Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Kluby CzW i prawo (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Klub Czechoslowackiego Wilczaka w Polsce (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13298)

Narvana 04-02-2010 21:48

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 275801)
Kawiarnia?

Piwiarnia :rock_3

szasztin 05-02-2010 08:06

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 275801)
. A polaczanie przejemnego (wystawy) z pozytecznym (GI) przyjdzie wielu osobom latwo... Termin spotkania mozemy ustawic "po wystawie", wiec odpadnie klopot z noclegami... Bo nawet jesli spotkanie sie przeciagnie to kazdy dojedzie do domu (ew. do Wydz) jeszcze o sensownej porze... ;) Co do miejsce - tu warto by sie bylo zdac na osoby z Lodzi - nie wiem jak wyglada ewentualna mozliwosc podnajecia pokoju w budynku na terenie wystawy. A moze po wystawie sie udamy w inne miejsce, gdzie mozna podyskutowac? Kawiarnia?

To jest bardzo dobry pomysł!!!! A zaraz po tym spotkaniu zapraszamy na Kaszuby!!!! Mam nadzieję że Margo wszystko nam opowie!!!

szasztin 05-02-2010 08:07

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 275846)

Marzena - Ty o tej porze jak oni będą rozmawiać bedziesz piła z nami piffko!!!
Więc pozwól im sie spotkać w Kawiarni!

z Peronówki 05-02-2010 11:26

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 275877)
Marzena - Ty o tej porze jak oni będą rozmawiać bedziesz piła z nami piffko!!!
Więc pozwól im sie spotkać w Kawiarni!

Dokladnie... tym bardziej, ze co niektorzy chca jeszcze do Was potem dotrzec SAMOCHODEM.... :twisted:

Khan 06-02-2010 11:54

Idea Klubu wiecznie żywa. Może tym razem się uda. Z doświadczeń poprzednich dyskusji wynika, że najtrudniej jest się spotkać i ustalić czym klub będzie się zajmował.
Jeśli chodzi o to pierwsze, to jak już padło na Łódź /i dobrze/ to czujemy się wywołani do tablicy by wziąć na siebie organizację spotkania. I chętnie to zrobimy. Jeżeli będzie akceptacja, przedstawimy swoją propozycję.
Bez dyskusji na forum o celach i zadaniach klubu może być trudno przekonać wystarczającą ilość osób.

www.cwanywilk.pl

sssmok 06-02-2010 12:31

Quote:

Originally Posted by Khan (Bericht 276148)
Jeśli chodzi o to pierwsze, to jak już padło na Łódź /i dobrze/ to czujemy się wywołani do tablicy by wziąć na siebie organizację spotkania. I chętnie to zrobimy. Jeżeli będzie akceptacja, przedstawimy swoją propozycję.

Ja tam jestem za :D

Quote:

Bez dyskusji na forum o celach i zadaniach klubu może być trudno przekonać wystarczającą ilość osób.

Wydaje mi sie, ze trzeba zaczac od otwartej dyskusji na zywo i ustalenia zalozen. Najlepiej, zeby mogl dyskutowac kazdy - nie tylko wybrane hodowle, ale wszyscy majacy cos do powiedzenia na temat rasy w PL.

Gaga 06-02-2010 15:12

Quote:

czujemy się wywołani do tablicy by wziąć na siebie organizację spotkania. I chętnie to zrobimy. Jeżeli będzie akceptacja, przedstawimy swoją propozycję.

Byłoby nam bardzo miło, duże "dziękuję" za inicjatywę, chętnie zgłoszę się do pomocy bo to duży ciężar organizacyjny:)

Quote:

Życie nie raz pokazało, że złudne poczucie anonimowości w internecie prowokuje do niepożądanych zachowań, osobiście jestem za dyskusjami w realu. Jeśli wzorem walnych zgromadzeń ZkwP wybierzemy grupę prowadzącą, pilnującą porządku to powinno wszystko odbyć się bez problemów ;)

DanielZ 06-02-2010 23:11

Hodowca , właściciel - nie istotne , istotna jest LEGITYMACJA z aktualnie opłaconą składką .
Mam jeszcze prośbę o utworzenie Listy Mailingowej i zniesienie tematu z forum publicznego .

