Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Susitikimai ir kelionės (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=148)
-   -   I CSV klubine paroda, bonitacija, SVP 1 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5913)

Saulius 09-08-2007 14:36

O kur tu rozeciu yra pirkti?ir kiek ju reikia?
Manyciau galeciau nupirkti jei ten kosmine nesusidaro.

Vaiva 09-08-2007 14:40

Kosminė suma ten nesusidarys - reikia rasti kelis žmones kurie jas daro ir žiūrėt kainas. Vikė turi kažkokios merginos nr. Dar galima VŠMB paklaust gal :roll: Bet reikia minimaliom išlaidom, nes dar ir taurių reikės :(

Saulius 09-08-2007 14:42

Siandiena vaziuosiu po darbo Majuko registruoti i VSMB,
pasiklausiu ju kainu del idomumo ir ziuresim tada kiek ten iseina su taurem ir rozetem.

vike 09-08-2007 14:45

Aš vargšas vaikas, be sąskaitos sėdžiu, tai wolfin šiand skambino tai moteriškei iš Klaipėdos, kuri daro, žodžiu, sakė kainos nuo penkių litų iki.. tiūkrai gaunasi nemažai, jei už paprasčiausias penki, tai kiek už kitas :shock: nu žodžiu.. mums tai rozetės nereikalingos kaip ir, taigis galima savo veik dešimtį duoti..

Vaiva 09-08-2007 14:46

Nu jo, tik paveiksliukus reiks perklijuot :roll: Mes ir kelias turim...

vike 09-08-2007 14:46

Ai, o reikia jų, jei gerai pamenu, apie keturiasdešimt.. bet tai nepamirštant, kad kaina skiriasi paprastų ir gražesnių susidaro vistiek nemažai..

Vaiva 09-08-2007 14:47

Nu jo, tik paveiksliukus reiks perklijuot :roll: Mes ir kelias turim...

P.S. Iš tikrųjų tai keistas man tas LKD reikalavimas būtinai rozetes ir taures teikt... Ypač taures....:?

vike 09-08-2007 14:48

Dėl paveiksliukų tai taip, nes ant jų taigi miestai surašyti, bent jau pas mus.. tai va, jei visi taip mielai duoda, bent po kelias, tai be problemų žėkit visas ir surinksim, teliks tik padaryt vieną ar kelias pagrindines..

Saulius 09-08-2007 14:52

Nu nezinau,kazkaip gaila man Majuko "uzdirbtu" rozeciu:):)

Geriau susiskaiciuojam kiek mums tiksliai reiks, ir tada as nupirksiu.
is manes pinigai o is Jusu kiekis ir tiekejas. Tinka?

vike 09-08-2007 15:03

:) Gaila, tai gaila, aš tai galvoju, kad bus dar tų parodų, o be to ir taip nėra jų kur dėti, tik užima vietą :) manau, kad palaukit, vistiek bent dalį tikrai surinksim tų razečių, ir nereiks pirkt.. pataupykit ;)

Vaiva 09-08-2007 15:06

Aš neprarandu vilties jas pagamint patiems :) Va susirenkam mergaitės vakarais rupgjūčio, su kaspinais, adatom, siūlais, ir siūnam 8):lol: Bajeris, aišku, bet gerai būtų išmokt

vike 09-08-2007 15:09

Na ką , Vaiva, tereikia pamėgint, žėk, gal savaitgalį šį ir išmoksim daryt :lol:

Vaiva 09-08-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 101228)
Na ką , Vaiva, tereikia pamėgint, žėk, gal savaitgalį šį ir išmoksim daryt :lol:

Tervetėj? Žiemgalių festivalyje? :D Joo, vaizdelis įspūdingas būtų. Daiva, sakei esi darius - gal nori eigą aprašyt?

Ech, idealu būtų rast kokį fotoreportažą interneto platybėse :)

Saulius 09-08-2007 15:26

Ne nu Jus pavarot8) Sakau gi kad nupirksiu,tai vistiek atsikalbineja :lol:Tik vat reik rast is kur nupirkti.

wolfin 09-08-2007 15:27

Sauliau, rozetes teguls bus sumestines isskyrus pagrindines.
svarbiau taures nupirkt nes tu reikes nauju :)

na reikalavimas toks plius visur teikiami tokie dalykai. iprasta.

na siuvimo eiga...imi rozete...isardai ir mokaisi siuti :)

vike 09-08-2007 15:36

Sauliau, nepergyvenk, bus ką pirkti tau ir be razečių ;)
Daiva, o tai kiek maždaug laiko užima vienos pagaminimas, sunku ten? Ištiesų manau galima būtų padaryt bent kažkiek.. bet tai tada reikia sutart kaip su spalvomis ir dydžiais.. nes gi turi skirtas takim jaunimas ir veteranai..

Vaiva 09-08-2007 15:36

Atrodo vakare teks rozetes ardyt :D

Tai va, rozetės ir taurės kaip nors, Klubo nugalėtojams idėją turiu, BOB... hm... Bėgimo pirmoms trims vietoms, jei viskas ok, turėsim irgi. Dar atminimo dovanėlės gerai būtų ir kas nors teisėjams (gal irgi pavyks kai ką suorganizuot).

wolfin 09-08-2007 15:41

jo Sauliau, bus ir kitu pirkiniu,
siaip as pirmadieni zinosiu kaininka rozeciu ir modelius, (persius tas asmuo, kuris jas daro), tada bus galima ziuret ka darom su jomis.

o vat kur taures pirkt? gal kas ka yra kada nors mates?

plius dar spausdinimas-katalogai ir diplomai, bonitacijos lapai. cia irgi reikes ne 1 ir ne 2 vnt :)

vike 09-08-2007 15:46

eee... esu mačiusi sporto prekių pardoj taurių pirkti.

Vaiva 09-08-2007 15:52

Taurių Vilniuje tikrai yra parduotuvėj "Mylida" (priešais Vingio k/t, šalia Rimi), galėsiu užlėkt pažiūrėt, man šalia. Ta Mylida ir spausdinimais visokiais užsiima, bet brangu. Nu katalogus tai kiek ten jų tebus - apimtis maža gi. Kaip nors. Bėda didžiausia su diplomais - vis tiek reikia kokybiško standaus popieriaus, o ir kažkaip pamaketuot gražiai gerai būtų...

All times are GMT +2. The time now is 16:29.