Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   I Galicyjskie Wilczaków Spotkanie - Kraków 2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5889)

Rona 31-05-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 93124)
Rona, Jedrek bedzie?

Nie wiem :dontknow

Narvana 31-05-2007 21:25

e no e no. Byc musi :D

Galicja 01-06-2007 17:31

Krakowski ZKwP zrobił niespodziankę wszystkim zapominalskim i ostateczny termin zgłoszenia psa został przesuniety aż do 5.06, tak więc pełna mobilizacja dla wszystkich zapominalskich :lol:
Te osoby które są pewne że do nas zawitają proszę by do mnie napisały lub zadzwoniły, część z was już to zrobiła, i dziękuję im za to.Chciałabym wcześniej wiedzieć ile osób przyjedzie z bardzo prozaicznych powodów...np: ile kiełbasy na grilla mam przygotować ;) Na forum, owszem zrobiona jest lista ale ja wierzę w bardziej bezpośrednie kontakty. Mam nadzieję że rozumiecie 8)

Sariel 01-06-2007 17:57

ponieważ Fiona nie jest z "rodziny" to grilla nie będziemy obciażać.

Z chęcią pódziemy na "wianki" i ewentualny przemarsz.

pozdrawiam;)

Wojtek

Sebastian 01-06-2007 19:07

co to znaczy nie jest z rodziny??? Wydawało mi się że to wilczak tak czy nie?? A i reszta towarzystwa raczej mało jest spokrewniona z właścicielami Donki. Skoro zapraszają to wypada skorzystać . Przepraszam organizatorów że za nich uprawiam propagandę i indoktrynuję.

Galicja 02-06-2007 19:12

Sebastian, nie przepraszaj, to ja jestem Ci wdzięczna że głos zabrałeś :)
Z powodu braku dostępu do internetu raczej gościem jestem na forum.

Wielu z was zastanawia się jak wszyscy się pomieszczą przez tę noc, nie mówię że będzie łatwo :twisted: dysponuje 9 wolnymi miejscami na łózkach (2x2os kanapa 5 łóżek pojedynczych), bardzo wygodną podłogą a są i osoby które będą spać na trawce pod namiotem, tak więc wydaje mi się że źle nie bedzie :lol: Ogólnie wychodzę z założenia "Gość w dom, Bóg w dom"

Macia 06-06-2007 09:17

A ja tak napisze w tajemnicy żeby nie zapeszyc, że Freyr wzieła się za siebie. Od trzech dni chodzi. Wiadomo, że nie tak całkiem normalnie, ale coraz mniej jest momentów gdy ciągnie za sobą nóżki. Chyba bardzo chce się z Wami spotkać;).

Rona 06-06-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by Macia (Bericht 93656)
A ja tak napisze w tajemnicy żeby nie zapeszyc, że Freyr wzieła się za siebie. Od trzech dni chodzi. Wiadomo, że nie tak całkiem normalnie, ale coraz mniej jest momentów gdy ciągnie za sobą nóżki. Chyba bardzo chce się z Wami spotkać;).

Nie zapeszamy i czekamy na dalsze dobre wieści :Rose

Sariel 08-06-2007 10:16

Czy ktoś już dostał potwierdzenie zgłoszenia na wystawę?? listowne??

Galicja 08-06-2007 19:48

To jeszcze za wcześnie. Zazwyczaj z Krakowa to przychodzi na tydzień przed wystawą :)

Galicja 08-06-2007 20:10

Acha
A oto lista osób które do tej pory sie zgłosiły do mnie:
Katarzyna + Sławek (Imbus)
Aneta+wesoła rodzinka (szczeniaczek)
Agnieszka+brat (Varg)
Aneta W+os (2 psiaki )
Ania (pies )

i jeszcze osoby które będą się z nami bawić
Ania+Ewa (Foras)
Wojtej (Fiona)
Gaga+Roman (Cheitan )
Kto jeszcz??? Kto jescze??

Gaga 08-06-2007 22:54

Narvana? Igi?? a Wy gdzie?

igienator 09-06-2007 11:40

Na wystawie napewno, natomiast co do grilla... To wcale nie jest takie pewne. Mój ojciec wyjechać miasta moze dopiero w niedziele rano. Chyba, ze dojade pociagiem :) Zresztą, nawet jak coś wymyślę to ja kielbasy ani innych przetworów zwierzopochodnych nie jadam :)

Narvana 09-06-2007 11:48

Ja w Krakowie bede.
Jeszcze nie wiem czy bede sie wystawiac, ale bede

sssmok 09-06-2007 13:14

Ja, Krzysiek, Sabat i Jabber - i namiot :D

No i jest namiot dla Narvanej :)

Narvana 09-06-2007 13:24

Jupi :)
dla Garudy wezme jakis schron :)
zeby bylo bezpieczniej :)

Rona 09-06-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by igienator (Bericht 93905)
Zresztą, nawet jak coś wymyślę to ja kielbasy ani innych przetworów zwierzopochodnych nie jadam :)

OK. W takim razie na pikniku po wystawie będą też kanapki wegetariańskie i wegańskie...Dwa lata temu też były, więc mamy wprawę.... ;)

Rona 09-06-2007 14:10

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 93911)
Jupi :)
dla Garudy wezme jakis schron :)
zeby bylo bezpieczniej :)

Co jak co, ale schronów w ogródku Madzi nie brakuje - wystarczy dla wszystkich wilczaków... :p Donka jest wybitną specjalistką od kopania schronów, jam i innych nor.... prawdziwie górniczo-inżynierski wilczak z niej jest! :lol:

Narvana 09-06-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 93913)
OK. W takim razie na pikniku po wystawie będą też kanapki wegetariańskie i wegańskie...Dwa lata temu też były, więc mamy wprawę.... ;)

a pamietam z tamtego roku!
byly super te kanapki!

Gaga 09-06-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by igienator (Bericht 93905)
Zresztą, nawet jak coś wymyślę to ja kielbasy ani innych przetworów zwierzopochodnych nie jadam :)

Będzie więcej dla nas, co się martwisz :lol:
A serio.. taka cukinia czy ,,właśnie! papryka faszerowana to sam cud miód i orzeszki :)
Weź chłopie wymyśl lepszy powód bo ten to cienki jak d... węża jest :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 16:27.