![]() |
Quote:
|
I jeszcze jedno ważne pytanie: pion czy poziom ??
|
będę kasował wpisy wprowadzające chaos :rock_3
|
Quote:
|
to może głosowanko :lol:
|
na maila: [email protected]
prosimy słać zdjęcia w rozmiarach "forumowych" (jak nie to sama zmniejszę) w POZIOMIE słać w ilości dowolnej (w opisie imię psa/psów). Sprawa praw autorskich- przesyłając deklarujecie, że albo Wasze i się zgadzacie na użycie albo macie zgodę autora. Czas do końca miesiąca (październik 2013). |
Na haloween wymaluję ankiety i zaczniemy głosowanie i zachwyty nad fotkami.
Paweł- da się tą informację jakoś to przykleić, wytłuścić? Może info wrzucić do pierwszego posta (chyba puchatek założył temat- sprofanujmy i edytujmy :D) grubymi literami? Tak, żeby nikt tego posta nie musiał szukać ani czytać całego tematu? |
Quote:
mówisz i masz - wszystko co chciałaś ;) dodatkowo wrzuciłem też kopię postu z informacją o fotkach do tematu z ankietą |
Quote:
/A jakaż to tam profanacja... ;-) / |
No więc (tak, wiem, nie zaczyna sie tak zdania ;-)) to bylo zbyt piękne, zeby moglo byc prawdziwe - niska cena w studiouh dotyczy minimalki… 1000 sztuk :( Przy zamowieniu ok 100 sztuk cena wyniesie 2800 netto, czyli trzeba doliczyc VAT - zatem nie padamy na kolana a wrecz przeciwnie. Szukanie okazyjnej i solidnej drukarni zaczynam od poczatku - musze sie promiennie uśmiechnąć do Witka, moze pomoze :)
mam jeszcze pytanie - Czy moglibyście sie wstępnie zdeklarowac, ile osob byloby chetnych na kalendarz w tym roku? I mniej wiecej ile sztuk? W zeszlym roku glosowalo ponad 30 osob, Ania zamowila ok. 80 sztuk. W tym roku glosowalo 30 osob, nie wiem, jak szacowac - ale wstepnie pewnie tyle samo, co w zeszlym roku... Ilośc oczywiście ma wplyw na cene, która powinna sie utrzymać na poziomie tej z zeszlego roku (23 zeta?) |
Dla mnie w zeszłym roku zabrakło :P więc przynajmniej o 1 więcej ;) w tym roku oficjalnie deklaruje że jestem chętna na kalendarz :D
|
Mnie też można doliczyć :rock_3
|
ja tez z checia zamowie :)
|
ja też mnie też
|
I ja, i ja! :)
|
Ja na pewno zamawiam kilka, dorzucę po jednym do wyprawki dla szczeniaczków :-) Dokładną liczbę podam za jakiś czas.
|
Ja jak w tamtym roku - na pewno trzy :)
|
My się piszemy na 1 lub 2szt.:)
|
Ja też na pewno, ale ile to się okaże :)
|
Ja wezmę 1 na pewno.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:27. |