![]() |
Dzięki;-) dbam jak tylko mogę żeby Nerinka nie miała jakiś problemów;-)
|
Dumni dziadkowie: Harmonia i Cheitan chwalą się, że ich włoskie wnuki (po Indraji GD) ustawiły się w kolejce do prześwietlenia i mamy już pierwsze dwa wyniki: HD-Ai HD-B , oba ED-0/0:) Reszta wnusiów ma już powyznaczane terminy, więc czekamy z niecierpliwością na kolejne dobre wieści ;)
Tak przy okazji (bo to nie ten wątek) Indiana Jones dei Camurati zamierza zdać egzamin CAL1 i zaraz potem znacznie poważniejszy - uczynić Harkę i Cheya pradziadkami :) |
Quote:
|
To w takim razie Daiva jeszcze jeden miły prezent, tym razem od córeczki. Dzisiaj Lilucha po badaniu i prześwietleniu dostała piękny wpis do rodowodu: HD-A wolny od dysplazji. Teraz dumna (aczkolwiek jeszcze lekko zakręcona) chwali się przed całym wilczakowym stadem.
|
Quote:
dzieki za takie nowinki :) |
Gratulujemy wszystkim!
|
Ogromne gratulacje! ;)
|
Również przyłączamy się do gratulacji :) !!!!!!!!
|
Quote:
Zdrowe stawy bardzo cieszą. Gratuluję Wam:p No i reszcie też oczywiście;) |
Nasze gratulacje:thumbs:cool3
|
Witam
Planujemy wybrac sie w najblizszym czasie do dr Siembiedy na przeswietlenie. Ale nie mam pojecia co i jak i gdzie (ze wroclaw to wiem;)). Możecie podać ile to koszuje (razem z lokciami) i jak to zalatwiac? Z góry dziękujemy!!! |
Od razu mowie - do dr Siembiedy najlepiej umawiac sie prywatnie, do jego gabinetu.
Akademia Rolnicza,Klinika Chirurgii Zwierzat, Plac grunwaldzki 51 50-366 Wroclaw Adresu do jego gabinetu niestety nie mam, telefonu tez nie... Ale mysle, ze to nie problem zdobyc jedno i drugie :) Ceny niestety nie pamietam dokladnie, ale za jedno to wychodzilo chyba 150zl, na pewno nie wiecej. |
Już Wam wszystko mówię. Komplet kosztuje teraz 300 zł.
Adres prywatnego gabinetu dra Siembiedy to Canaletta 89. Nie jedźcie w ciemno, umówcie się wcześniej - tel: 071 3452099. Dajcie znać jak będziecie się wybierać, podjadę z Wami, żebyście nie błądzili i chętnie Wam potowarzyszę :) |
Dzięki za informacje. Już wszystko umówione i termin ustalony, także czekamy (pełni nadziei że wszystko będzie ok)
Jak będzie coś wiadomo damy znać :) |
Trzymamy kciuki za świeżo upieczonego, przecież REPRODUKTORA ! Nooo :)
|
Ooo... czyli stawka za przestwietlenia poszla w gore. No szkoda.
|
Quote:
|
O matko, faktycznie. Przez robote durna zaczynam nie funkcjonowac, niestety :evil:
|
Quote:
dasz radę ;) |
Baloun (czyli domowy Bidon ) Galicyjski Wilk dołączył do grona przebadanych wilczaków :) z wynikiem A!!!!
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...2/DSCF3517.JPG |
SUPER! Gratulujemy! :)
|
Świetna wiadomość!!!! :) Gratulacje!!! :)
|
Namtar jest zdrowy!
Hej!
