Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Susitikimai ir kelionės (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=148)
-   -   I CSV klubine paroda, bonitacija, SVP 1 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5913)

Vaiva 23-08-2007 20:34

Rozetės jau pas mane. Daiva, o būtina jas laikyt pakabintas? Nes man nelabai yra kur jas kabint. Labai gražios :)
Klausykitės, o W vadą registruojam į jaunimą ar į atvirą?

wolfin 23-08-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 102341)
Rozetės jau pas mane. Daiva, o būtina jas laikyt pakabintas? Nes man nelabai yra kur jas kabint. Labai gražios :)
Klausykitės, o W vadą registruojam į jaunimą ar į atvirą?

gali buti sudetos i deze.
prasau man parasyt ju centro ismatavimus nes emblema padaryt reikia.

W eina i pereinama :)

jau ir uzregistruota yra, nepergyvenkit, tik susimokekit :)

Vaiva 23-08-2007 21:08

O tai jaunime tik Rapsas, Gierka ir Alpestre?

wolfin 23-08-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 102346)
O tai jaunime tik Rapsas, Gierka ir Alpestre?

ateis laikas, suzinosit :)

auuuu 30-08-2007 13:51

artejant pusmeti lauktai dienai iskilo klausimukas: kaip konkreciai rasti ta konkrecia vieta...?...ir kada tiksliai atvaziuoti penktadieni...?...mano pustustis ekipazas galetu mazdaug penktadieni apie pietus jau but vietoj.... ;)

wolfin 30-08-2007 14:31

liuks, galesi atvaziavus kugeliui bulves skusti :)

kelias paprastas :)

is pradziu pasiekiam Kauna, po to sukam link Jonavos/Ukmerges, pravaziavus Karmelava desineje puseje uz keliu/keliolikos km bus posukis i desine -Uzusaliai.

rasti lengva, po to vaziuojama tiesiai kol privaziuosim Uzusalius, ten jau tereiks sekti zenklus :) ieskoti vilko :)

cia sioks toks zemelapis

http://www.maps.lt/output/visalietuv...6192420290.png

p.s. jei yra galimybe prasom pasiimti palapines ir miegmaisius, nes vietu po stogu kiekis ribotas :)

Saulius 30-08-2007 14:33

Labas Daiva,

kadangi siandiena paskutine diena pervesti pinigelius tai susimaisiau visiskai kiek man reik pervesti Lt.Bonitacija - 30Lt,begimas-30 Lt,paroda 50 Lt, susitikimo mokestis 30 Lt =140 Lt.Ar teisingai skaiciuoju?

Saulius 30-08-2007 14:42

Sveiki,
As Jurga ir Maja miegosim masinoj,taip kad mes nepretenduojam nakvoti po "normaliu" stogu:)

auuuu 30-08-2007 14:49

gerai, skusim bulves... :lol:
aisku, tai vis tik bus nuorodos...liuks!
del miegojimo: jei nelis, manau, kad mes keliu milijardu zvaigzduciu viesbutyje apsistosim.... :lol: o jei lis - galima ir po egle, ir palapinej, ir masinoj.... ;)

wolfin 30-08-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 102822)
Labas Daiva,

kadangi siandiena paskutine diena pervesti pinigelius tai susimaisiau visiskai kiek man reik pervesti Lt.Bonitacija - 30Lt,begimas-30 Lt,paroda 50 Lt, susitikimo mokestis 30 Lt =140 Lt.Ar teisingai skaiciuoju?

aha teisingai tik uz susitikima po 30 uz asmeni :)

o vis kita teisingai :)

vike 30-08-2007 20:25

sveiki gyvi..
rasti tai rasim, žemėlapiais naudotis mokam lygtais, ale.. aš ne namie dabar, ir visai paskutiniu metu nesiorientuoju laike, dienose, taigis visiškai pamiršau, kad pinigus reikia iš anksto pervesti Daivai :? ir kas didžiausia bėda, kad mes dar visą savaitgalį su Vaidylka uliavosim baliavosim gamtoj ir pervesti negalėsiu.. bet dalyvaut tai mes nooorim parodoje ir bonitacijoje, tai gal įmanoma bus vietoje susimokėt tuos 80 lt? mes netgi galėtumėm atvaryt kokia dienike anksčiau padėt jei ką reikia, nes gi mums kiekviena diena - išeiginė :p tik.. bulvių neskusiu :lol:

wolfin 30-08-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 102862)
sveiki gyvi..
rasti tai rasim, žemėlapiais naudotis mokam lygtais, ale.. aš ne namie dabar, ir visai paskutiniu metu nesiorientuoju laike, dienose, taigis visiškai pamiršau, kad pinigus reikia iš anksto pervesti Daivai :? ir kas didžiausia bėda, kad mes dar visą savaitgalį su Vaidylka uliavosim baliavosim gamtoj ir pervesti negalėsiu.. bet dalyvaut tai mes nooorim parodoje ir bonitacijoje, tai gal įmanoma bus vietoje susimokėt tuos 80 lt? mes netgi galėtumėm atvaryt kokia dienike anksčiau padėt jei ką reikia, nes gi mums kiekviena diena - išeiginė :p tik.. bulvių neskusiu :lol:

saule galesi neskust, busi atsakinga uz alu :)

tik...dar uz du sunis ir parodas turi susimoket :) pameni?

o ka nebegsi?

gali vietoje :) plius nepamirsk tavo atsakomybeje zuvis is pajurio :)

vike 31-08-2007 13:39

jėga, vietoje man būtų labai gerai susimokėt :)
Joa, žinau, dar turiu ir už Kauno parodą atiduot.. uj, bankrotas :lol: teks mums su Vaidžiu po susitikimo nebegert alaus (beje, tai ką dėl alaus susitikime nusprendėt? bačkose ar kaip perkam?) Žuvies nepamiršau, reiks nuvaryt prieš išvažiuojant nupirkt, tik.. kokios norit?
O dėl bėgimo, tai žinok, kad vargu, man biški "šuniškos" problemos su koja :evil: :lol: bet jei praeis, tai gal ir mėginsiu važiuot, ale.. aš TIEK km nu neįveiksiu dviračiu :oops:

auuuu 31-08-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 102920)
jėga, vietoje man būtų labai gerai susimokėt :)
O dėl bėgimo, tai žinok, kad vargu, man biški "šuniškos" problemos su koja :evil: :lol: bet jei praeis, tai gal ir mėginsiu važiuot, ale.. aš TIEK km nu neįveiksiu dviračiu :oops:

yra zmogus, kuris sutinka numinti.... ;)

a beje, kaip del dviraciu..?..bus ar atsivezti..?..

wolfin 31-08-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 102933)
yra zmogus, kuris sutinka numinti.... ;)

a beje, kaip del dviraciu..?..bus ar atsivezti..?..

na norinciu pavaduoti bus :) jei ka dalinsimes pagalba.

auuu gal jei eina atsivezk, del visa ko :)

wolfin 02-09-2007 14:39

VISIEMS :)

ATSIVEZKITE KILMES DOKUMENTUS :)

P.S. kas neturi t.y. jie yra pas mane as atvesiu, o kas turi atsiveskit :)

wolfin 02-09-2007 16:19

po siandienos pasivazinejimo nutariau, (eilini karta) kad noriu nudeti Gierka. kiek as numinu pirmyn tiek jis mane traukia atgal. zodziu bega tik Harka, nes jai to labiau reikia, o tas kaimo durnelis palauks iki kitu metu.

tad del visa ko ziuresim kas bus mano antrininkas :) begime su Harka, nes ji nepavargo ne trupucio, o as koju nepavelku po Gierkos vilkimo is paskos.

wolfin 03-09-2007 15:11

Dalyviu sarasai

Paroda:

R. Aukščiūnienė, Santariškių g. 31A-1, Vilnius
J. Bak, Rownolegla 1/22, 05-092 Lomianki, Lenkija
G.Cukanovienė, Justiniškių g. 66-29, Vilnius
L. Dubakaitė, Šaltkalvių g. 54-66, Vilnius
N. Gasiūnienė, Dusinėnų g. 17, Vilnius
A. Gorna, Sulejow, Lenkija
S.Jurka, Nemencinės pl. 36 b, Vilnius
G.Kašubienė, Marcinkevičiaus g. 31-8,Vilnius
I.Pupeliene, Užusaliai, Jonavos r.
D.Rimaitytė Suvalkų g. 1, Griškabūdis, Šakių rajonas
D.Rimaitytė & V. Tilvikaitė, Laukininkų g. 52-50, Klaipėda
D. Rimaitytė & Asta Zabulionienė, Kairiūkščio 9-10, Vilnius
D. Rimaitytė & V. Žostautaitė, Čiurlionio g. 25a-421, Vilnius
O. Spaltakova, Sodų g. 60-26, Jonava
B.Šimkus, Taikos pr 97 – 55, Klaipėda
A. Waszczeniuk, Zielona 35, Suprasl, Lenkija

Varzybos:

Walmaj Girios dvasia
Walkiria Girios dvasia
Harmonia Eden severu
Cheitan z Peronowki
Dewi z Peronowki
Walkiria Stella Polaris

ar dar ka irasyt?

Jaunimo perziura
Walmaj Girios dvasia
Walkiria Girios dvasia
Waidila Girios dvasia
Widmo Girios dvasia
Geryon z Peronowki
Ishtar z Peronowki
Raps z Litavske kotliny

bonitacija
Harmonia Eden severu
Feebee spod Dumbiera
Kirk Kroy Eden severu
Cheitan z Peronowki

Deima 04-09-2007 19:25

Problemėlė viena iškilo. Nežinau kaip dvitratį atsivešt įtariu, kad jis į mano mašiną netilps :?

Lauryte 09-09-2007 19:24

sweikinu visus nugaletojus:):)

All times are GMT +2. The time now is 13:05.