Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   'L'obuziaki dzikie z GD albo Harka & Iran (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=7476)

Gaga 15-05-2008 10:41

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 137630)
Gaga nie żartuj to my się tak dla niego poświęcamy i mielibyśmy go oddać ;-) :lol: On jest za zgodą naszą wypożyczony na ewentualność przyjemności :lol::lol: :lol:

Aaaaaa no to juz wszystkie wadomosci sa na swoim miejscu ;) A ja spokojna, że nic nie przegapiłam :D

sssmok 15-05-2008 13:19

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 137632)
Wolfin SSSmoku stronka na prawdę się udała jeszcze tylko polskiego mi brak ale zapewne nad tym już pracujecie;-)

Pracujemy i bedziemy pracowac, ale troche to pewnie potrwa :D

Louve 15-05-2008 13:42

WOW:shock:Stronka śliczna! A czy to ty Sssmoku pomagałaś przy jej robieniu, bo ja niezbyt wszystko wiedząca:lol:

sssmok 15-05-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by Kasia&Cora (Bericht 137675)
WOW:shock:Stronka śliczna! A czy to ty Sssmoku pomagałaś przy jej robieniu, bo ja niezbyt wszystko wiedząca:lol:

Zrobilam i uruchomilam, a teraz bedzie sie nia zajmowac Daiva.

Binka 16-05-2008 00:08

Nie moge sie doczekac nastepnych zdienc szczeniakow!

sssmok 17-05-2008 11:04

Juz sa :D
http://www.girios-dvasia.wolfdog.org/vada-l/

justi 18-05-2008 12:03

jakie slodkie :p

joke 19-05-2008 10:53

Jakie zdyscyplinowane :shock:, widać - juz po wstępnym szkoleniu, wszystkie po komendzie na siad :lol:
ze zdjęć powiedziałabym, że Lahatiel - to indywidualistka,
a Laila - to grzeczna dziewczynka,
Larikin - chodzacy myśliciel,
Laudaj - do rozrabiania,
tak jak Laume - również; co tu zmalować?
Lilith - wygląda na posłuszną dziewczynkę,
a Lofni - na małego zbója
Lu to słodziak do miziania,
i Lupian - odwaga i rozwaga

taaak, to wilczaki - słodziaki. Potrafią i rozrabiać i przytulić się, wylizać, a w oczkach mają iskiereczki, które zwalają człowieka z nóg :love

Poczekamy, zobaczymy, jakie z nich wyrosną indywidualności.
Niech trafią do właścicieli, którzy docenią czar tych pięknych oczek.

Binka 21-05-2008 07:19

Czy jest znizka przy zakupach hurtem? Larikin, Laila i Lupian podbili moje serce! :-) Hehehe

wolfin 06-06-2008 13:35

witam wszystkich moich polskich duszkow :) i zapraszam tu opowiadac o ich zycie :)

daiva i banda

amajewski 06-06-2008 16:07

Melduję się :) Teraz wybywam z Lupo poza Warszawę żeby się trochę potarzał w skoszonej trawie (kocha to :)) ale wieczorem wczytam się dokładniej i napiszę coś więcej.

Pozdrowionka

anetawron 07-06-2008 01:12

Drogi Adamie masz wielką krechę :twisted: Jak mogłeś nie przyznać się do takiego nabytku :rock_3 Co na to nasz mamusia chrzestna? Ciebie też wyklęła z rodziny :twisted: za posiadanie takiego zła wcielonego?

wolfin 07-06-2008 06:14

ja juz wiem gdzie jest pies podkopany i jaki :)
to co .... to co najlepsze okazuje sie ze zostaje w.... "rodzinie" :rock_3

--------
mafia czuwa :twisted:

amajewski 07-06-2008 11:52

Chciałem Wam zrobić niespodziankę, ale nie wiedziałem, że Ty również bierzesz dziecię z tej samej ekipy :) Ale nie ma tego złego... - jak się spotkają łobuzy w Warszawie to przynajmniej będą miło zaskoczone :)
Nasza mamusia chrzestna wisiała na telefonie z godzinę i klęła mnie w żywy kamień, ale co tam... Raz się żyje :) (chyba,że wierzyć w reinkarnację - wtedy na pewno odrodzę się jako wilczak:) ). Mam nadzieję, że niebawem pójdziemy całą czwórką gdzieś na spacer.

Pozdrowionka

anetawron 07-06-2008 12:10

Oj jak cudnie, teraz już nie będzie się skupiać wszystko na nas ale i Tobie się będzie obrywać :twisted:

Wiesz co, jestem pewna, że nasze szczeniaczki za rok będą tworzyły taką ekipę jak teraz Ali i April ale muszą się często spotykać i tu jest pretekst, żeby się na spacery i wybiegnie burków umawiać.

Licho i Gapcia właśnie "umierają" pod płotem ze zmęczenia po szkoleniu, biedactwa... :roll:

wolfin 11-06-2008 04:52

witami w PL nowa duszke - z Maurycym do Wrocka wyjiechala Lofni :)
Narvana i Ruda beda mieli nowa kolezanke :)

amajewski 11-06-2008 07:50

Oj się dzieje... Naprawdę nasza polska rodzina Girios Dvasia zrobiła się całkiem spora :) Witamy !

Narvana 11-06-2008 08:50

wow wow wow
Witamy we Wrocku :D
Gia, bedziesz miec zabawe :D

Gia 11-06-2008 18:39

Narvana to ma kawałek do Wrocka, ale za to ja i Kalina może skorzystamy ;)

Kto to?? Gdzie?? Niech się odezwie na forum, żeby można było maluchy zapoznać :)

maria_i_wilk 11-06-2008 19:23

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 142644)
Kto to?? Gdzie?? Niech się odezwie na forum, żeby można było maluchy zapoznać :)

Kolo mnie przechadza sie po walach mala CIEMNA, chuda, mloda suka, na zmiane z wlascicielami (duzi sa), wolaja chyba Sara.
maria i wufi

All times are GMT +2. The time now is 18:56.