Witam wszystkich! Chcę się pochwalić, że mój pierwszy wilczak jest zdrowy. Otrzymałem wyniki z prześwietlenia stawów biodrowych i Namtar z Peronówki ma wynik (A)-bez dysplazji. Tak chciałem się skromnie ,,pochwalić" :happy Pozdrawiam i pytam co u Was? :p |
Gratulacje!!! To wspaniała wiadomość i fakt, że kolejny wilczak jest zdrowy :)
|
Powód do radości duży, gratulujemy! ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Wiec gratuluje i dziekuje, ze dzieki Tobie w Polsce mamy kolejnego ciekawego psa w hodowli! :p |
Gratulacje!!!
|
Gratulacje dla Bidonka:thumbs:bussi
|
Quote:
|
Wielkie Gratulacje!!! :)
|
I my również gratulujemy! :)
|
Gratulacje dla KERMITA :D
I czekamy na kolejne pokolenie :P |
gratuluje i pytam - a ED gdzie?
|
Quote:
|
Quote:
a Bidonka to poproszimi wieciej fotek :) bo ... 8) |
Strona hodowli nam chwilowo "umarla", wiec pochwale sie tylko tu.... ;)
Wlasnie przyszly z Francji wyniki Łatany - HD-A. Z Polskimi Łowcy, hiszpanskimi Łątki mamy potwierdzenia, z 3 roznych krajow, ze Ł-ki maja ladne stawy biodrowe... :) |
Quote:
to Margo dam to też tutaj, a skan prześlę Ci w poniedziałek. Wiadomo najlepszy skaner to skaner firmowy. Już oficjalnie wg dr Siembiedy, Nergal z Peronówki HD A i ED 0 0 8) |
Suuuuuuper! Gratulujemy! :)
Gdak, jesli mialbys chwile czasu - zadzwon do mnie :) |
Gratulacje!!!! :)
|
To chwalimy sie nowymi wynikami - tym razem "swoimi wlasnymi"...
Qareen z Peronówki: HD-A & ED 0-0 Peymakilir z Peronówki: HD-A & ED 0-0 Jaud Malý Bysterec: HD-A & ED 0-0 Krotko mowiac mialam potrojny stan przedzawalowy czekajac na wyniki, a nastepny miesiac raczej nie mam co sie zblizac do zamontowanych na granicy wykrywaczy materialow radioaktywnych.... :twisted: |
BRAWO!!! Takie informacje czyta sie z przyjemnością!!!
|
Quote:
Gratuluję oczywiście, fajnie, że te ślicznotki są zdrowe:) |
Gratulacje:lol::lol::lol:potrójne oczywiście:lol:
|
potrójne gratulacje :) !!!!
|
Ogrrromne, potrójne gratulacje! :)
|
To my też ogromnie, też potrójnie i też gratulujemy takim zdrowym dziewuchom !!!:):)
|
my tez bylismy u dr. Siembiedy HD A i ED 0/0 :)
|
Gratulacje!!!!!!!!! :)
|
Quote:
Oj, czuję, że będę miała stresa, jak przyjdzie czas prześwietlania Biesa :) Ale jak tu nie pozwolic biegać młodemu wilczakowi... |
Gratulacje!!! :)
|
Quote:
ekstra!!! gratulujemy :)!!!! |
Quote:
|
Gratulacje:):):)
|
dostalam info z Rosji :) jako pierwszy w miocie "K" Girios dvasia na RTG posedl Kothar Girios dvasia.
rezultaty wydala komisia weterinarow w Moskwe w RKF. i mami co opic :) HD A, ED 0/0 Dziekuje Morian za takie dobre wiesci :) |
Dzisiaj odebrałem wyniki badań Wonderki: HD-A, ED-0/0 :lol:
http://www.wolfdog.org/forum/picture...ictureid=10640 http://www.wolfdog.org/forum/picture...ictureid=10639 |
Gratulujemy pieknego wyniku:thumbs
|
Quote:
|
Gratulacje!!!! ;)
|
Dzięki za gratulacje w imieniu odpoczywającej po harcach Młodej :lol:
Quote:
|
Suuuper ! Bardzo dobre wieści dla obu dziewczyn:)
|
Quote:
|
Skan do mnie dopiero leci, ale juz oficjalnie moge napisac:
Gorthan SABAT - HD A, ED 0/0 8) Jest co opijac, czekajac na reszte rodzenstwa :) |
Quote:
|
Wielkie gratulacje !!!!
|
Super!!!! Gratulacje!!! :)
|
Gratulacje!
|
Gratulacje :)!!!!
