Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkanie w Późnej - 25.-27. sierpnia 2006 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3369)

Gaga 30-08-2006 09:02

Daiva, fotek jest mnostwo ale to wszystko trzeba obrobic wiec trzeba poczekac jakis czas. Ale dla oslody czekania poslalam Ci wczoraj kilka Twoich ze szczeniaczkiem :)

igienator 30-08-2006 09:54

Zaczynam żałować że jednak pojechałem na bałkany a nie do was :)

wolfin 30-08-2006 10:10

Gaga, dzieki fotki sa cudowne, tylko je robilisz cie nie tylko Wy, no i wencej fotografow bylo.
i ja chce wszystkie zobaczyc nie tylko swoje :wink:

spokojne czekam :wink:
igienator-zaluj, zaluj i to bardzo :D

igienator 30-08-2006 21:27

Żałuje ale z drugiej strony tydzień siedzenia w Chorwacji sącząc leniwie rakiję i pływając w morzu i to właściwie za prawie darmo :) to nie w mąkę kaszlał :)

wolfin 30-08-2006 21:49

Quote:

Originally Posted by igienator
Żałuje ale z drugiej strony tydzień siedzenia w Chorwacji sącząc leniwie rakiję i pływając w morzu i to właściwie za prawie darmo :) to nie w mąkę kaszlał :)

no moze, moze, ale z psem jest lepej. :wink:
a z drugej strony, ja to nie moglam bez psa jiechac gdzies tam na wakacje.

Narvana 30-08-2006 22:11

Quote:

Originally Posted by igienator

Ostatnie wakacje bez psa, tak samo jak moje, dlatego mnie nie bylo na spotkaniu... ;)

Gaga 30-08-2006 22:18

Quote:

Originally Posted by Narvana
Ostatnie wakacje bez psa, tak samo jak moje, dlatego mnie nie bylo na spotkaniu... ;)

Tak, ale teraz nam "wisisz":
- kilka par sznurowek,
- polar
- plastry
po nianiczeniu Twojej suni... :twisted:
Nie ma lekko - jak sie wyreczylas innymi to teraz trzeba placic :mrgreen:

wolfin 30-08-2006 22:29

tak, dokladne Gaga, u mnie tez butow nie zostalo-mam podzurowane od ich malych zebow.
zrobie fotke i pokaze, jak pracuja male wilki :twisted:

Gaga 30-08-2006 22:35

No na pewno nie chodzi Ci o te fotke:
http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...czeniaczki.jpg

bo to, to jedna wielka sciema jest :mrgreen:

Narvana 30-08-2006 23:18

Quote:

Originally Posted by Gaga
Tak, ale teraz nam "wisisz":
- kilka par sznurowek,
- polar
- plastry
po nianiczeniu Twojej suni... :twisted:
Nie ma lekko - jak sie wyreczylas innymi to teraz trzeba placic :mrgreen:

:cheesy:
moja mala dzielna sunia
:twisted:
Ktora to taka rozrabiaka byla?

Gaga 31-08-2006 08:37

Quote:

Originally Posted by Narvana
moja mala dzielna sunia
:twisted:
Ktora to taka rozrabiaka byla?

jak to ktora?? Twoja wlasnie... zreszta przejela ksywke po przyszlej panci...
jak to dobrze, ze ja zamawialam inny charakterek...z taka pirania w domu nie wiem czy bym wyrobila :twisted:
Ale chcialas- to masz...jaki Pan taki pies :mrgreen:

igienator 31-08-2006 09:03

:) Piranie małe... Eh :) Najwyżej mnie rodzice wyeksmitują do lasu a tam jeno korę z drzew można obgryzać :)

joke 31-08-2006 09:06

Jak dopadłam na chwilę do kompa to po pierwsze:
WIELKIE DZIĘKI CAŁEJ RODZINCE PERONÓW za zorganizowanie całej imprezki, bowiem dzięki nim możemy się co roku spotkać i mile spędzić czas,
po drugie: dziękuje Pavlovi za memoriał Hokiego
po trzecie: Gaga, Joanna, Daiva, Alakra, Bożena - fajnie że byłyście i było z Wami miło.

