![]() |
Dziękuję wszystkim za przemile spotkanie ,było naprawdę super :lol:.Organizacja świetna towarzystwo superowe:lol:.Fotoreporterzy spisali się na medal ,zdjecia cuuudne :lol:Hmmmm ....a może by jakiś konkurs zrobić na najlepsze zdjęcie WARu ? co Wy na to ? A nagroda będzię zdjęcie uśmiechu Magdy K hahaha . Pozdrawiam serdecznie Spiderka
|
hahahahah, dowcip się Ciebie trzyma...
|
Ale ja całkiem serio ....:twisted:
|
Quote:
ciekawie w ogóle było 8) a Inti pierwszą część marszu umilała nam pięknym wyciem w przerwach:lol: z Marysią i Tomkiem super, bo to super ludzie :)! z Młodą też szły łeb w łeb i oprócz dwóch prób "pogadania" były grzeczne! |
Quote:
Ja rowniez w swoim, Macka i Biesiaka imieniu dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas, piękne zdjęcia i w ogóle za całokształt :gent |
Quote:
To pisałam ja Dominika ;-) |
Świetna fotorelacja! :p
Kurcze, oglądam te zdjęcia i coraz bardziej żałuję, że nie udało nam się dotrzeć... tym bardziej, że tym razem to tylko i wyłącznie wina złej organizacji :roll: |
No to jeszcze my! Bardzo dziękujemy za spotkanie! Wszystko było super! Madzia, pokłony jeszcze raz, że macie chęci taką fajną rzecz robić!:)
Miło było mi poznać wreszcie tych, których znam tylko z forum!:) A baśniowym ogrooooooooooooomnie dziękuję, że się zebrali, przyjechali, że się im chciało!:) Jesteście super chłopaki!:) My robimy postęp - w tamtym roku byliśmy towarzysko, w tym zgłoszeni, ale suki nawaliły swoimi cieczkami, może za rok się nam uda wreszcie wziąć udział "jak ludzie(i psy)";) Fraxinia! ozłocę Cię za śliczne zdjęcia "moich" baśniowych na tyrolce! Rewelka!:):) a za to Lunka, które Gaga wcześniej podlinkowała najbardziej:lol::):):) |
All times are GMT +2. The time now is 11:48. |