Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   _Administrace (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Změna? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20838)

Hanka 14-11-2011 08:53

Ahoj Romane, tyhle "drobný chybky" nastaly naprosto úmyslně, a to poté, co jsem začala inzerovat. Najednou jsem se objevila jako chovatel, který neposkytnul údaje o svých odchovech (před inzercí jsem samozřejmě jako chovatel neposkytující údaje nebyla) a navíc záhadně zmizel kontakt na moje www. Je to docela dětinské a admin zřejmě doufá, že takto prodám méně štěňat a on prodá lépe. Nemyslím tím samozřejmě českého admina!!! A když už to Daniela načala, Pavle prosím můžeš u mě dodat ztracený kontakt na moje www? Díky

Pavel 14-11-2011 09:02

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 412588)
Ahoj Romane, tyhle "drobný chybky" nastaly naprosto úmyslně, a to poté, co jsem začala inzerovat...Je to docela dětinské a admin zřejmě doufá, že takto prodám méně štěňat a on prodá lépe. Nemyslím tím samozřejmě českého admina!!!

To snad Hanko nemyslíš zcela vážně ? :roll:

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 412588)
A když už to Daniela načala, Pavle prosím můžeš u mě dodat ztracený kontakt na moje www?

Hanko, moc rád bych to udělal, ale já jsem nikdy databázi nespravoval a nikdy jsem do ní neměl přístup. A tedy ani teď. I mne mrzí problémy, které existují, ale bohužel já osobně s nimi nemohu nic dělat :cry:

Hanka 14-11-2011 09:09

Dobrá Pavle, víš tedy o důvodu, proč mi najednou "náhodou" zmizely www a ostatní údaje zůstaly? Jak by to bylo technicky možné, že z X údajů se ztratí jeden? A jak se může stát, že jsem najednou chovatel, který neposkytl údaje o vrzích?

Pavel 14-11-2011 09:14

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 412590)
Dobrá Pavle, víš tedy o důvodu, proč mi najednou "náhodou" zmizely www a ostatní údaje zůstaly? Jak by to bylo technicky možné, že z X údajů se ztratí jeden? A jak se může stát, že jsem najednou chovatel, který neposkytl údaje o vrzích?

Hanko, já to vysvětlit skutečně nemohu a nedovedu. Ale ujišťuji Tě, že schválně to zcela jistě není. Takových chovatelů je tam více a věřím, že kdyby u mne nebylo, že jsem neaktivní chovatel, bylo by to tam možná i u mne. Nemám omluvu, nemám vysvětlení, je možné pouze psát na email [email protected] a tam to urgovat. A počkat na spuštění finální verze databáze.

Hanka 14-11-2011 10:39

Ne Pavle, dík za snahu o vysvětlení, já to snad ani vědět nechci. Od Tebe už vůbec ne, nemáš s tím nic společného. Jiné omlouvat nemusíš. Adminovi jsem nepsala, protože vím, že to nemá cenu. Ani jsem nepovažovala za nutné to řešit.
Politika WD je poslední dobou hrozná.

CDaniela 14-11-2011 11:26

Je mnoho chovatelů, kterým politika wd vadí, ale bojí se ozvat. Měli by jste opravdu zamyslet ...

RadeKKK 14-11-2011 12:24

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 412605)
Ne Pavle, dík za snahu o vysvětlení, já to snad ani vědět nechci. Od Tebe už vůbec ne, nemáš s tím nic společného. Jiné omlouvat nemusíš. Adminovi jsem nepsala, protože vím, že to nemá cenu. Ani jsem nepovažovala za nutné to řešit.
Politika WD je poslední dobou hrozná.

Já adminovi psala Xkrát, nám i potvrzení odesalných zpráv, ale oprava prostě není.

Vlkodlak 14-11-2011 14:10

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 412591)
Hanko, já to vysvětlit skutečně nemohu a nedovedu. Ale ujišťuji Tě, že schválně to zcela jistě není. Takových chovatelů je tam více a věřím, že kdyby u mne nebylo, že jsem neaktivní chovatel, bylo by to tam možná i u mne. Nemám omluvu, nemám vysvětlení, je možné pouze psát na email [email protected] a tam to urgovat. A počkat na spuštění finální verze databáze.

Ještě než došlo k údajnému útoku na databázi je u mé feny uvedeno 18 fotek zcela jiné feny (její sestry z vrhu) a na těchto fotkách je uvedeno jméno dotyčné feny. Vzhledem k tomu, že tato vyfocená fenka je již po smrti, připadá mi to celkem morbidní. Nikdy jsem žádné fotky na wolfdog neposílala, ani o jejich zveřejnění nežádala. Ale když už jste se svou soukromou databází tak aktivní, tak tam aspoň dávejte fotky správné. Btw. docela by mě zajímalo, jak je to s autorskými právy k těmto fotkám. A než se pořád vymlouvat na polské adminy, možná by stálo za to, proč není možné vytvořit databázi a forum na klubových stránkách. Oficiální. Aby se chovatelé a zájemci nemuseli doprošovat soukromého serveru o info.

All times are GMT +2. The time now is 20:03.