po czwarte: Gaga, nie znalazłaś może Aji kagańca? :wink:

Dziękuję i do zobaczenia - Jolka

Gaga 31-08-2006 09:33

Quote:

Originally Posted by joke
po czwarte: Gaga, nie znalazłaś może Aji kagańca? :wink:

Dziękuję i do zobaczenia - Jolka

Zdaje sie, ze Przemek szukal wlasciciela jakiegos kaganca.. wiec chyba trzeba bedzie zorganizwoac przesylke :)

Darek5 31-08-2006 09:47

Quote:

.. wiec chyba trzeba bedzie zorganizwoac przesylke :)

Albo nastepne spotkanie :D
No szkoda, ze nie dotarlem ale mialem problemy z transportem :(
Ale najwazniejsze, ze Ci co byli sie swietnie bawili.
Oczywiscie czekamy na zdjecia
Pozdrawiam

Narvana 31-08-2006 10:05

Quote:

jak to ktora?? Twoja wlasnie... zreszta przejela ksywke po przyszlej panci...
jak to dobrze, ze ja zamawialam inny charakterek...z taka pirania w domu nie wiem czy bym wyrobila :twisted:
Ale chcialas- to masz...jaki Pan taki pies :mrgreen:

Narvana? :twisted:
Oj, to czuje, ze bede miala wesolo...

Pavel 01-09-2006 08:38

I ja dziekuja wszyskim od Peronow za doskonaly weekend (jak zwykle :D ).
I wszystkim wlasczyczelom wilczakow - wiecej zrozumiec wlasnym psom to jest najlepsza droga do doskonalych winikow w zyciju i treningu !!!

Lupusek 01-09-2006 20:12

Quote:

wiecej zrozumiec wlasnym psom to jest najlepsza droga do doskonalych winikow w zyciju i treningu !!!
Święta prawda. Oj Pavel, jak Ty coś powiesz, to już nic dodać, nic ująć. Ale Pavel nie tylko mówi, ale też pokaże, jak to zrobić. I za to przede wszystkim chciałam Ci Pavle podziękować. Dużo nam powiedziałeś i nauczyłeś. Aby tylko to wszystko teraz dobrze zapamiętać i ćwiczyć. Mam nadzieję, ze w przyszłym roku będziemy już mogli zaprezentować efekty tych ćwiczeń. W każdym bądź razie będziemy się mocno starać, aby tak właśnie było. Na pewno nas to spotkanie do tego zmotywowało.
Ja również chciałam gorąco podziękować całej rodzinie Peronów za wspaniałe przyjęcie nas wszystkich i cudowną atmosferę.
Ale dziękuję też wszystkim, którzy przyjechali do Późnej, za świetną zabawę - fajnie że też tam byliście.
I stwierdzam, ze takie spotkania są miłe, ale i potrzebne, bo w końcu można spokojnie porozmawiać, pójść na długi spacer i nacieszyć się widokiem mnóstwa wilczaków. Jestem na tak!
Pozdrawiam Was gorąco

Gaga 01-09-2006 22:34

Pomijajac aspekt towarzyski, widze ze z tego spotkania wynieslismy tez duzo w temacie wizji pracy z psem.
A to jest super! Bo po tak intensywnej weryfikacji wspolnych umiejestnosci i mozliwosci ( lub ich braku :twisted: ) dostaje sie super kopa do roboty . Wiadomo co sie chce i jak robic ( lub jak na pewno NIE robic). Alicja! My sie zabieramy za zabawe w obrone a Wy za tropienie.. a najblizszy egzamin za rok :bigok
Sukcesy opijemy likierem kajmakowym.. a jak bedzie porazka to przynajmniej upijemy sie na slodko :beer

wolfin 01-09-2006 22:58

to co ja od razu proboje byc z Wami, bo i obrone bede trenowac i tropienie- a jiesli cos nie tak bedzie-przywioze cos dobrego z Litwy i do picia (nie tylko chleb) :cheesy:

All times are GMT +2. The time now is 14:09.