![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Właśnie się zastanawiałem z jakich przyczyn mogą nie przyjąć zgłoszenia? Oczywiście poza zgłoszeniem psa do złej klasy czy pomyłkę w danych. |
Nie wtedy ale przez nich ta nerwowka, bo tam bylabym bez konkurencji na obu wystawach. Nie przyjeli bez PKRu. Potem na moje wyjasnienie ze tak mozna (oddzial poszedl mi na rekę i dal nr rejestracyjny przed nostryfikacja) zazyczyli sobie reversu rodowodu ktory byl w wawie na nostryfikacji i w miedzyczasie oddali katalog do drukarni... Ale moga odmowic bez podania przyczyny. Zła klase koryguja sami.
|
Meldujmy sie z poslizgiem, bo jedno spotkanie goni drugie.....
jutro bedziemy tez my: Margo + Paula wystawiane psy widac, dodatkowo oczywiscie Wiewiorka-Alinka, gruby Ylathor i w ramach promocji dwarfow :twisted: Qilin.... |
Właśnie zdałam sobie sprawę, że tylko w ten weekend na wystawach będzie 40 wilczaków!
|
Strasznie chcialam byc towarzysko, ale sie nie uda :cry:
mlody chory, bies ma rozwalona lape, ja zarobiona... splot nieszczesliwych okolicznosci :evil: moze blizej wiosny sie uda zobaczyc rodzinke i znajomych gdzes w Polsce, bardzo bym chciala, oj |
Ooo bidnialki:(
|
Quote:
|
chorość i ranność łapy to nie pierdolety, to sieriozne sprawy
|
*zieeeeeeeeeew*
Do zobaczenia! |
Kaszeba rulez!!!
|
Dziękujemy wszystkim za (jak zwykle) miłe spotkanie. Wrócilismy wczoraj ok 1 i juz nie mielismy sily nic pisac :D:D:D
Cieszymy się, że znów mogliśmy Was zobaczyć i poznać wcześniej niepoznanych :) Gratulujemy wszystkim a w szczególności wygranym. Mam nadzieję, że ekipa "pociąg o drugiej w nocy" dotarła cała i zdrowa :) Do zobaczenia - zapraszamy wszystkich do Nowego Dworu! :) |
Dzieki wszystkim za spotkanie! Bylo super!
Gratuluje wszystkim z wystawy dziennej (choc wiadomo, tu glownie dla siostrzyczki ;) ) i nocnej! Wszystkie psy i wlasciciele sie dzielnie trzymali i ladnie spisali :) |
Gratki dla wszystkich ale szczególne dla Vuko za "dziennego" Najlepszego Psa :thumbs:happy
|
Dziękujemy za spotkanie- było miło Was spotkać, niektórych poznać.
Mimo warunków na hali wystawa mega udana- towarzystwo i atmosfera super! Gratulacje (jeszcze raz) dla wygranych, wszystkie bure pięknie się pokazały! |
My wlasnie wrocilismy, Karolek czyli wilczak miniatura ;) zdobyl drugie Best Baby.
Bardzo dziekujemy za mile spedzony czas, bylo naprawde fajnie i dla nas i dla niuniow, ktore teraz sa padniete strasznie. Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich. Tu kilka zdjec, niestety nie udalo sie zlapac wszystkich wilczakow, ktore byly w pokoju 404 ale jest chociaz czesc :D http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC02218.jpg http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC02219.jpg i nasz wilczak miniatura ze swoim obronca Vuko :p http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC02193.jpg Aha, Mamy jakis szary sweter i etui na okulary. P.S. Czy ktos wie jakie buty miala Paula? Bo sa genialne i wygladaly na bardzo cieple. |
Mina Pań w recepcji które widziały wilczaki i kierowały zagubionych do pokoju nr 404 była bezcenna :D
Ja również gratuluje wszystkim, dziękuje za spotkanie i do następnego razu! Karolek jesteś debeściak! :twisted: wcale mnie nie dziwi że dostał najlepsze baby, z takimi plecami. Konkurencja po prostu wymiękła :rock_3 ! |
Quote:
Podbija maluch serca, jest boski! |
All times are GMT +2. The time now is 11:00. |