![]() |
Quote:
|
e no e no. Byc musi :D
|
Krakowski ZKwP zrobił niespodziankę wszystkim zapominalskim i ostateczny termin zgłoszenia psa został przesuniety aż do 5.06, tak więc pełna mobilizacja dla wszystkich zapominalskich :lol:
Te osoby które są pewne że do nas zawitają proszę by do mnie napisały lub zadzwoniły, część z was już to zrobiła, i dziękuję im za to.Chciałabym wcześniej wiedzieć ile osób przyjedzie z bardzo prozaicznych powodów...np: ile kiełbasy na grilla mam przygotować ;) Na forum, owszem zrobiona jest lista ale ja wierzę w bardziej bezpośrednie kontakty. Mam nadzieję że rozumiecie 8) |
ponieważ Fiona nie jest z "rodziny" to grilla nie będziemy obciażać.
Z chęcią pódziemy na "wianki" i ewentualny przemarsz. pozdrawiam;) Wojtek |
co to znaczy nie jest z rodziny??? Wydawało mi się że to wilczak tak czy nie?? A i reszta towarzystwa raczej mało jest spokrewniona z właścicielami Donki. Skoro zapraszają to wypada skorzystać . Przepraszam organizatorów że za nich uprawiam propagandę i indoktrynuję.
|
Sebastian, nie przepraszaj, to ja jestem Ci wdzięczna że głos zabrałeś :)
Z powodu braku dostępu do internetu raczej gościem jestem na forum. Wielu z was zastanawia się jak wszyscy się pomieszczą przez tę noc, nie mówię że będzie łatwo :twisted: dysponuje 9 wolnymi miejscami na łózkach (2x2os kanapa 5 łóżek pojedynczych), bardzo wygodną podłogą a są i osoby które będą spać na trawce pod namiotem, tak więc wydaje mi się że źle nie bedzie :lol: Ogólnie wychodzę z założenia "Gość w dom, Bóg w dom" |
A ja tak napisze w tajemnicy żeby nie zapeszyc, że Freyr wzieła się za siebie. Od trzech dni chodzi. Wiadomo, że nie tak całkiem normalnie, ale coraz mniej jest momentów gdy ciągnie za sobą nóżki. Chyba bardzo chce się z Wami spotkać;).
|
Quote:
|
Czy ktoś już dostał potwierdzenie zgłoszenia na wystawę?? listowne??
|
To jeszcze za wcześnie. Zazwyczaj z Krakowa to przychodzi na tydzień przed wystawą :)
|
Acha
A oto lista osób które do tej pory sie zgłosiły do mnie: Katarzyna + Sławek (Imbus) Aneta+wesoła rodzinka (szczeniaczek) Agnieszka+brat (Varg) Aneta W+os (2 psiaki ) Ania (pies ) i jeszcze osoby które będą się z nami bawić Ania+Ewa (Foras) Wojtej (Fiona) Gaga+Roman (Cheitan ) Kto jeszcz??? Kto jescze?? |
Narvana? Igi?? a Wy gdzie?
|
Na wystawie napewno, natomiast co do grilla... To wcale nie jest takie pewne. Mój ojciec wyjechać miasta moze dopiero w niedziele rano. Chyba, ze dojade pociagiem :) Zresztą, nawet jak coś wymyślę to ja kielbasy ani innych przetworów zwierzopochodnych nie jadam :)
|
Ja w Krakowie bede.
Jeszcze nie wiem czy bede sie wystawiac, ale bede |
Ja, Krzysiek, Sabat i Jabber - i namiot :D
No i jest namiot dla Narvanej :) |
Jupi :)
dla Garudy wezme jakis schron :) zeby bylo bezpieczniej :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
byly super te kanapki! |
Quote:
A serio.. taka cukinia czy ,,właśnie! papryka faszerowana to sam cud miód i orzeszki :) Weź chłopie wymyśl lepszy powód bo ten to cienki jak d... węża jest :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |