![]() |
I my już w domku. Właśnie skończyliśmy się rozpakowywać :)
Podróż nieco nam się wydłużyła w czasie, postanowiliśmy odwiedzić rodzinne strony Sheya i pójść na wspólny spacer :) Dziękujemy za spotkanie i mam nadzieję do zobaczenia za rok! I jeszcze korzystając z okazji chciałabym pogratulować Jackowi, Alicji i Pawłowi za wspaniały wynik biegu- jestem pod wrażeniem, oraz reszcie za determinację i dojście do mety bo jakby nie patrzeć było ciężko :) P.S. Też macie takie zakwasy? Bo ja nie wiem jak jutro do pracy z łóżka się zwlekę :) |
Quote:
Jak widać nie jesteśmy ostatni, aż sam się zdziwiłem :) Cel biegu zrealizowany w 100% - dobra zabawa. |
Quote:
|
Quote:
Tak mam.... :( i już wiem jak wyjdę do pracy - ledwo. W przyszłym roku chyba będzie trzeba przyjechać z tydzień wcześniej żeby się rozgrzać, może nie będzie zakwasów... :) |
A teraz chcieliśmy podziękować wszystkim za wspólną zabawę. Pogratulować zwycięzcom czyli wszystkim którzy dotarli do mety :) Jak również najlepszym z najlepszych, którzy stanęli na podium oraz tym którzy nie stanęli a stanąć powinni :)
Dziękujemy wszystkim za wspólne biesiadowanie i fantastyczną imprezę urodzinową. Dziękujemy organizatorom za stworzenie fantastycznej imprezy. |
To my jeszcze zaległe STO LAT!!! dla Larsika:):)
Dojechaliśmy WRESZCIE na miejsce jakąś zupełnie ciemną nocą po licznych przebojach tego dnia...:/ Więc nasza aktywna turystyka zakończyła się na...ognisku!:)Spacer i podziwianie krajobrazów w świetle dziennym zrealizujemy za rok;) Madzia, Andrzej, pokłony ogromne za organizację, że się Wam chce, że to tak super wychodzi:) Za rok na pewno będziemy!:)(WCZESNIEJ:twisted:), jeszcze tylko nie wiem, czy bardziej będę uczestnikiem spacerującym i gubiącym się w okolicznych lasach, czy uczestnikiem kóry będzie czekał na mecie z szampanem 8) (bo wieść gminna niesie,że niektórzy wybrali taką formę aktywnej rekreacji;) ) |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na zaprawke po pracy skosiłem działeczkę i jest lepiej ;-) dużo lepiej ;-) Przeżycia i atmosfera - Bezcenne - Okolica przepiekna To ja pisałem :) Tomek Spider - Team Czakram |
Quote:
nawet pewnie ja wypadam jako Wenus z Milo (czy jak to tam było) hehe:) |
A więc W.A.R 2011 widziany moimi oczami tutaj:
https://picasaweb.google.com/102158766881570011927/WAR2011DolinaBedkowska?authkey=Gv1sRgCK_xy_mHsdCZ-QE a to jedna z moich ulubionych fotek :) https://lh3.googleusercontent.com/-N...s720/bieg3.JPG |
Tańce w wąwozie?;)
link nie rabotajet:( |
|
Oooo Pawle! Za takie obfocenie rodzinki kochanej to ja nie wiem co Ci się należy :) :gent
|
Quote:
Rodzinka piękna więc to sama przyjemność była :) Shei i Sharn podbili moje serce :) |
Quote:
Ale fajny TOWAR... To pisałam ja: sexi blondyneczka, ksywa 90/60/90 |
Quote:
A za komplement Szejkowski dziękuje! Na drugiej fotce w albumie faktycznie jest Szejutek ale razem z moją tylną częścią na drugim planie :twisted: Na pierwszym planie jest Uruk, któremu Beata zamiast zwykłej karmy drożdże dawała i chłopak wyrósł do samego nieba :) |
All times are GMT +2. The time now is 03:52. |