Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Andariel Wolf i Max na BIS (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=16088)

Aga B. 25-01-2011 17:53

My też dziękujemy za mile (jak zawsze) spędzony czas:tard :gent.
Maluchy są przefajne, w ogóle się nie boją, a było czego, bo nie dość, że zainteresowanie tylu ludzi, to jeszcze tyle biegających w koło oszołomów :), a nas najbardziej zaskoczył Gimirski, który wyrasta na baaaaaardzo przystojnego futrzastego gentelman'a, także zwracamy się z prośbą do osób które robiły zdjęcia o jego foty:rock_3

DanielZ 25-01-2011 21:48

Dzięki dzięki za wizytę . Maluszki strasznie płakały że nie mogły pobawić się więcej .

Karina 25-01-2011 21:58

Quote:

Originally Posted by Aga B. (Bericht 353364)
My też dziękujemy za mile (jak zawsze) spędzony czas:tard :gent.
Maluchy są przefajne, w ogóle się nie boją, a było czego, bo nie dość, że zainteresowanie tylu ludzi, to jeszcze tyle biegających w koło oszołomów :), a nas najbardziej zaskoczył Gimirski, który wyrasta na baaaaaardzo przystojnego futrzastego gentelman'a, także zwracamy się z prośbą do osób które robiły zdjęcia o jego foty:rock_3

Oj to prawda, maluchy były strasznie ciekawskie - wydawało mi się, że chciały być w kilku miejscach naraz :D Co do fociaków to jutro powinnam wrzucić resztę, mam nadzieję że Jimmy się gdzieś tam ujął bo on raczej skory do zabaw nie był ;)

Aga B. 26-01-2011 17:31

Quote:

mam nadzieję że Jimmy się gdzieś tam ujął bo on raczej skory do zabaw nie był ;)
Nie był, bo Radochnie włączyła się domina i go ciągle odganiała od stada więc zostali mu tylko ludzie do zabawy. (no i Lestat na smyczy, ale on był bardziej zainteresowany pilnowaniem Acritera)

Karina 29-01-2011 10:30

Maluchy w ZK

http://img254.imageshack.us/img254/9716/wd2b.jpg

Bliźniaki przyglądające się cioci Radosi
http://img843.imageshack.us/img843/1232/wd1c.jpg

http://img593.imageshack.us/img593/1500/wd3s.jpg

Karina 29-01-2011 10:32

Quote:

Originally Posted by Aga B. (Bericht 353543)
Nie był, bo Radochnie włączyła się domina i go ciągle odganiała od stada więc zostali mu tylko ludzie do zabawy. (no i Lestat na smyczy, ale on był bardziej zainteresowany pilnowaniem Acritera)

Po prostu Radosia była poddenerwowana tym, że Jimmy od początku nie był zainteresowany jej towarzystwem ;) :p I ją poniosło :D

DanielZ 29-01-2011 18:14

Baldur pojechał do nowego domu. Czekamy na foty :)

Mistrali 29-01-2011 19:40

Baldur już w nowym domu :D:happy
Tamlin najpierw go zignorował a teraz chodzi i pokazuje mu dom :D
Jak tylko porobię fotki, to wrzucę je na komputer :)
Mały dzielnie zniósł podróż, póki co jest bardzo ''spokojny'' :D

Karina 29-01-2011 23:47

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 354203)
Baldur już w nowym domu :D:happy
Tamlin najpierw go zignorował a teraz chodzi i pokazuje mu dom :D
Jak tylko porobię fotki, to wrzucę je na komputer :)
Mały dzielnie zniósł podróż, póki co jest bardzo ''spokojny'' :D

Uściskaj go proszę od Radośkowych :D Życzę Wam wielu cudownych chwil a Tobie oczywiście... Cierpliwości :p Nie mogę się już doczekać fociaków :) I spotkanka!

