![]() |
Śmiga jak torpeda:) Widać, że macie z tego fun.
A te stawy-no ja właśnie dlatego nie kocham ani agility, ani frisbee - przy lądowaniach zamykam oczy :) |
Od kiedy na zawodach pies moze miec cokolwiek na sobie?
(jesli to nie byly zawody, sorry za pytanie, stare przyzwyczajenie za moich czasow agilitowskich) |
Brawo dziewczyny ,super sobie radzicie :klatsch
A ta kladka ze strefa zatrzymywana .... co tam jest polozone ze Aszczu taka wpatrzona w to cos:rock_3 |
Quote:
|
Quote:
Jest to etap przejściowy podczas nauki zatrzymywania na strefie. Uczy psa zapierniczać po kładce szybko, ale i zatrzymania by dostać nagrodę. Quote:
Quote:
Tak jak pisała Gaga- to było seminarium więc mogłam Aście zmieniac sukienki do woli :) Na zdjęciach z zawodów Aszczu jest goła :) |
Quote:
I oczywiście masz rację, że agility nie jest najbardziej kontuzjogenną dyscypliną sportu. Ja po prostu nie jestem fanką wymienionych dyscyplin, mimo iż doceniam to, co niezbędne aby je uprawiać (o czym wyżej) :) Tak czy siak-trzymamy kciuki i kibicujemy, jak zawitacie do stolycy to możemy nawet pompony jakieś sprawić do kibicowania :) |
Quote:
|
Naprawde super, zreszta jak zwykle :) , my jestesmy zachwyceni :)
|
Czlowiek zapracowany, to nie doczyta :)
Gratuluje Wam frajdy i kibicuje dalej :) |
I ja się przyłączam do słów uznania. :)
Co prawda - od początku uważałam, że Asta ma ogromny potencjał do pracy i tylko się prosi, żeby go wykorzystać, zatem Wasze sukcesy mnie nie zaskakują, ale oczywiście bardzo cieszą. :) Natomiast gratuluję, że udaje Wam się tak organizować życie, żeby łączyć obowiązki rodzinne i "mamowe" z wyjazdami, szkoleniami, pracą itd., no i że nie tracicie zapału. :) |
My też pod wrażeniem! Aszura świetna jest i do tego taka miziasta, że hej! :love
|
Super! Bardzo mi sie podoba. Aszczu chyba również, bo pysio na zdjęciach ma uśmiechnięty :)
|
Co ja mam Ci mówić Madzia :twisted: No jak zawsze bomba!!!!! :)
|
Diewczyny superowe jak zawsze :) tylko się cieszyć i gratulować sukcesów :cool3
|
Z serii gdzie można nas zobaczyć :P
W najbliższym czasie będziemy obecne na treningowych zawodach w Żywcu (23.09) oraz na zawodach w Chorzowie (13-14 październik) . Chętnych z pomponami zapraszamy :) |
Pompony macie obiecane w centrum:) Na razie to chyba skorzysta Ewa z Kalinką, bo Wam jakoś nie po drodze:p
|
13-14 październik finał Pucharu Polski agility 2012. Miejsce - Wojewódzki Ośrodek Kultury i Wypoczynku "Stadion Śląski" w Chorzowie. Zawodnicy reprezentujący społeczność wilczakową Magda i Astarte:)
To pisałem ja Witek |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:35. |