![]() |
Quote:
|
Quote:
Mam jednak nadzieję, że to przypadek:| |
Quote:
Ja tak samo zdziwiona jak i reszta, bo jakos on mial dom w Polsce a tu takie nowinki. Tez czekam na oficialna wersje Shaluki czy Margo. |
Quote:
Jak dla mnie za duzo krecenia w tym temacie - nie po raz pierwszy niestety. Nie sadze, zeby ktos chcial wywolac wojne. Raczej dowiedziec sie, co w takim razie dzieje sie z Wilkiem, skoro jednak najwyrazniej ma rodowod. |
hmm ciekawe ?
|
Quote:
|
A przy okazji; zauwyżyliście, że jego dziadek zmienił właściciela? ;)
Jest też parę innych zmian... :) |
A tak w ogóle to jego rodzice są rodzeństwem... więc rodowód i ojca i matki jest taki sam :shock:
|
Ciekawa sprawa... najważniejsze, żeby psu było dobrze... :roll:
|
Quote:
Quote:
|
hmmm a to ciekawe.... to na jakiej podstawie twierdzisz, ze Hamlet to Wilk skoro rodzice Hamleta sa inni niz Wilka? Czyzby jednak Twoje zrodlo informacji nie pochodzilo z bazy... :twisted:
|
Sorry, Przemku, zdjecie mi wystarcza.
Slepa nie jestem. Po tej sprawie, jestem skora uwierzyc w kazde klamstwo i przekrety. |
Quote:
Nie zaczynajmy znowu z teoria spisku, bo to juz jest smieszne. Moze niech ktos RAZ szczerze odpowie na zadane mu pytania i bedzie spokoj. A tak to w kolko tylko krecenie - w kazdym temacie. P.S. Moze ktos pomylil zdjecie, bo psa pomylic sie nie da w tym przypadku. |
Najprawdopodobniej to zaszła jakaś pomyłka w bazie. Raczej jest tu coś pokręcone niz celowe działanie.
|
Quote:
W bazie jest całkiem sporo psów, które nie mają rodowodu, więc chyba jedynym znakiem zapytania może być :jakie psy są rodzicami Hamleta. |
jeśli założymy, że pies w bazie o imieniu Hamlet to Wilk, to .... no własnie... :P I co wtedy? Czy z bazy danych można wyczytać, że nie znajduje się u nowego właściciela, o którym pisała Shaluka? Czy może wywnioskować, że jest rozmnażany? A może to że jest szkolony na obroży elektrycznej? Chyba nie... Co najwyżej, że Hamlet (a jeśli założymy, że to Wilk to niech będzie Wilk) pochodzi z hodowli Radov dvor, że ma takich, a nie innych rodziców, że urodził się w roku 2007 i że jest psem bezpapierowym (włoski rejestr wstępny LIR), nic więcej. Wszelkie dodatkowe informacje, to wyłącznie nadinterpretacja, która świadczy o nastawieniu piszącego.
|
Quote:
|
Quote:
Hamlet to rzeczywiscie Wilk. Rzeczywiscie pojawil sie w bazie dopiero teraz (nie sadzilam, ze aktualizacja sa tak doskonale sledzone - nic sie nie ukryje :rock_3). Jest w bazie blad, bo rzeczywiscie jego matka jest Ina a nie Hena. Ale cala sprawa jest stara, bo pochodzi sprzed roku (informacje o niektorych psach - te nieprzesylane przez hodowcow i wlascicieli - docieraja do nas ze sporym opoznieniem). Krotko mowiac: TAK - to ten sam Wilk. TAK - byl wpisany do wloskiego LIRa. Ale przed rokiem - wiec nie neguje to reszty jego historii opisanej tu przez Shaluke, bo od roku wiesci o tym psie nie mialam... a Alessia widywalam... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:09. |