Witek 06-02-2010 23:53

Quote:

Originally Posted by DanielZ (Bericht 276276)
Mam jeszcze prośbę o utworzenie Listy Mailingowej i zniesienie tematu z forum publicznego .

Takie głupie pytanie- czemu ma zniknąć z forum??

btd 07-02-2010 12:05

Quote:

Takie głupie pytanie- czemu ma zniknąć z forum??
Dołączam się do pytania. Najpierw tyle wielkich słów o jasności i przejrzystości a teraz ukrywanie się w podziemiu? Jeśli klub będzie w ramach zk (a inaczej być nie może) to każdy z legitymacja zk będzie mógł i tak do niego wstąpić.

Ktoś tu pisał o umawianiu się na facebooku - powstała jakaś grupa wilczakowa, ale zamknięta i tajniacka - to może tam te knucie się odbywa?

Kamoszka 07-02-2010 12:47

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 276316)
Jeśli klub będzie w ramach zk (a inaczej być nie może) to każdy z legitymacja zk będzie mógł i tak do niego wstąpić.

No i jak będzie chciał wstąpić/bądź wstąpi to zostanie wpisany na liste mailingową. proste.

Wielokrotnie mieliśmy dowód jak "życzliwe" osoby wykorzystywały forum do niezbyt życzliwych celów. NIektóre z tych osób nie mają już prawa pisania postów ale nadal mają prawo ich czytania. Jeśli chce się w końcu coś stworzyć, to niech informacje trafiają do osób rzeczywiście związanych z tematem - stąd lista mailingowa. Myślę, że to dobra propozycja. Po co tracić czas i psuć sobie krew na utarczki z rządnymi sensacji niechcianymi użytkownikami forum...

btd 07-02-2010 14:02

Rozdziel wolfdoga od zakladania klubu. A jak ten zbanowany bedzie chcial byc na tej liscie mailowej to co? W klubie rasy pod auspicjami zk to raczej nie masz banowania za takie beznadziejne pierdoly jak tutaj.

DanielZ 07-02-2010 15:09

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 276338)
Rozdziel wolfdoga od zakladania klubu. A jak ten zbanowany bedzie chcial byc na tej liscie mailowej to co? W klubie rasy pod auspicjami zk to raczej nie masz banowania za takie beznadziejne pierdoly jak tutaj.

Lista mailingowa właśnie ma być po to aby oddzielić WD od zakładania Klubu.

btd 08-02-2010 08:54

Jak dla mnie rozsądne wytłumaczenie i popieram :)

Może na google groups?

z Peronówki 08-02-2010 09:39

Quote:

Originally Posted by DanielZ (Bericht 276352)

Na dniach sprawa bedzie oczywiscie rozwiazana... ;)

Witek 08-02-2010 10:34

Quote:

Originally Posted by DanielZ (Bericht 276352)

Dla mnie teraz to też już jest jasne :) Dzięki ;)

Karina 08-02-2010 20:47

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 275846)

a co z naszymi wilkami :p ? heh, Radochna będzie zachwycona ponieważ bardzo jej smakuje piwny napój :twisted: ... :lol:

Margo 11-02-2010 19:06

Dzieku Krzyskowi i smokowi :Rose gotowa jest juz strona GI:
http://czw.pl/

Niedlugo pojawi sie tam forum, gdzie na spokojnie mozna bedzie dyskutowac o szczegolach.... :rock_3

To oczywiscie dopiero poczatek, a strona bedzie uzupelniana zgodnie z Waszymi sugestiami... :)

OneUnited 12-02-2010 10:26

A przepraszam czy taka rasa w Polsce jest pod taką nazwą ?:roll:

sssmok 12-02-2010 11:35

Daniel juz pisal w tej sprawie.
To tylko szkic - bedzie poprawiany.
Jak dostane sie do mojego drugiego komputera :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 03:33.