![]() |
szkoda mi słów...
|
dziekuje Wam za takie przyjecie i przywitanie na forum:):)
Postaram sie odwiedzac jak najczesciej wystawy i spotkania Pasjonatow bo jednak forum ,chociaz bardzo pomocne,to nie to co real....ale jak widac po ostatnich postach tetni zyciem;) |
Quote:
..bo teraz niestety nie ma z kim,tez trenujesz?:D Swoja droga ciekawe czy przewijaly sie jakies wilczofanki/wilczofani z Bydgoszczy na tym forum?byloby najprosciej poznac;) |
Quote:
|
Witam!
Jestem swiezo zakochana w czeskich wilkach i mysle jednego z nich nabyc w przyszlym roku. ma troche doswiadczenia z psami, mialam juz owczarka niemeiskiego, dobermana i rozne miezance . Aktualnie mam mieszanca "pudelka" ze sroniska, bo mam maly mieszkanie. Mam nadzieje ze wiele sie przy was naucze!:) |
witamy i zapraszamy do rozmow :)
|
Witamy!!!;)
|
Witamy :lol:
|
Witamy serdecznie i sluzymy pomoca :)
|
Cześć i czołem! :)
|
o to, to własnie...
To ja tez mówię dzień dobry I się przedstawiam I ogłaszam że zamierzam zmyć białą plamę na mapie wilczaków w Polsce jaką jest Szczecin. Trochę szkoda że o wilczakach nie wiedziałam jeszcze kiedy byliście w Szczecinie, pewnie do Późnej w sierpniu też bym się wybrała :( Ale co się odwlecze to nie uciecze :) I to chyba na ten moment wszystko. Wracam do lektury forum. |
To ja też mówię WITAJCIE :) (po czasei bo wczesniej nie widzialam tego tematu).
|
Quote:
|
Quote:
|
To witamy, witamy i do zycia z wilczakami zapraszamy ;)
|
Witamy!!!;)
|
:smileyb No to ja też już nie będę pozostawała gdzieś tam.......
Witam wszystkich! Jestem z Wami już b.długo (czytam i czytam), ale czas przyszedł na pisanko. Podzielam fascynację wilczakami:) - to jest naprawdę "coś" czego nie da się wybić z głowy. Z niektórymi z Was miałam okazję już sobie popisać......(w mniej lub bardziej przyjemny sposób:diablotin:evil_lol, ale o tym w innych tematach - w wolnej chwilce oczywiście) Pozdrawiam |
Witam
Cieszę się że zostałem przyjęty na forum wilczaków :) . Krótko o sobie : miłośnik i pasjonat ruchu rycerskiego (wiek XV, łucznictwo tradycyjne) oraz ślepo zakochany w psach :) Razem z żona przygarneliśmy ze schroniska Herę, suczkę jednoroczną o typie .. chyba wilczaka, ale nie jestem pewien. W sumie jej charakter bardzo pasuje do opisów zachowań tej rasy. Co do jej wyglądu - tu zapraszam do galerii https://plus.google.com/photos/10070...83503184276849 Początkowo sunia ważyła zaledwie 16 kg, ale już teraz "dobiła" do 18.65 kg i nie brak jej siły i ochoty do zabawy, a że mieszkamy niedaleko lasu więc ma się gdzie wybiegać. W styczniu czeka Herę jeszcze odrobaczanie i szczepienie przeciw zakaźnym. Jeszcze raz witam i zatapiam się w lekturze dotyczącej wilczaków i nie tylko :) |
Witamy na forum Ciebie i Herę. Gdzie chodzicie na spacery? My na Górę sw Anny najczęściej :)
|
Witajcie :) miłej lektury zatem :)! i dziękuję za przejaw życia na WD ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:29. |