![]() |
Moja mamuska strzelila focha i tupnela nozka
ze dzis mnie w szkole nie ma (bo nie dalabym rady wstac) i jeszcze czwartek opuscic... W kazdym razie sie uspokoila i rozpatruje ta Swiatowke ale... na 2dniowy wystwy jechac juz nie moge Margo, mialas racje :twisted: |
Uuuuuu... to teraz badz super-coreczka i skombinuj ten czwartek. Reszta - pal szesc! Ale czwartek wazny! :wink:
|
Quote:
;) |
ok, costam mama poburala troche ale jade...
Pytanie: czy ktos jedzie przez Wroclaw do Poznania? |
Quote:
|
e tam, olac to :P
ona tak zawsze, musi pokazac swoje humorki ;) oczywiscie i tak wszystko jest utajone przed ojcem... :mrgreen: |
hip hip hura, a mala bedzie z toba tez?
|
:cheesy:
bez niej sie nie ruszam :P Ty mlodego bierzesz? Kto w ogole bedzie z miotu G? Goth jedzie? |
Litwa jiedzie cala ekipa-Harka Waidila i Gierka.
tylko jak "zrobic" przemyt malego na teritorium wystawy jiescze nie wiem. ale cos razem wymiszlimi :wink: |
mam ten sam problem :P
ale jakos damy rade... nie mozemy sie juz doczekac :) |
Jesli chodzi o przemyt w aucie, to nie powinno byc problemu. Przy wjezdzie na teren wystawy nigdy nie liczyli nam psów :). Co innego, gdy pies ma być wprowadzony, ale tam płoty nie są zbyt wysokie ;) Tylko te kamery... :P
|
he he zrobimi po prostu zabawe-wchodzimi wychodzimi to mami psa to nie mami i tak...zrobimi przemyt :)
|
|
My , tu w Krakowie, trzymamy kciuki za tych wszystkich, którzy startować będą w Poznaniu.POWODZENIA!!! i "złamania łapy" :wink:
|
Szkoda, ze w Krakowie a nie Poznaniu:( No ale skoro rodzina ma sie powiekszyc to chyba jestescie usprawiedliwieni :wink:
|
jeśli ktoś, coś bedzie wiedział, niech pisze :) jak tam na wystawie :)
|
Wiem,wiem, tylko my "z wilczakowego bractwa" nie jesteśmy w Poznaniu, z drugiej strony jestto całkiem ciekawe, mogłabym sama ze sobą prowadzić dyskusje na forum ;)
Zjada mnie ciekawość....co tam na wystawie..będę musiała się chyba uzbroić w mega cierpliwość :( |
My juz po wystawie
Bylo super! Kto nie byl, niech zaluje Gratulacje szczegolne dla Harki! :cheesy: Zw. Swiata, no no :D Jak i dla Cayo i Eurysia oraz wszystkich ktorzy startowali! :cheesy: Fajnie, ze moglambyc tam z Wami... :) Dzieki :) Jak powort? bo mnie OCZYWISCIE pieprzona straz ochrony kolei i policja spisala no coz... kretynizm |
Quote:
|
w internecie znalazłam rzecz następującą ;-)
Ceskoslovensky Vlcak JWW P (M) 503 EURY z Peronówki, Konrad Kłosiewicz, Polska JWW S (F) 536 A'WASAT , Federica Pacini, Włochy WW BOB P (M) 517 ISSAR Kollarov Dvor, Sona Bognarova, Słowacja WW S (F) 571 HARMONIA Eden Severu, Daiva Rimaityte, Litwa BVet S (F) 574 AJGA Reolup, Marcela Pluharova, Czechy a to co za piesek z Włoch? jakiego typu, że się tak zapytam-Narvana? A Harce-WIELKIE GRATULACJE!!! |
All times are GMT +2. The time now is 14:14. |