![]()  | 

Quote: 

| 

Dzięki Anula telefon zapisany :) A moje Spiderwolfy też się mogą podpiąć do Stołłłycznego wątku spacerowego ,a będę ich bardzo namawiać bo towarzystwo morowe w końcu jest :twisted: 
	 | 

Miru o Tobie też jak najbardziej wspomnę  :lol:. 
	Jeju już za niedługo sobie pojadą ..... jak to przeżyć ???  | 

Quote: 

(Ale z takimi imionami nic im nie bedzie straszne 8)) oczywiscie żartuje - chociaz jesli na nasze psacery ludzie z psami jezdza az ze Stargardu, to chyba o czyms swiadczy...  | 

Quote: 

| 

Spacery to chyba macie najlepsze w PL :lol: i ta cuuudna dokumentacja foto :) 
	też po cichutku liczę , że moje panienki będą towarzysko dopieszczone i obfotografowane :) To sama radość patrzeć na Wasze spotkania .  | 

Oj będę ryczeć ....:bigcry2 
	 | 

Quote: 

| 

Wysłałam już priva z moim numerem telefonu - spacerki ze szczeniaczkami bardzo się Cresikowi spodobają :p 
	 | 

Fajnie się macie i moje dzieci będą się miały fajnie z Wami :) 
	 | 

Dziękuję ;-) cos mi się zdaje że będę w domu o wiele częściej :p 
	Moje namiary masz, więc w razie czego drzwiami i oknami  | 

Miru ,Twoje namiary do mnie nie dotarły :( 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

TAK  !  Roma to moja przemiła Marysia :) Już biedna się doczekać nie może ,z resztą jej małżonek też .On pierwszy widziała małe Spidwrwolfy :) 
	 | 

Witajcie, 
	Rzeczywiście nie mogliśmy się doczekać, ale cierpliwość została nagrodzona i już od 3 dni mamy naszą małą puszystą Awarię (w domu nazywaną Hooxie) :) Będzie nam bardzo miło pospacerować z krakowskimi wilczakami (i ich sympatycznymi właścicielami) zwłaszcza, że Warszawa nie może być lepsza od Krakowa :D pozdrawiamy Gutki  | 

Quote: 

| 

Anula, challenge accepted :D:twisted: 
	 | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |