Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Witty została mamą (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21451)

Wonderfull Wolf ES 07-01-2012 20:46

Quote:

Originally Posted by Radek (Bericht 418024)
Bardzo dziękujemy za odwiedziny i za profesjonalną sesję zdjęciową naszych maluszków :pZapraszamy częściej :p

Do profesjonalnej jej daleko, ale była to czysta przyjemność :) !!

wolfin 08-01-2012 00:22

zerknelam na stronke hodowli i ...
Quote:

Originally Posted by Radek (Bericht 417832)
Witty trafiła do nas w wieku 8 miesięcy, przywieźliśmy ją z Czech z hodowli Wolf Eden Severu.

ja takiej hodowli nie znam i chyba taka nie istneje w FCI.;-)

Wonderfull Wolf ES 08-01-2012 01:57

wolfin w FCI może nie, ale sukę stamtąd masz:rock_3

Gia 08-01-2012 10:35

Ale nazwa hodowli to Eden Severu ;) Reszta to dwuczłonowe imię ;)

Radek 08-01-2012 10:49

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 418045)
zerknelam na stronke hodowli i ...

ja takiej hodowli nie znam i chyba taka nie istneje w FCI.;-)

Jasne że nie istnieje, hodowla nazywa się Eden Severu, sorki już poprawione:

Witty Wolf trafiła do nas w wieku 8 miesięcy, przywieźliśmy ją z Czech z hodowli Eden Severu.

Mam nadzieję że spostrzegawcze wilcze oczko wolfin jest usatysfakcjonowane. Jest mi niezmiernie wsyd i głupio że napisałem niepoprawnie nazwę hodowli z której pochodzi moja pierwsza hodowlana suka. Zapraszam na piwko wszystkich, którzy czują się urażeni. Zapraszam częściej na stronkę, coś do poprawienia się na pewno jeszcze znajdzie :p:p:p:p;)

GRABA 08-01-2012 10:51

e tam się przejmować.......
Ja notorycznie przekręcam hodowlę Anety i gdyby nie czujne oko znajomków, to dawno bym bo forach "latała" hehe

Gia 08-01-2012 11:10

Radek, zmieniliście nazwę swojej hodowli? ;) Bo byłam przekonana, że jest Ookami, a na stronce i w bannerku widzę co innego :)

Radek 08-01-2012 11:21

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 418061)
Radek, zmieniliście nazwę swojej hodowli? ;) Bo byłam przekonana, że jest Ookami, a na stronce i w bannerku widzę co innego :)

Ookami była naszą pierwszą propozycją którą Związek odrzucił, zatwierdził natomiast nazwę drugą "Nemo me impune lacessit" o czym zostaliśmy poinformowani kilka dni temu :)

Gia 08-01-2012 11:46

Aaaaaa rozumiem :) Bardzo ładnie, z sensem i... dłuuuga :twisted: Like it! :rock_3

Radek 08-01-2012 13:02

Wczoraj Amra pojechał do nowego domku, będzie mieszkał niedaleko, w Warszawie, nocka minęła spokojnie, nowym, bardzo sympatycznym właścicielom życzymy wszystkiego najlepszego :p

Radek 15-01-2012 18:54

Quote:

Originally Posted by Louve (Bericht 416126)
Chętnie poznamy młodą, jak tylko czas pozwoli. Może wreszcie będzie z kim spacerować. :)

Wczoraj Akiko pojechała do nowego domku, do Częstochowy, czy w okolicy są chętni na spacerki za kilka tygodni? :p

Dziś natomiast do ekipy z Gdańska dołączyła Amaltei, mamy nadzieję, że malutka znajdzie tam nowych kompanów do psot :twisted:

avgrunn 15-01-2012 19:50

Quote:

Originally Posted by Radek (Bericht 419084)
Dziś natomiast do ekipy z Gdańska dołączyła Amaltei, mamy nadzieję, że malutka znajdzie tam nowych kompanów do psot :twisted:

Kompanow do psot mnostwo, mam nadzieje ze wlasciciele sie odezwa, zapraszamy na spacery, w koncu coraz wiecej wilczakowych dziewuch.

Radek 15-01-2012 21:49

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 419087)
Kompanow do psot mnostwo, mam nadzieje ze wlasciciele sie odezwa, zapraszamy na spacery, w koncu coraz wiecej wilczakowych dziewuch.

Pewnie tak, damy im kilka dni:twisted:
Pancior jest leśniczym:p więc pewnie też zna jakieś fajne miejsca...;)

avgrunn 15-01-2012 22:20

Quote:

Originally Posted by Radek (Bericht 419121)
Pewnie tak, damy im kilka dni:twisted:
Pancior jest leśniczym:p więc pewnie też zna jakieś fajne miejsca...;)

uuu... w takim razie jest szansa na to ze bedziemy mieli wtyki w lesie :lol:

Padre 19-11-2012 18:04

Dziś aniołki i diabełki Wittuni kończą roczek! Życzymy rodzeństwu naszego Amry wspaniałych spacerków i dużo kumpli do szaleństw :p
A Beacie i Radkowi dziękujemy za kochaną bestię. Po tych kilku miesiącach życia z wilczakiem, możemy nieśmiało przypuszczać, że trafił nam się umiarkowanie spokojny egzemplarz 8) Czekamy na wieści o przyrodnim rodzeństwie Amry!!

Gaga 19-11-2012 19:40

Ho, hoooo "maleństwa" już mają pierwsze urodzinki:) Ściskamy wirtualnie (bo w najbliższej przyszłości osobiście nie da rady:( ) i życzymy 'konikom' wszystkiego najlepszego.:cake

Bajka 19-11-2012 20:23

wszystkiego najlepszego "maleństwom":):)

Radek 19-11-2012 20:29

Cudownych lat razem i wszystkiego najlepszego dla naszych maleństw, i dużo, dużo słonka i cierpliwości dla właścicieli :tard:tard:tard:cake:cake:cake

Wonderfull Wolf ES 19-11-2012 20:58

Panie, ale ten czas leeeeeccciii :)!!!!

Sto lat, wszystkiego najlepszego, nerwów troszkę (tych ludzkich i tych psich - w końcu trza się dotrzeć), satysfakcji i spełnienia (pańciostwu, że wychowali maleństwa, maleństwom że wychowali pańciostwo 8)), no trochę egoistycznie - wspólnych spacerów życzę Nam i Wam :twisted:

:cake:cake:cake

anula 19-11-2012 21:20

Idę na łatwiznę, czyli w pełni podpisuję się pod słowami Pawła ;-)
Miziania dla Amry i Argosa!!! Niech się zdrowo chowają chłopaki!:cake:cake

All times are GMT +2. The time now is 08:35.