![]() |
Quote:
Widzę, że Tatuś z dnia na dzień coraz młodszy ;) |
Quote:
|
Tak całkiem serio-niewiele osób potrafi wydobyć te najładniejsze rzeczy z fotografowanych psów, trzeba do tego jednak artysty (pal sześć sprzęt!). My mamy FARTA, że ów chodzi z nami na spacery:)
|
Quote:
Mistrzowski nie jestem - jeszcze 8):rock_3 |
Quote:
my swoje wiemy ;-) |
Quote:
Pawle- warsztat można szlifować, ale tego czegoś, co każe łapać odpowiedni moment, eksponować odpowiednio obiekt fotografowany - se ne da. Poza tym tu trzeba umieć włączyć czucie a nie "szkiełko i oko" - zwą to darem talentem-jak sobie chcesz. Ty to masz, a my mamy radochę z pięknych zdjęć, robionych z sercem:) |
Dziękuję za miłe słowa :)
Ja tam sobie myślę, że to relaks i frajda, a że coś z tego wychodzi... insha allah :) może i dar8) grunt, że jest fajna zabawa! |
Quote:
Paweł- trzeba podziękować i nie polemizować tylko z pokorą przyjąć tytuł miszczunia :twisted: I baby prawdę Ci rzekły- utalentowana jesteś bestia i już! |
Quote:
|
Quote:
|
cześć :)sorki że dopiero teraz dołączam do dyskusji , dziekujemy za miłe spotkanie i fajne fotki, Bachus spał wymęczony kilka godzin, spał jak dzieciąteczko, a Witty tradycyjnie przysypiała na siedząco... Już nie możemy się doczekać następnego spotkania z Wami :)!!!
|
Skoro mowa o następnych spacerach. W ten weekend coś się zapowiada? Musimy skubańca wpuścić między wilczaki, bo ostatnio spotyka głównie psy, które dają sobie włazić na głowę :P
|
Quote:
|
Super, to jutro o 12 po tropach spacerujemy w Kiełpinie :)? Tylko jak tam wygląda po odwilży?
|
Oj... a można liczyć na powtórkę w niedzielę? Jutro mamy różne sprawy do ogarnięcia :( Małemu przyda się towarzystwo wilczaków, a my chcemy podpytać się o kilka rad wychowawczych ;)
|
Quote:
ew. moze gdzie indziej... |
Quote:
|
Quote:
U mnie nad Wisłą chlapa, plucha, mokro, slisko i mozna się zapaść... |
Quote:
a jutro rano moze mi sie uda sprawdzic przed tropami... |
Quote:
Narzekasz!!! Jak bys chciala to bys sprawdzila... |
All times are GMT +2. The time now is 09:55. |