rozumiem?
|
Quote:
|
Jefta BRAK mi słów cudnie
|
Gada też myślałem nad niemiecką wersją ale tego robi się zbyt wiele. Jefta zajebista kompozycja tylko czy dostane takie zdjęcia. To w takim razie ten błąd w słowackiej pisowni się poprawi. Dzięki Daiva, ze zwracasz uwagę na szczegóły. Sama wiesz, ze jak się patrzy na to po raz enty to już nic nie widać.
|
Quote:
Prawda? jeszcze "tylko " 9 takich plus startowa i będzie CZAD ! :D |
Quote:
|
Wysłałam już zdjęcia Vargusia
Ekvizegar- w razie jakiś problemów z moimi zdjęciami, pisz! :) |
Doszły dzięki.
|
Jefta - super projekt!!!!:)
|
Jefta -------------Superowo !!!!!!:):):) właśnie taki kalendarz widziałabym u siebie w domu
|
Ja też wysłałam fotki moich Burych i czekam na Grzesia odpowiedż czy dotarły
|
Witam
Przedstawiam listę zdjęć psiaków jakie mam w katalogu. Jak mam pomyloną nazwę to proszę o sprostowanie. 1. Elar z Oravy 2. Gira Dakmat CS 3. Max z Litavské kotliny 4. Eresh z Peronówki 5. Amaty Wolf Rhoderick Sodar 6. Varga to Kirk Kroy Eden Severu 7. Dewi z Peronówki 8. Jotun z Peronówki 9. Kokb'ael Tajga z Peronówki 10. Czambor z Vlčího dubu 11. K-lee Vornja z Peronówki 12. Honey z Ponického dvora Jest też kilka zdjęć mixów. Przypominam o zdjęciach do końca września . Proszę każde zdjęcie podpisywać i minimum jaki powinno posiadać to @ MB . [email protected] Pozdrawiam i czekam na reszte zdjeć. |
Quote:
|
Wiedziałem, ze coś jest nie tak. Właśnie ta literówka. Wszystko przez to, ze napisałaś mi w mailu liczbę mnogą, ze pełna nazwa VArga to i ja sie zastanawiałem jak właściwie to powinno być. Dzięki za sprostowanie i już poprawiam na Varg Kirk Kroy Eden seweru. :)
|
Quote:
Nie - Varg Kirk Kroy Eden seweru tylko Varg Kirk Kroy Eden severu Robi różnicę. maria i wufi |
Chwilowo jestem jednooki i mam mały problem ze skoordynowaniem obrazu. Poprawiłem poprawnie tylko źle napisałem na forum. Przepraszam.
Dzięki za dzisiejsze zdjecia. |
All times are GMT +2. The time now is 18:32. |