![]() |
kupron ir nuo manes gauna bet toks jausmas kad skausmo nejaucia:evil:gauna ausin tai toliau vizgyna uodega ir daro ta pati lyg niekur nieko o vat kai nuo dzekos kupron gauna tai tyli.jis net pastebejau seip ir i zmones keistai ziuret pradejo ipac i vyrus nepatinka jie jam nes dzekai jie nepatinka tai toks jausmas kad turiu viena shuny tik isidvejino jis:roll:sen jau turesim boksa pagaliau:plaimes pilnos kelnes man nes kai draugai ateina gaila shunys i balkona daryt tai bokse sedes nes pastoviai draugam batus apvalgo ir rubus paplesho:twisted:
|
Va sen nusipirkom orijen lb patogu kaina 220 ir pristato i namus per 2dienas super:p
|
mda, jau baigesi katino dienos ir tures esti sausiaka? o kam? tikrai neisikaitet i tai, kad nera sudetinga paruost, nes nera ka ten ruost :)
nelabia suprantu, kam reikia pradeti serti tuom, kuo jis niekada nebuvo pratintas serti? |
nes db vel darbas ir mokslai tai tikrai nemanau kad turesiu laiko kazka kazkur pirkt ir ieskot.kol kas man taip matint bus patogiau nors iki gruodzio menesio o tada vel ant naturalaus:roll:
|
Quote:
|
Mes irgi vakar narva nupirkom. Kol kas nebuvom uzdare. Tik esti daviau narve. Laaabai burzge ir nervavosi narve esdama, gal per 5min viska suede :)
|
Asta Kokie ismatavymai jusu narvo ir kiek kainavo?
Savaitgaliais gales est normalu maista o darbo dienom tais sausiaka |
Ismatavimai - ilgis gal 110cm, aukstis 79cm, plotis apie 70cm. Mokejom 250Lt.
|
O kur pirkot?
|
Per skelbimus, Giedre surado. Nenaujas, estiskas, pirko zmogus pavasario parodoj, jo suo nepriprato.
O koks pas tave narvas? |
mes mokejom 350
118ant78ant85 bet toks nelab geros kokybes ziuriu |
As turiu dideli lenkiska, mazesni vokiska ir estiska juoda, tai kol kas galiu pasakyt tai :)
visi yra aplankstyti, ir is visu ju sunys iseina, na siaip patogiausias estiskas juodas, vidutinio dydzio nera per nelyg sunkus, tad jis su manim dazniausiai ir keliauja visur :) |
Daiva, prikarksejai :lol:, mano zaraza siandien isejo is narvo :twisted: Ir prisiusiojo man i lova, ant mano kaldros (nu kodel, kodel ant mano:cry::evil:). Ryt vaziuojam pirkti karabinu, tikiuosi jie pades islaikyt Jara narve :?
|
Saunuole Jara :) na karabinukai padeda :)
|
xexe :lol: kaip smagu skaityt, kai pas mus jau nebėra narvo problemų :lol: per kokius dešimt uždarymų (su karabinais) galiausiai išlaužė virbus narvo, bet nebeišėjo, bent jau tą kartą, ir taip išsikovojo tai, kad narvas iškeliavo sklepan :lol: ir šiaip jis ten nors jau ir buvo didelis sysiodavo (gal tikėjosi jei pridarys narve, tai jo nebekišiu ten :lol: ), tačiau vis kyla noras įsigyti medžiaginį, lengvą narvą, kuriame galėtų Vaidis miegot per parodas (bo lenda į visų narvus tik pastebėjęs, kad jie pradaryti), arba šiaip kai pavargęs nori pailsio, nes čia nesenai gyveno pas mus pitbulytė, tai Vaidis užleido jai savo vietą lovoje ir pats miegodavo jos narve, nor sir sunkiai tilpdavo ten susisukęs :lol:
|
Vike bandyk, paziuresim kaip ilgai islaikys medziaginis :)
plius...pameni kaip Vaidutis tilpdavo per susitikima i Kubo narva??? :lol: |
Nu matai, manau kad laikytų, ale man kai visada - visi pinigai pasilinksminimams, taigis tokiems dalykams neblabai ir belieka. o laikytų manau todėl, kad jis mums reikalingas ne tada, kai nenoriu vedžiotis su savimi šuns, o tada kai šuo nusikalęs ir pats nenori nieko matyti, pvz. parodos, jis ten jei jau įsitaisė kieno nors narve, tai atiduotų viską kad tik jo nejudintų :lol:
|
Kažkokia tyla įsimetė... Kur nuotraukos mažiukų? :roll:
|
Nu ka galiu pasakyt tai kad nuotaikos ne is geriausiu:shock:as tai jau nuvargau su Hako nes sika visur ir kaip papuola ir pastoviai zaraza atidaro narva...ir kas svarbiausia sika ten kur miega tragedija kazkokia.klausyt nenori.aikstele kai sunu nera dirba o kai sunys yra tai Hako jau nebera.raunasi zaraza ant visu dydeliu sunu kiek tik gali ipac kai prie dzekos lenda patinai tai jis visus veja nesvarbu kad kada nors i skudurus gaus.kazkuria diena abudu man vos kates nesudraske tai isvis greit is proto iseisiu.nes jie pasidare kaip gauja dviese.visus puola katinus sunys ir kartais zmones.vienas kita gyna ziaurej tai kartais baisu kad kurio nors nesudraskytu man.dzeka is kazkur jiegu pasiseme tai db draugas vedzioja dzeka o as hako nes ta dydzioji zaraza kai pamate katyna mane numete ir nuskrido tai kol kas maziu islaikau o toliau jau ziuresim kas ir kaip bus nes ji dar puse velnio galima suvadyt o mano moters jau ne nes kai pradeda strikinet tai kaip ozka viska nuo kelio griauna
va taip mes ir gyvenam |
Quote:
Nu jei jau tu Džekos nenulaikai (nors ji gerokai už Bruknę smulkesnė), tai ką darysi kai Hako užaugs? :shock: |
All times are GMT +2. The time now is 09:11. |