![]() |
Superowy pomysł i świetnie, że galeryjka powstała:)
Pięknie ogląda się te fotki:) Ciekawe o czym oni gadają:) http://www.wolfdog.org/pics2/2011/6/...33-6505464.jpg |
Oni namierzają naturystę-ekshibicjonistę :D
|
Witam! Mam pytanie - spotkanie będzie w sobotę, czy w niedzielę? Może w sobotę udało by się nam wyrwać z Wandalem (tak na 30%), w niedzielę klops:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tu niestety widzielismy slady quadow, spotkac mozna miejscowego rybaka, rowerzystow na wale, ale na lachy malo kto wchodzi, poniewaz trzeba sobie zmoczyc nozki w czarnym błocku, zeby tu wejsc, no i taka sztuka sie pewnie nie uda przy wysokim stanie wody... |
Quote:
Jak masz ochotę spotkanie jest dziś o 17.30 na kępie zawadowskiej :) zapraszam!! |
Zapraszamy, ale ja z prośbą. jeśli się wybieracie to dajcie znać, wtedy wezmę inną smycz dla Cheya - będzie musiał być lonżowany przy innym dorosłym samcu :) Póki się nie dogadają, oczywiście :rock_3
|
O tej porze - 17.30 będę tuż po pracy.... a jaka decyzja - sobota czy niedziela w Łomiankach?
|
Quote:
ten weekend pracuję poza warszawą, ale przyszły bardzo chętnie:) |
Quote:
|
Quote:
Biesa widzialas, wiesz, ze nie ma w zwyczaju kozaczyc i awanturowac sie, wiec moze chlopaki sie zaakceptuja. W kazdym razie jakbys miala ochote na 2 godz. nad Wisla, to zapraszam. W piatek rano wyjezdzamy do Biesowej rodziny do Sulmina, wiec w ten weekend sie nie pisze na psacer, ale w nastepny jak najbardziej :) |
Potwierdzam, Chey rejteruje, tzn. byczy sie do góry kolami jutro (cały szczęśliwy po dzisiejszych harcach):D
p.s. czy w Boże Ciało wypada odpalać odkurzacz aby wciągnąć pół plaży przyniesionej w psim futrze?:) |
Quote:
|
Quote:
|
U nas podobnie - tylko nie o odkurzacz tu chodzi a o kosiarkę....
Rano będziemy wiedzieli, czy dotrą do nas goście.... |
Quote:
Chciał-nie chciał - jutro latamy na odkurzaczu;/ |
Quote:
A więc... Margo, ślicznie proszę, proszę ślicznie o kategorie warszawa spotkania cykliczne 22.06 :):rock_3 |
Quote:
|
witam! goście jednak dziś nie dotrą - możemy jechać - powtórzę zatem mój numer i poproszę sms lub zajączka - 605-361-543
|
All times are GMT +2. The time now is 04:39. |