![]() |
autkiem..........
|
Ze Stargardu będą najprawdopodobniej jechały dwa wilczaki :) Tylko jeszcze nie wiemy czym :)
|
hm........ a dokładniej...... napewno autkiem .kwestia tylko czy na 100%.muszę jako nowicjusz załatwić wszelkie sprawy papierkowe związane ze zgłoszeniem i.............akurat w tym terminie .....spodziwamy sie narodzin w rodzinie .
|
Quote:
Pociągiem byłaby przygoda (to raz) W pociągu można odpocząć po trudach wystawiania (to dwa) Jeżeli autem to musielibyśmy nocować na miejscu jeżeli chcielibyśmy być na obu wystawach. Wątpię aby starczyło mi sił aby po całym dniu wrażeń prowadzić auto późną nocą. Myślałam też, że pociąg jest tańszy niż samochód, ale chyba jednak nie. No chyba, że wynajmiemy autobus :D |
autko najlepsze na świecie , najlepsza marka ......:p;-):)...słuzbowe.więc rozumie się ...........jeśli chodzi o .......:lol::lol::lol::lol::lol:.
a w tym okresie napiety jest plan terminy i wpsowanie się w pracy.boję się iż będzie to na zasadzie wpadł i wypadł............fajna wersja by była wpadł zgarnął i wypadł ........... ale nie stwaiałem wystaw jako nr 1 decydując się ponownie na psiaka , i tak sukcesz że oficjalnie poszedłem na PT1.Barechiel/Carlos/Karlo miał być "rodzinny" |
wynajecie busa to wcale nie jest glupi pomysl. jest was troche, jak za malo to pomyslcie o dobraniu kogos z dogo ;-) fajnie sie jezdzi busami na wystawy, wesolo :)
|
wiem że "kupą" raźniej,weselej i głośniej.czy to pociągiem czy busem.....ale tak sie jakoś układa.a i nie trzeba się martwić i losować kto prowadzi ...:p.
a jeszcze jak sie okaże że mała ( 6-letnia) będzie chciała jechać ..to wiadomo..... :roll: |
Jak jezdzilam takimi zorganizowanymi transportami z dogo to wychodzilo nawet taniej niz pociagiem, dodatkowo nie trzeba bylo walczyc z komunikacja miejska w obcym miescie albo placic za taksowki :p minusem bylo to, ze trzeba bylo zawsze zostawac do konca, bo ktos chcial byc na finalach.
Jak macie taka zgrana grupe to przemyslcie taka opcje ;-) |
A podsumowując wybieracie się raczej na 2 czy na 1 ? jeśli na jedną na którą bardziej warto (myślałem o 1 tej nocnej, faktycznie jest bardziej klimatyczna ?)
|
I jak, wiecie już czy zostajecie po wystawach w Bydgoszczy, czy raczej wracacie w nocy? :rock_3
|
No my, koniec końców, sknerzymy i nie wybieramy się...
|
A ja wycofałam Baldura dawno temu z tej wystawy i zamiast tego zgłosiłam do Katowic, a mimo to jesteśmy ujęci w spisie :shock::shock: O co chodzi ? :shock:
|
Quote:
A oto stawka ze strony oddziału. Walentynkowa - sędziowanie godz. 11:30: Psy: szczenięta: BACHUS Dar Wilka młodzież: CELMIN Welkoscyrz ULVAR Lupusek UROBACH z Peronówki pośrednia: CENTUŚ Galicyjski Wilk LARSON Dar Wilka otwarta: ANCZER Welkoscyrz GEIRROD Braterstwo Wilczaków WANDAL Cwany wilk championy: ELIGO z Peronówki Suki: szczenięta: BRADIAGA ŁUNA Dar Wilka XIPE z Peronówki pośrednia: BIAŁKA Welkoscyrz otwarta: CADETTE Jantarowa Wataha GIBIL z Peronówki JAUD Maly Bysterec weterani: JOLLY z Molu Es Nocna - sędziowanie godz. 20:00: Psy: szczenięta: BACHUS Dar Wilka młodzież: BALDUR Braterstwo Wilczaków CELMIN WELKOSCYRZ ULVAR Lupusek UROBACH z Peronówki pośrednia: CELEB Jantarowa Wataha CENTUŚ Galicyjski wilk LARSON Dar Wilka otwarta: ANCZER Welkoscyrz GEIRROD Braterstwo Wilczaków WANDAL Cwany wilk championy: ELIGO z Peronówki weterani: AMBER WOLF z Peronowki Suki: baby: GINKA II od Uhoste szczenięta: BRADIAGA ŁUNA Dar Wilka XIPE z Peronówki pośrednia: CZARNA DAMA Galicyjski Wilk otwarta: CADETTE Jantarowa Wataha JAUD Maly Bysterec weterani: JOLLY z Molu Es |
Quote:
Juz nie mozemy sie doczekać (szczególnie na spotkanie z rodzeństwem) !!! A może będzie ktoś nieoficjalnie/towarzysko ? ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pytałem ogólnie :) |
i tak jak myslałem ..... nie dojadę ,,,,problemy / plany w pracy :( a i nie zdążyłem pozałatwiać formalnosści ............
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:31. |