Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   I Galicyjskie Wilczaków Spotkanie - Kraków 2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5889)

Rona 21-05-2007 17:05

Madziu, super stronka po liftingu! Podobają mi się zwłaszcza eleganckie kolory! :klatsch

Gdy tylko pojawi się na sieci dokładny program wianków - powiadomimy wszystkich zainteresowanych, będzie wtedy można zaplanować dokładniej cała imprezę.

Maciu, jak Freyr? Wszyscy jej kibicujemy z całych sił! Powiedz suce, że będzie gwiazdą wieczoru, Wilczakową Miss Wianków :bussi Może to ją dodatkowo zmobilizuje? :wink: :D

Macia 21-05-2007 17:55

Ojjjj... Gdy Freyr dowiedziała się co szykujecie to stwierdziła, że za nic tego nie przepuści i od kilku dni chodzi. Nie tak jak normalny pies, ale wcześniej trwało to kilka sekund, a teraz gdy chce to wejdzie nawet po schodach. Myśle, że się wyrobi do wystawy. Na razie wygląda to pokracznie i często pada, ale wszystko idzie ku dobremu. Nawet sierśc zaczęła jej odrastac :wink: .

Rona 21-05-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Macia
Ojjjj... Gdy Freyr dowiedziała się co szykujecie to stwierdziła, że za nic tego nie przepuści i od kilku dni chodzi. Nie tak jak normalny pies, ale wcześniej trwało to kilka sekund, a teraz gdy chce to wejdzie nawet po schodach. Myśle, że się wyrobi do wystawy. Na razie wygląda to pokracznie i często pada, ale wszystko idzie ku dobremu. Nawet sierśc zaczęła jej odrastac :wink: .

:thumbs

Sebastian 21-05-2007 19:18

stronka super a zapowiedź kolejnego miotu bardzo mi się podoba

aneta1 28-05-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by magdalena (Bericht 91952)
Gdyby komuś brakowało oto oficjalne zaproszenie http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.org/aktualnosci.html

Madziu wysłałam Ci wiadomość na gg

Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli to proszę nas też na 90% brać pod uwagę
a do wianków dopisać moją córcie
Ela + Jadiel
a mali chłopcy też mogą rzucać wianki czy może pałki :lol:
bo mój synuś też chce
jeżeli nikomu to nie będzie przeszkadzać to proszę dopisać
Konradek +Jadiel
w ten sposób Jadiel będzie miała podwójną szanse :)

konek 28-05-2007 20:59

No cóż, z bólem serca ale nie możemy przyjechać w sobotę. Zapisałam na wystawę tylko Ereshkę, bo pomimo tego, że mogłabym zabrać 2 psy i liczyć na pomoc dużej rzeszy życzliwych to Max ze względu na niedawny zabieg jest jeszcze "nieodrośnięty" w okolicach podgardla :cry: A w sobotę do 16 jestem na uczelni i to poza Lublinem. Najprawdopodobniej więc do Krakowa wyruszymy ok.4 rano aby dojechać prosto na wystawę. Zostaje mi tylko nadzieja, że zaraz po wystawie pójdziemy też postraszyć gdzieś wilkami.

Gaga 28-05-2007 22:13

Buuuu to Eresha wianka nie bedzie puszczac?? :|

Rona 29-05-2007 11:08

Quote:

Originally Posted by konek (Bericht 92641)
No cóż, z bólem serca ale nie możemy przyjechać w sobotę. :cry: A w sobotę do 16 jestem na uczelni i to poza Lublinem. Najprawdopodobniej więc do Krakowa wyruszymy ok.4 rano aby dojechać prosto na wystawę. Zostaje mi tylko nadzieja, że zaraz po wystawie pójdziemy też postraszyć gdzieś wilkami.

