![]() |
Quote:
|
My zglaszalismy sie na Lazne :P
Szukamy kogos kto chce sie dac podwiezc i zrzucic na paliwo :D Mamy jeszcze miejsce... Aha, z Lazne od razu na Slowacje mykamy. |
Aniu miła, Ty nie siedź na wolfdogu tylko fotki mi przeslij albo wrzuc do galerii.
Jolu może dokleimy się do kogoś do domku? Ja juz urlop zaklepałam :sweetCyberM |
to dobrze, poniewas jest unia polsko litewska to poszpiewa cie i za nas :) bo ja znowu jestem narazie 1 solderem na polu wojny :) :rock_3
|
Quote:
Tzn ja i Garrrrrrrrrruda. Prawdopodobnie jedziemy tez do Hronec! |
no i nie jedziemy w ogole.
Ani do Lazne, ani do Hronec. |
Hmmm... Widze, ze ekipa z Hronca sie wykrusza.
Ktos jeszcze jedzie? |
my jiedziemi :)
zal ze was nie bedzie ale mysle ze i tak humor tam bedzie fajny :) czuje to :) :rock_3 |
My jeszcze nie wiemy - szukamy transportu albo kogos na skladke paliwowa.
|
a w Lazne juz sobie leniuchują :twisted:... i nie odzywaja się...:roll:... musi być że mają fajnie:rock_3
a ja do Hronca juz odcinam dni w kalendarzu:lol: |
Quote:
poniewasz widzialam ze okolo chatek nie ma drzew juz przygotowalam lancuchi z metalowymi palami (ukradlam do krow na wiosce). to jesli ktos bedzie chcial przywiazac psa okolo chatki tez mysle ze warto o to pomyslec :) jesli co 1 chata jest wolna bo przerwalismi rezerwacje (mielismi 2) to piszcze do Sonji w tej sprawe. |
Spotkanie w Hronec zapowiada się bardzo ciekawie, zastanawiam się, czy są jeszcze miejsca i czy można się jeszcze zgłaszać. Miło by było znowu się spotkać, wspólnie spędzić część wakacji. Poza tym, może spotkanie z innymi wilczakami uaktywni hormony naszej suki ;-)
Do zobaczenia na Słowacji :-) |
A po co się zgłaszać? Teraz to juz pozostaje jechać wyłącznie na żywioł ;) Tzn. jeśli chodzi o miejsce pod namiotem, to z tego co wiem z miejscem nie będzie problemów. Z domkami to może być różnie i najlepiej dowiadywać się u źródła, czyli:
Soňa Bognárová Tel. do pracy: +421 48 4374151 Komórka: +421 904 904468 Email: [email protected] |
Dzięki Przemku - już napisałam do Sonii.
Plany urlopowe zostały zmienione - jedziemy do Hronec :-) !!! Bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać spotkania z Wami! Nadal mam nadzieję, ze załapiemy się na miejsce w domku, może na tą rezerwację zwolnioną przez wolfin ;-) |
Niestety, nie ma już wolnych miejsc w domkach, więc bierzemy namiot i mamy nadzieję, że pogoda będzie nam sprzyjać ;-)
|
No to przyjdzie nam Jolu spać pod chmurką... :lol:
|
Quote:
|
he hej i tak nie bedzie kedy spac :)
a mnie nie da sie - ja Kuti mam :twisted: |
Quote:
To se ne da! |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 05:28. |