![]() |
Aga! Gratulacje ! Starsznie sie cieszymy z kolejnego udokumentowanego zdrowego wilczaka:) Wymiziaj Vargusia od nas :)
|
Dziękujemy:-)
Varguś-Zazdrośnik wymiziany :mrgreen: Daiva-łokcie zostawiliśmy w spokoju - ja oczywiście chciałam;p, ale po rozmowie z weterynarzem jakoś odpuściliśmy, właściwie już nie pamiętam czemu. Jak trzeba będzie, to zrobimy, to nie problem, bo Varguś (jak to on zresztą :-D) spokojnie pozwolił się ułożyć, mało tego! Był na tyle wytrwały i opanowany, że (bez narkozy) ustawialiśmy go dwa razy, bo za pierwszym razem zdjęcie nie zrobiło się :-). A później już poszło pięknie:-). I miły weterynarz bardzo. |
Przed pol godziny wroczilam od naszego weta Juozas Kvalkauskas. (on jiest nie tylko cudownym chirurgem, ma lekcje na Akademii Weterynarnej na Litwie, byl moim sefem w studiach) ale jiest jiednym z 2 wetow ktore maja uprawnienie na robienie badanie HD, ED.
ech tyle napisalam, a chcialam tylko powiedziec-ze nasz wet od rentgenowanych wilczakow postawil piekny stempelek w rodowodzie WALKIRIA GIRIOS DVASIA z wynikem HD A ED 0 :cheesy: |
Serdeczne gratulacje :) :beerchug2
|
Teraz już wiem, jaka to radocha mieć psa z czystymi stawami;p - olbrzymie gratulacje :)
|
no pieknie Tatuś jest dumny
|
Quote:
GRATULUJEMY wszystkim napromieniowanym! :bigok |
Informujemy, że Eresh z Peronówki ma normalne stawy biodrowe z wpisem do rodowodu literki A :)http://henrykowka.wolfdog.org/galeri..._181.sized.jpg
http://henrykowka.wolfdog.org/galeri..._182.sized.jpg |
:thumbsSuper!
|
WoW ! No to gratulacje !!! <brawo>
|
Bardzo, bardzo sie cieszymy z Wami i wysciskaj zdrowa Ereshke :)
|
Cudnie! Uściski dla złośnicy!
|
Gratulacje :)
|
My rowniez gratulujemy :)
Mam nadzieje, ze niedlugo w Wasze slady pojdzie Ebru Baster... :) |
Gratulacje Dewilcowi :D
|
O matko! Wybaczcie, nie wiem, co mi strzeliło do łba......
Miałam na myśli oczywiście Eresh, .... :oops: |
|
No to kolejny miot z peronówki zaczyna bardzo dobrze. Narvana GRATULACJE!!!
|
Gratuluję :cool3.
|
Gratyjacje Garudzie! A Małej Czarnej, oj..., szczęścia :| Przykro to słyszeć. Trzymam kciuki za Trejsi... :|
|
All times are GMT +2. The time now is 01:09. |