|
Ja nie gratuluję tylko bardzo, bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki za resztę miotu.:fingers1
|
Gorthan SABAT - HD A, ED 0/0 8)
Suuuper wynik :thumbs :drinka ja się zbieram na czerwiec - będę miała wolne więc trzeba to wykorzystać :p |
Nasze gratulacje!!! Super!!!!!!:cool3
I my czekamy na takie wiesci Jotunowych dzieciaczków:rock_3 |
Gratulacje i ufffff:)
|
Quote:
|
No to kamień spadł nam dzisiaj z serca :)
Gorthan SCYLLA SELARIS - HD A, ED 0/0 Dr Siembieda orzekł, że stawy książkowe. Jak nic, będzie impreza:drinka, chociaż Scylla chyba nie będzie w niej brała udziału bo w dalszym ciągu wygląda jakby już imprezę zaliczyła :twisted: Pozdrawiam wszystkich :), a przede wszystkim nasze rodzeństwo. Życzymy powodzenia. |
brawo SCYLLA:)
|
Gratulujemy :)
|
Gratulacje!!!! :)
|
Super!!! Gratulacje!!!!!
|
Brawo !!! Ogromne gratulacje, bardzo się cieszymy:p:p:p!!!!Pozdrawiamy Czakram& ferajna:twisted:
|
Bardzo dziękujemy :)
|
Gratulujemy pieknego wyniku:cool3
|
I my też się pochwalimy :lol:
Liskamm Lupusek HD A i ED 0/0 Wyniki są nieoficjalne bo bez wpisu do rodowodu, ale dla mnie starczy że dwóch weterynarzy stwierdziło że ma on zdrowiutkie stawy :p |
Quote:
|
Quote:
|
Ekstra!!!! najważniejsze zdrowie, papierek to insza inszość :) czyli podsumowując następne zdrowe psisko :)!! gratulacje
|
jako pierwsza z miotu E na swiatla rentgenow posla Elenyte
no i mami ELWEN GIRIOS DVASIA HD A ED 0 |
Quote:
Quote:
Elewen super! - gratki! |
Quote:
Tatus wniebowziety :) I to podwojnie!! Wlasnie sie dowiedzialam, ze GORTHAN SAJGON ma HD A :D |
Ja też się cieszę :p zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że Sajgon za młodego był raczej dobrze odżywionym wilczakiem ;-) i trochę miałam stresa czy wyniki nie będą gorsze. I oczywiście gratki dla reszty rodzeństwa - z tego co widzę pozostałe "Smoki" też zdrowe :grosscool
|
Gratulacje dla przebadanych:)! A dziś i my radośnie dołączamy do prześwietlonych:
Clair de Lune Srdcervac - HD: A, ED: 0/0 :):):) |
Quote:
|
Ekstra:)gratulacje!!!!
|
Quote:
|
Gratulacje dla wszystkich a dla siostry w szczegolnosci. Dla jej pani op..prz za nieodwiedzenie nas przy okazji wizyty we wrocku.
|
Ja tez chcialabym podpisac sie pod tymi zbiorowymi gratulacjami! :p
|
do przebadanych dolaczili sie i nasze psy:
Body Vlci demon HD A, ED 0 Kangee Girios dvasia HD C, ED 0 Eshu Girios dvasia HD C, ED 0 z czego ja baaardzo zadowolona to z Eshu- ten pies mial bardzo trudne zlamanie kosci ( obie nogi przy szyji bioder) i wszystkie weterinarzy mowili ze jak nic bedzie HD E :( , no... mami to co mami. ja dziekuje wlascicielom za zrobiene testow i znowu do grona przebadanych psow dolaczyli nowe trzy. |
Quote:
Quote:
|
Gratulacje dla Was wszystkich!!!!! :)
|
Bardzo dziękujemy i bardzo się cieszymy:)To można już teraz szaleć przy koniach bez opamiętania;)
Quote:
GRABA@ to jeszcze tylko w z C'dziewczynek w Pl wy zostałyście - będziemy kciuki trzymać za taki sam wynik:) wolfin@ ja się też dołączam do gratulacji!:) A "po rodzinie" to najbardziej dla Body'iego (no pół brat w końcu;) ) |
Quote:
Ogrodnik szybko poszedł się przebrać i zmienił się w doktore:p Chantalka wynik świetny HD "A" i ED 0/0 - dziękuję Danielko za zdrową suczkę:) |
All times are GMT +2. The time now is 11:59. |