![]() |
Quote:
A jak juz przy kulturze jestesmy to razem z Łoderfullem Łolfem Eden z Seweru wybieramy sie na "Niewidzialna Wystawe", moze bywasz przejazdem w centralnej Polsce i chcialabys sie od...../ukulturalnic? http://niewidzialna.pl/ Troche nie na temat ale my juz chyba we krwi mamy aby w kazdym watku zrobic oftopik. Nawiązując więc do WARa, będzie na pewno kulturalnie (bo ja nie pije :D) PS> a znasz to: (czytaj jak lokomotywe Tuwima) Stoi na stacji oddział milicji Silny i zbrojny, pełen ambicji Bój się milicji ! Stoi i sapie, dyszy i chrzęści Wśród łbów zakutych w pałki i pięści W łeb anarchistę W łeb ekstremistę W łeb syjonistę Już ledwo myślę, już ledwo czują Lecz oni nigdy nie zastrajkują Za nimi działacze się przyczaili Tłuści, przewrotni, obłudnie mili Chcą na Syberii urządzić biwak Pierwszy z nich Wojtek, a drugi Siwak Więc Herr Olszewski doczekać chwili Że "Solidarność" w pień będą bili Czwarty w tej paczce - Miecio Rakowski Piąty brew zmarszczył - to Obodowski Szósty zaś d... ma zamiast głowy Dodaj mu uszy - Urban gotowy Siódmy to pisarz wielki, Żukrowski Ósmy - Krasiński, kretyn beztroski Dziewiąty - Czyrek, uczeń Edwarda Mas robotniczych to awangarda Wszyscy są oni zdania jednego ZSRR jest naszym kolegą I choćby przyszło miliard Chińczyków I każdy zjadłby miliard klopsików I potem sraliby tysiąc lat To nie zasraliby KRAJU RAD Nagle świst, nagle gwizd Gazy buch, pały w ruch Najpierw powoli, jeszcze z umiarem Ruszyła gromada zbójów ospale Zabili siedmiu, chyba za mało Więc wali, wali pała za pałą Po głowach, nogach, i gna coraz prędzej Górników, hutników łomocze i pędzi A skądże, a dokąd, a czemu tak gna Że wali, że bije, że strzela pif-paf To aktyw partyjny wprowadził to w ruch To aktyw, co z biura teleksem do sztabów A sztaby rozdają już pały wśród drabów Co biją, co walą i znów kogoś gonią A aktyw do sztabów wciąż dzwoni i dzwoni A dokąd, a dokąd, a dokąd to tak Z pałami, tarczami przez miasta i wieś Czołgami, scottami zastraszyć lub zgnieść Przepustki, bagnety, rewizje i broń Złowieszcze krakanie rozlega się w krąg Przestraszyć, ogłuszyć, zagonić do bud A potem bagnetem do kopalń i hut Do pracy, do pracy, do pracy, do pracy I z pracy, i z pracy, i z pracy, i z pracy Do pracy i z pracy, i z pracy do pracy O, k**wa ! Jak długo tak można, rodacy ! |
Quote:
|
Edytowane z powodu off ;)
|
Ha :) Prawie tutejsi melduja . ze postarają się bardzooo przyjechac :p.
|
Quote:
Quote:
Nie mam cienia wątpliwości, że pozostali Uczestnicy pójdą w Twoje ślady. 8) ... Początek wiersza znałam kiedyś -przypomniałeś...Reszta -smakowita... /Przypomniał mi się jeszcze tak "ni w piąstkę ni w oko" wierszyk-zabawa z tamtych czasów: "-Puk,puk! -Kto tam? -Harcerze! -Nie wierzę... -Otwieraj chamie! ZOMO nie kłamie...."/ ... Galicjo -"Pod Budą" nie edytujemy!!! To najfajniejsze Krakusy świata! :) /Nie bójcie się, nikt Wam stolicy nie przeniesie -UNESCO by na to nie pozwoliło :lol: / .... Aby nie było totalnie off-owo -nawrót do tematu: róbcie "masę" zdjęć!!! Te nie pozowane są najfajniejsze... :twisted: I koniecznie z komentarzami Łonderfula! :lol: ..... Dzięki za info o "niewidzialnej"..... autentycznie intrygujące -wpisuję z "zakamarnik".... chciałabym to przeżyć.... Dzięki! :) |
Bura .... jak róbcie duzo zdjęć ???? Ty zabieraj foto na ramię rodzinę i stado i się spotykamy poprostu na tej imprezie :) Nie ma innej opcji i nie zciemniaj że... :shock: Musisz być i tyle :) pozdrawiam Spiderka
|
I jeszcze małe sprostowanie, miejsca w Brandysówce jeszcze są, zapraszam do rezerwacji!!!
|
Mamy już zarezerwowane miejsca w Brandysówce :D
Rozmawiałam z Panią, że będziemy musieli się na miejscu dogadać kto z kim będzie spał, bo pokoje sa kilkuosobowe, ale chyba jakoś damy radę :) |
Quote:
|
Nas w zeszłym roku chciano położyć z... wspinaczami skałkowymi. Odmówiłyśmy. A potem rano zobaczyłam ich w łazience... Ech... :twisted:
|
Szczesciarze, my jednak w tym roku musimy odpuscic, bo sprawy nas zatrzymaly na miejscu, ale bedziemy polowie wrzesnia w Krakowie, moze ktos bedzie chetny na spacer, ale o tym pozniej ;)
Zyczymy wszystkim super zabawy. |
A My zobaczymy ile nas będzie w sumie, wstępnie 4 osoby i 1 lub 2 psy, ale jak sie sytuacja rozwinie to zobaczymy :)
|
Przypominam o zgłaszaniu się na WAR :)
Jak co roku lubicie podnosić mi ciśnienie :) jak na razie mamy 4 w pełni zgłoszone zespoły :) |
Przypominam o wysyłaniu ZGŁOSZEŃ!!!!
|
Mam nadzieje, ze moje (tzn Maćka) dotarło :)
|
Z racji tego że nie uda nam się w tym roku dojechać na W.A.R. odstąpimy zarezerwowany pokój dwuosobowy w Brandysówce. Rezerwacja jest na piątek, sobotę, niedzielę. Więcej info na priv.
|
Quote:
nu kak to????!!!! |
Quote:
|
Jeśli ktoś się zagapił, jest ostatnia szansa na dosyłanie zgłoszeń!!!!
I jeszcze jedna prośba z mojej strony, która jest bardziej organizacyjna. Bardzo prosiłabym osoby które chcą wpaść tylko na ognisko o napisanie do mnie na priv, maila albo tutaj (lub FB ) że będą i w jakiej ilości :) |
Hejka,
Ania, Łukasz i Haczi nie dojadą w tym roku na WAR w związku z tym zwolniły nam się 2 miejsca w pokoju - jeśli ktoś jest chętny to dawajcie znak na prv :) |
All times are GMT +2. The time now is 04:03. |