![]() |
Heh,,jak widzę z listy to w młodziezy będzie gorrąco :)
W psach , otwartej tyż nie bez stresu... ale nic to! Pójdziemy dzielnie , chocby jako "chiński grzywacz" czy " łysy pies czechosłowacki" :D |
Co do wegetariańskich grillowych specjałów, to zawsze mogę zrobić pieczarki nadziewane...to mi wychodzi ;) no i jeszcze szaszłyczki z papryki...
|
Quote:
a jest jakaś lista ??? |
No miałam na myśli liste Magdy :) DO suk należy dopisac oczywiście Donkę. Czy jeszcze jakies psy będą to nie wiem ale juz z tego widać, że będzie "konkurencyjnie" :)
|
Myślę że to juz czas wypowiedzieć się co do szczegółów naszego czerwcowego spotkania.
23.06 -rano (w miarę odległości i mozliwości) przyjazd uczestników -14.00 obiad (serwowany przezemnie, jednogarnkowa potrawa ) -15.00-18.00 wspólna zabawa, -19.00 Przemarsz DROGĄ KRÓLEWSKĄ -19.30... Uczestniczenie w Wiankach -21.00-.... Gryll przy domu na ul.Kobierzyńskiej 201 (z naszej strony będzie kiełbasa, ziemniaczki sałatka i sosy,kawa herbata, Roma obiecała pyszne ciasto, jeśli ktoś ma ochotę na coś więcej, to we własnym zakresie ;) -ew dla tych którzy nie chcą iść na Wianki i przemarsz gryll rozpocznie się o 19tej 24.06.2007 -po przebudzeniu śniadanie (szwedzki stół) -ok 9.30 wyjazd na wystawę (jeszcze nie wiadomo o której będą sędziowane wilczaki ) -po sędziowaniu ok 11tej rozpoczęcie pikniku w parku AWF Mam nadzieję że każdy znajdzie coś dla siebie ;) |
Quote:
przywiozę dużo wegla drzewnego żeby było od 21: n :) |
w parku wolno grillowac?? w Stolycy zabraniaja :evil:
|
Quote:
|
A ja tylko bede zieleniec w domu z zazdrosci, wiec prosze sie zlitowac i narobic MASE pieknych fotek... :)
|
Quote:
|
Quote:
Aj bo mi sie skojarzylo :) Pewnie doczekac sie nie moge bo czytam "piknik" a oczami wyobrazni widze skwierczace miesko na ruszcie :P |
Quote:
|
Mapkę umieszczę :) proszę tylko o trochę cierpliwości :)
Z dworca Głównego jedzie do nas bezpośrednio autobus lini 124 HTML Code:
http://rozklady.mpk.krakow.pl/aktualne/0124/0124rw02.htm |
Madzia my przyjedziemy między 15-16 to dla nas obiadek masz z głowy;). Przywieziemy za to trochę pysznego mięska na grilla wezmę więcej żeby dla wszystkich starczyło:)
|
A my, obawiam się, to chyba dopiero kolo 18 godziny będziemy :|. Jak pociągiem. A może uda się wcześniej-mam taką nadzieję.
|
Quote:
|
Mamy juz dane z Krakowa, najpierw stawka:
SUKI kl. szczeniąt - Ishtar kl. młodzieży - Garuda i Grejs(Gwaihir) kl. pośrednia - Eresh i Fiona kl.otwarta - Dona Psy kl. szczeniąt - Idun kl. młodzieży - Foras kl. pośrednia - Eury ( ??? chyba jednak nie będzie? :() kl.otwarta - Chey, Varg śędziowanie rozpoczyna sie w samo południe (oby nie w sam skwar), Ring 15, przed nami 37 psów..... OJ będzie gorrrrąco :) |
Quote:
|
Quote:
No to będzie.... duży i mały :D |
OO Aga, przepraszam za pomyłkę :oops: Nie wiem co mi z tym bratem do głowy strzeliło..
Co do planu sędziowania to dla nas chyba dobrze, zdążymy się wyspać do tej 12tej ;) |
All times are GMT +2. The time now is 16:31. |