![]() |
Ja bym chciała 2, a jeśli byłaby taka możliwość to format zdecydowanie większy niż A4.
|
1 szt...i format większy niż a4..... :P
|
Mi starczy 1 kalendarz, i tez chcę duży;)
|
kalendarz sztuk 1 proszę ;)
|
Sssmoku, dlaczego A4? :)
Takie małe karteluszki w antyramie fajne są dla pastelowych pejzaży, "sierca-skowycznych" "chopinowskich" "kmin"........ Ale wilczaki?:shock: To Liszka, zalegając na kanapie, będę musiała obglądywać w cynglach...... :roll: ....... Mnie też 1 kalendarz styka. :) |
Wiekszy niz A4 i z 4 szt a moze i wiecej.
Ogólnie mówiac - to zajevbisty prezent dla rodzimy i innych znajomych lubiących Twojego wilka. |
Ja tez bym wzięła 2 i najlepiej większe niż A4 :)
|
My 2 sztuki
|
Ja 3 sztuki i fajnie jakby były duuuże :)
|
Ja bym jednak chciała zobaczyć projekt, zanim się zdecyduję.
Moim zdaniem format A4 jest OK na kalendarz z jednym psem; gdy na każdej stronie może być jedno duże zdjęcie. Nie mam pojęcia, jak się może sprawdzić przy takiej "zbieraninie zdjęć", dlatego chciałabym to najpierw zobaczyć, żeby wyrobić sobie zdanie. |
Dla nas 2 albo więcej i większy format:)
|
dla nas 3 napewno jak więcej to potwierdze,większy format
|
Dla mnie 2.
|
Dla mnie 3 niezależnie od formatu ale lepsze byłyby większe :)
|
Quote:
|
Layout bedzie za pare dni. Sorry, ale ostatnie 2 tygodnie spedzilam najpierw w szpitalu, a potem na kryciu i dopiero teraz moge zaczac cos robic.
Moze byc i A3. A4 rzucilam, bo takie byly poiprzednie kalendarze. |
Ja pisze sie na 1. :)
|
....... ...
|
Po weekendzie beda propozycje layoutu.
Nasza znajoma pracownia moze wykonac kalendarze A3: 50szt za ~22-23 PLN za sztukę (do ~27 PLN zaleznie od drukarni) 25szt za ~30 PLN Czas wykonania to okolo 2 tygodnie. Pytanie czy ktos sprawdzal inne pracownie i jakie byly ceny. Te wydaja mi sie przystepne no i mamy niedaleko. |
Mnie się to wydaje przystępną ceną, nie wiem, jak innym. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:41. |