![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Więc pozwól im sie spotkać w Kawiarni! |
Quote:
|
Idea Klubu wiecznie żywa. Może tym razem się uda. Z doświadczeń poprzednich dyskusji wynika, że najtrudniej jest się spotkać i ustalić czym klub będzie się zajmował.
Jeśli chodzi o to pierwsze, to jak już padło na Łódź /i dobrze/ to czujemy się wywołani do tablicy by wziąć na siebie organizację spotkania. I chętnie to zrobimy. Jeżeli będzie akceptacja, przedstawimy swoją propozycję. Bez dyskusji na forum o celach i zadaniach klubu może być trudno przekonać wystarczającą ilość osób. www.cwanywilk.pl |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Hodowca , właściciel - nie istotne , istotna jest LEGITYMACJA z aktualnie opłaconą składką .
Mam jeszcze prośbę o utworzenie Listy Mailingowej i zniesienie tematu z forum publicznego . |
Quote:
|
Quote:
Ktoś tu pisał o umawianiu się na facebooku - powstała jakaś grupa wilczakowa, ale zamknięta i tajniacka - to może tam te knucie się odbywa? |
Quote:
Wielokrotnie mieliśmy dowód jak "życzliwe" osoby wykorzystywały forum do niezbyt życzliwych celów. NIektóre z tych osób nie mają już prawa pisania postów ale nadal mają prawo ich czytania. Jeśli chce się w końcu coś stworzyć, to niech informacje trafiają do osób rzeczywiście związanych z tematem - stąd lista mailingowa. Myślę, że to dobra propozycja. Po co tracić czas i psuć sobie krew na utarczki z rządnymi sensacji niechcianymi użytkownikami forum... |
Rozdziel wolfdoga od zakladania klubu. A jak ten zbanowany bedzie chcial byc na tej liscie mailowej to co? W klubie rasy pod auspicjami zk to raczej nie masz banowania za takie beznadziejne pierdoly jak tutaj.
|
Quote:
|
Jak dla mnie rozsądne wytłumaczenie i popieram :)
Może na google groups? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dzieku Krzyskowi i smokowi :Rose gotowa jest juz strona GI:
http://czw.pl/ Niedlugo pojawi sie tam forum, gdzie na spokojnie mozna bedzie dyskutowac o szczegolach.... :rock_3 To oczywiscie dopiero poczatek, a strona bedzie uzupelniana zgodnie z Waszymi sugestiami... :) |
A przepraszam czy taka rasa w Polsce jest pod taką nazwą ?:roll:
|
Daniel juz pisal w tej sprawie.
To tylko szkic - bedzie poprawiany. Jak dostane sie do mojego drugiego komputera :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 03:33. |