Mistrali 30-01-2011 17:31

Fociaki będę, już niedługo ruszy galeria :lol: Muszę tylko znaleźć ładowarkę do mojego przeklętego aparatu, akurat teraz musiało ją gdzieś wessać :mad:
Tamlin zachwycony braciszkiem, podchodzi do niego co chwilę, dotyka delikatnie noskiem a co jakiś czas liźnie go po pyszczku ;-)
Nasza kotka jest...obrażona :lol: Obwąchuje Baldurka, siedzi dwa metry od niego i bacznie obserwuje, Tamlina się bała jak zjawił się u nas w domu, widać drugi pies nie budzi już jej emocji :lol: Wczoraj nawet obok siebie spali.
Baldur dzielnie zniósł podróż. Przez pierwszą godzinę płakał w aucie ale potem się uspokoił i już wszystko było ok. Pierwsza noc w domu również spokojna :)
Baldur chyba trochę boi się Tamlina, ale z każdą godziną powoli strach mija. Na początku chował się przed nim i uciekał a Tamlin stał ze zbitą miną i nie wiedział czemu mały nie chce się przywitać :lol: Potem illekroć Tamlin go wąchał to mały warczał :shock: a Tamlin był jeszcze bardziej zdziwiony i skonfundowany. Dzisiaj mały leżał na kanapie, Tamlin podszedł polizał małego, Baldur odwdzięczył mu się tym samym, potem chwilę zaczepiał Tamlina łapką, warknął na niego i znów polizał :lol: Następnie przez jakąś minutę trwały dwustronne ''całuski'' :love

Mistrali 01-02-2011 15:02

Dobra wiadomość : znalazłam ładowarkę do aparatu 8) A to znaczy że dziś zaczynam dokumentować na zdjęciach poczynania Baldura :rock_3 Najpóźniej jutro ruszy nowy temat o życiu Baldurka i Tamlina, dwóch rozrabiakach :twisted:

Witek 01-02-2011 15:31

To czekamy :)

DORA 02-02-2011 12:05

No Mistrali nie obijaj sie ,dawaj fotki :twisted:

Mistrali 04-02-2011 03:13

Quote:

Originally Posted by DORA (Bericht 355229)
No Mistrali nie obijaj sie ,dawaj fotki :twisted:

Nie bij :Help_2
Baldurek ma już swój własny wątek :lol:

DORA 04-02-2011 10:09

Widzialam,widzialam......piekny psiur:p

Wilczy Duch 16-02-2011 16:04

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 352765)
Bragi wydaje się (...) bardziej ''misiowaty''...

Mi też się on bardzo podoba, tj. Twojej mamie i gdybym tylko mógł, to zaraz bym go do siebie wziął (byłby idealnym Bratem dla mojej haszczakowej Galli i to nie tylko z nieźle dopasowanego do niej imienia, ale nade wszystko właśnie z tego "misiowatego" usposobienia - jak rozumiem bardziej lgnie on do mamusiowatych suczek, a niżeli jego brat), skoro nie jest jeszcze przez nikogo nawet zarezerwowany (niestety musiałbym uprzednio wygrać większą sumę w totka, abym mógł sobie pozwolić na trzymanie w domu parki psów w pierwotnym typie, gdyż wówczas raczej trudno byłoby mi pogodzić pracę zarobkową na etacie z odpowiedzialną opieką nad nimi).

DanielZ 09-05-2011 12:43

Bragi znalazł swój nowy domek , pojechał do Rosji :)

Gia 09-05-2011 13:04

Super, bardzo się cieszymy!!! :)

DanielZ 21-11-2011 21:07

"Bisy" :) kończą dzisiaj roczek - wszystkiego NajlePsiejskiego sto lat.:cake:cake

Mistrali 21-11-2011 21:24

Wszystkiego najlepsiejszego dla wiecznego wariata Baldura, już roczniaka, od kochającej panci i ''braciszka'' Tamlina. Kocham cię łobuziaku :cake:cake:tard:smileyb:smileyb

All times are GMT +2. The time now is 05:47.