![]() |
Quote:
P.S. Kdybys byla cikán, zřejmě ně osočíš z rasismu a xenofobie. To bylo opravdu P.S. Protože teď jsi mě přesvědčila, že nejsi soudný člověk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na dodatek ja to CHAPEM bardzo bo to dotyczi i moich psow, o ktorych piekne legendy rozpowiada pani kolezanka p.s. to jak ? mozna wysylac DW na testy tych psow ktore maja rodowod z CZ albo SK? bo ja nadal odpowiedzi nie mam. interesuja cie dla czego? czy poprostu " nasz kraj" nie istnieje dla badan :) |
Quote:
Mozesz poprobowac z tym - moze zmiana z "Margo" na "czeski" ci pomoze ;): "Nawet gdybym byla cieta na czeskie psy to niektore wady musialabym opisywac na podstawie fotek psow z innych krajow, bo pewnych wad czeskie psy NIE POSIADAJA" :rock_3 Niestety Twoj komentarz swiadczy jedynie o tym, ze albo NIE ROZUMIESZ moich wypowiedzi i tworzysz wlasna wersje - czyt. rozpowiadasz to co WYDAJE SIE TOBIE, ze ja napisalam (lub to co chcialabys aby napisane zostalo). Albo rozumiec nie CHCESZ.... W jednym i drugim wypadku problem lezy po Twojej stronie... Jestem pewna, ze jesli napisze "snieg jest bialy" Ty polecisz na czeska wersje i krzykniesz "Glupia Margo twierdzi, ze snieg moze byc zielony albo rozowy"... Ja mam wplyw tylko na to co JA pisze. Na to co Ty zrozumiesz i rozpowiesz - ZADNEGO... |
Badania na dwarfizm (tylko dla psow z CZ lub SK, albo z rodowodami z tych krajow)
Quote:
|
Quote:
|
p.s. ja sama nie mam juz ZADNEGO psa z sk czy cz rodowodem :) pytam o liudzie ktore maja psy z priwilegijnym rodowodem, bo one nie maja czasu na forum i nie czytaja polskiego czy czeskiego foruma. Mi wazna statystyka kraju i rasy, i totalne nie wazne kto to robi - czy ty Danielo, czy nawet p. Hanka czy jescze ktos :) ja odrozniam prace i osobiste kontakty :) a czy to moze cie powiedziec wy?
|
Quote:
|
Quote:
Lenka mi napisala calkiem cos innego niz ty obiecujes na forum :) to i pytanie JAKA PRAWDA jest? |
Quote:
|
Quote:
a poniewasz pani Daniela nie moze normalne odpowiedziec, podaje info od Lenki: moze byc testowanie psy w 2 kategoriach: 1 psy zyjace na cz czy sk 2 psy ktore maja rodowd cz albo sk. koszt badania okolo 14 euro. to kto sa chetne prosze jej napisac zeby zapisala w liste do badan. |
A trzeba jeszcze raz pobierać próbkę czy jest wykorzystane dna z poprzedniego badania?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
V budoucnu bych ráda testovala i další země. Ale kdy to bude, nedokážu odpovědět. |
All times are GMT +2. The time now is 02:09. |