![]() |
Widze, ze zaczyna sie sezon przeswietlen.. ;) Wiec i ja dokladam dwa:
Morta z Peronówki - HD-A (PL) Utukku z Peronówki - HD-A, ED 0 (ES) |
Gratulacje dla wszystkich "prześwietlonych":p:p:p - cieszy taki zdrowy stan!
|
Gratulacje dla kolejnych zdrowych.:p
Naszym burym robilismy przeswietlenie u naszego weta dr.Bandury http://www.lecznicachylonia.pl/ |
Quote:
I gratulacje dla Uttuku mam nadzieje ze Urciowaty tez bedzie mial wszystko zdrowe choc ciagle sie boje ze przez to swoje dzikie fikolkowanie cos sobie zrobi |
Gratulacje! szczegolne dla eSek :)
Co z tym wiekiem do przeswietlen? szukam i nie moge nic na stronie ZKwP znalesc, slepam? To kazdy kraj ustala sobie sam czy to przepisy FCI? |
Ulvar Lupusek – HD A, ED 0/0 :sooo_hapy:sooo_hapy:sooo_hapy
http://img7.imageshack.us/img7/6683/25566482.jpg Właśnie wróciliśmy od dra Nowickiego, bardzo sympatyczny, konkretny, solidny. Wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Zainteresowany rasą, szczegółowo oglądał rodowód, pytał się o rodziców, dziadków. Jeśli właściciel skontaktuje się z nim wcześniej telefonicznie, zdjęcie będzie wykonane w zaufanej klinice i jego autentyczność nie będzie budzić wątpliwości, to opisze też takie wysłane pocztą. Ulvarek nie był uśpiony, dostał tylko zmulacz ale on zawsze bardzo spokojnie znosi wizyty u weterynarza. Teraz jest trochę zaspany ale i tak próbował już ukraść olej, a nie minęły jeszcze 2 godziny;) Za środek zmulający płaciliśmy 35 zł (cena zależna od wagi), za zdjęcie bioder i łokci z wpisem 250 zł . Sam opis przysłanego zdjęcia 100 zł. Cieszę się, że mamy to za sobą:) Ze względu na wielkość konika i tempo jego wzrostu byłam trochę niespokojna o wynik. Wynik A to dla mnie prawdziwy kamień z serca :D A dra Nowickiego bardzo polecam. |
Quote:
|
SUUUUPER ! Teraz wiosna, konik może brykać po łąkach :)
|
Super! Świetna wiadomość!
A gdzie przyjmuje dr Nowicki? |
Gratulujemy!
|
Gratulujemy !!!
A ja bym chciala wiedziec ile w koncu ma miec pies zeby mu zrobic przeswietlenie, bo ja tez wolalabym wiedziec w najblizszym czasie, a chyba jak taka pierdola czekam do 18 miesiecy. |
Dziękujemy:)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A za opis bioder + łokci z przysłanych zdjęć - 150 zł. |
gratulacje dla Ulvara i pańciostwa za piekny wynik!!!!!
|
Też gratulujemy! Też gratulujemy!!:)
|
Quote:
|
Quote:
Jeszcze raz gratuluję i bardzo się cieszę z takiego wyniku prześwietlenia Ulvarka. Nam też w ubiegłym tygodniu profesor Nowicki opisywał zdjęcie. Ale o tym już Margo napisała: Mortka - HD A :-) |
Gratulujemy Ulvarkowi :p
|
Jak wyglada przeswietlenie cenowo, bo dowiadywalam sie wlasnie w Gdansku i zaspiewali mi jakas absurdalna cene za HD i ED, wiec juz nie wiem.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:10. |