Pójdziemy, pójdziemy... Ale przypomniały mi się zeszłoroczne negocjacje ;) ze studentami abym mogła być na wystawie w K-wie i spotkaniu u Madzi. Jak chcesz mogę Ci na priva podrzucić parę pomysłów... :lol::lol::lol:

konek 29-05-2007 19:17

Puśćcie za nas wianeczek i piwka też za nas się napijcie. A tak mogło być pięknie :drink3

Rona 29-05-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by konek (Bericht 92800)
Puśćcie za nas wianeczek i piwka też za nas się napijcie. A tak mogło być pięknie :drink3

Przypomniałam sobie jak rok temu 'negocjowałam' ze studentami inny termin zajęć, zeby móc być na wystawie i imprezce u Magdy.. Sprawa wyglądała z początku beznadziejnie, a potem .... musiałam ulec ich gorącym prośbom o zmianę terminu.;) Jak chcesz to na priva mogę Ci podesłac pare pomysłów... :p :lol:

Narvana 30-05-2007 06:30

Quote:

piwka też za nas się napijcie. A tak mogło być pięknie :drink3

o to akurat sie nie boj :D
Szkoda, ze Cie nie bedzie na imprezie...
Dobre chociaz, ze na wystawie :)

Gaga 30-05-2007 08:15

Quote:

Puśćcie za nas wianeczek

Nie wiem czy nas nie pogonią z tym wianeczkiem.. ale może jak będzie ciemno to nie zauważą :lol:
Postarmy sie jakoś przemknąć :P Tym bardziej, że dla Ereshki to właściwie ostatni moment więc misja bardzo poważna ;)

z Peronówki 30-05-2007 11:56

Ja tylko pragne przypomniec, ze termin zgloszen przesunieto na
31.05.2007
Wiec zapominalscy maja jeszcze szanse! :p

Macia 30-05-2007 22:11

No a my raczej nie dojedziemy :cry:. Po postępach Freyr, a raczej ich chwilowym zaniku, można zapomniec o wystawie. Mała zaczyanała się podnosic, ale teraz wróciła do poprzedniego stanu, czyli ciągniecia nóżek(oczywiscie nie bez przerwy, ale wstaje o wiele rzadziej). Będziemy z nią cwiczyc, a "chodzenie" z nią używając kocyka przynosi efekty tylko to jeszcze potrwa. W najbliższym czasie wybierzemy się do Wrocławia i dowiemy się czegoś więcej.

Narvana 30-05-2007 23:06

Macia-moze bys chciala sie spotkac we Wroclawiu jak cos? Nie na jakies wielkie gonitwy, ale moze jednak? :)

Gaga 30-05-2007 23:09

Bidunia Freyr :cry:. Szkoda, że nie przyjedziecie ale wazniejsza jest rekonwalescencja suni. WIdocznie potrzebuje więcej czasu. Będziemy trzymac kciuki i ciepło myslec...
Pisz o postępach.. może jakis basen Wam przepiszą?

Galicja 31-05-2007 18:48

W końcu udało mi się dostać na to nowe forum !Przepraszam że nie pisałam kilka dni ale miałam małe problemy z logowaniem :).
Nadal czekam na szczegóły Wianków, nic nie wiadomo: jakie zespoły i kiedy będą grały. Do tego jest zazwyczaj parada smoków a nie będziemy robić naszym przemarszem konkurencji smokom (jeszcze będą uciekać) dlatego nadal nie podam dokładnych godzin. Na wszystkich czekam od samiutkiego rana na ul. Kobierzyńskiej 201.

Galicja 31-05-2007 19:17

Acha! Jeszcze jedno!
Mam nadzieję że do Wianków wszyscy nauczą się hymnu imprezy, bo jest on śpiewany aż do znudzenia tego wieczoru.
tekst piosenki znalazłam na stronie www.luzuj.com
chciałam ją tu wkleić ale nie wiem dlaczego się nie da :(

Galicja 31-05-2007 19:48

Jak narazie pojawiła się lista zespołów, troszkę mnie zaskoczyła, bo zazwyczaj w Krakowie panuja inne klimaty
www.krakowlife.pl

Narvana 31-05-2007 20:41

pamietam z tamtego roku "wila wianki i wrzucala je do falujacej wody..." ehh, doczekac sie nie mgoe!
Rona, Jedrek bedzie?

All times are GMT +2. The time now is 11:50.