![]() |
Quote:
|
Dzięki Anula telefon zapisany :) A moje Spiderwolfy też się mogą podpiąć do Stołłłycznego wątku spacerowego ,a będę ich bardzo namawiać bo towarzystwo morowe w końcu jest :twisted:
|
Miru o Tobie też jak najbardziej wspomnę :lol:.
Jeju już za niedługo sobie pojadą ..... jak to przeżyć ??? |
Quote:
(Ale z takimi imionami nic im nie bedzie straszne 8)) oczywiscie żartuje - chociaz jesli na nasze psacery ludzie z psami jezdza az ze Stargardu, to chyba o czyms swiadczy... |
Quote:
|
Spacery to chyba macie najlepsze w PL :lol: i ta cuuudna dokumentacja foto :)
też po cichutku liczę , że moje panienki będą towarzysko dopieszczone i obfotografowane :) To sama radość patrzeć na Wasze spotkania . |
Oj będę ryczeć ....:bigcry2
|
Quote:
|
Wysłałam już priva z moim numerem telefonu - spacerki ze szczeniaczkami bardzo się Cresikowi spodobają :p
|
Fajnie się macie i moje dzieci będą się miały fajnie z Wami :)
|
Dziękuję ;-) cos mi się zdaje że będę w domu o wiele częściej :p
Moje namiary masz, więc w razie czego drzwiami i oknami |
Miru ,Twoje namiary do mnie nie dotarły :(
|
Quote:
|
Quote:
|
TAK ! Roma to moja przemiła Marysia :) Już biedna się doczekać nie może ,z resztą jej małżonek też .On pierwszy widziała małe Spidwrwolfy :)
|
Witajcie,
Rzeczywiście nie mogliśmy się doczekać, ale cierpliwość została nagrodzona i już od 3 dni mamy naszą małą puszystą Awarię (w domu nazywaną Hooxie) :) Będzie nam bardzo miło pospacerować z krakowskimi wilczakami (i ich sympatycznymi właścicielami) zwłaszcza, że Warszawa nie może być lepsza od Krakowa :D pozdrawiamy Gutki |
Quote:
|
Anula, challenge accepted :D:twisted:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:47. |