![]() |
Zrobilam male wstepne podliczenie, aby wiedziec na ile osob robic zakupy. No i w chwili obecnej mamy 95 zgloszen z Polski, Czech, Slowacji, Niemiec, Holandii, Litwy, Wloch, Hiszpanii i Szwecji. Naliczylismy ponad 70 CzW, ale bedzie tez sporo innych ras)... Liczba ta jeszcze wzrosnie, bo nie liczylismy dzieci. A jest rowniez spora grupka ludzi, ktore kombinuja jak sie dostac do nas (urwac z pracy) i takze takich, ktorzy wpadna jedynie na jeden dzien.
W tym roku powitamy wiele nowych osob w naszym gronie. Czesc z nich dopiero planuje zakup wilczaka, wiec prosimy drogie CzW o NIE wlaczanie trybu "demo"!! :rock_3 Przemek langose przetestowal i jutro zaczyna robic ciasto, wiec beda... :rock_3 |
Jeszcze jedna sprawa - w tym roku w Poznej bedzie jedyna mozliwosc, aby zrobic w Polsce przeglad mlodych i bonitacje (niestety w Osiecznej nie udalo sie jej zorganizowac z powodu braku chetnych - moze za rok uda sie ich zrobic wiecej). W kazdym razie u nas oczywiscie jest i nadal mozna sie zglosic - najlepiej aby chetni pisali o tym juz teraz, bysmy mogli jak najszybciej wypisac wiekszosc papierow... Bardzo nam to ulatwia prace... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozostaje jedynie ogłosić "zapoznającym się z wilczakami", że to co widzą, to jest wersja demo i nie należy wierzyć pozorom :D |
Quote:
moze w tym roku borsc litewski chlodny bedzie, nie obiecuje ale... moze :) Gosia dla VIP'ow w tym roku znowu bierzemi gore :) bo ja to VIP'em bede :) - nalepki mami VIP/owe (wies o co chodzi :rock_3) |
Quote:
|
Quote:
W Poznej nie da sie zrezygnowac z wilczaka, mozna tylko mocniej oszalec... Dora, ale mi narobilas smaka tym tatarem :) |
A ja z takim skromnym pytaniem - Dałoby radę w czwartek popołudniu załatwić podwózkę z Gubina? Poprzednio na PKS czekałem 3 godziny i trochę się nam to dłużyło ;) Byłby ktoś tak miły i naszych łódzkich trzech pancernych i psa podrzucił? Bo ja przez ten rok dalej nie zrobiłem prawka i jadę tak jak ostatnio, skazany na łaskę i niełaskę PKP i PKS ;)
|
Quote:
Bede w Gubinie w czwartek kolo 13-14 - 1 osoba + pies. Ile jest z Gubina do Poznej na piechote? |
Quote:
|
Quote:
|
Będę. 8) Niestety w tym roku bez tytoniu do shishki. ;) Za to wezmę jajko do rugby, bo jedno może być z mało przy takiej ilości psich kłów. :rock_3
P.S. Quote:
|
Mysle, ze bedziemy grali bez psow w rugby 8)
|
Quote:
|
Quote:
Niestety z siecia rzeczywiscie jest problem - jak co to bede probowala oddzwaniac na smsy. A na wszelki wypadek wrzucam jeszcze dokladniejszy opis jak sie do nas dostac: http://www.zperonowki.com/html/pol-adres.html |
Ja i Chewbacca tez bedziemy ze swiezo uwędzonymi pstragami, co to dzis jeszcze w stawie pływają:) Mam nadzieje ze przetrwaja ....ostatnio moj pies został przylapany na stołowce siedzacy na ławie chłeptajacy zupę prosto z wazy.....no comments
Jak zwykle ruszamy chyba konwojem, prawda Dora, Szasztin?:) |
My przywieziemy ogorasy prosto z dzialeczki, bez chemikaliow itd :)
Nie wiem co z nimi zrobimy, ale moze jak nie do jakiegos dania, to zdadza sie pewnie na sniadaniowe kanapki :) |
Jeśli są braki sziszowe to my możemy zabrać jedną dużą plus tytoń i wągliki :)
|
Krzysiek, zapomniałam Ci napisać, że mamy dla Ciebie miejsce na piątek ;)
No i Margo.... planujemy podejść do bonitacji... ale na miejscu się okaże, czy podejdziemy, w zależności jak ona będzie wyglądać i w jakim humorze będzie suka... No i jak ktoś chce zobaczyć wersję demo wilczaka na codzień to zapraszam do zapoznania się z Kalutkiem 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |