![]() |
Quote:
Aaaaaa no to juz wszystkie wadomosci sa na swoim miejscu ;) A ja spokojna, że nic nie przegapiłam :D |
Quote:
|
WOW:shock:Stronka śliczna! A czy to ty Sssmoku pomagałaś przy jej robieniu, bo ja niezbyt wszystko wiedząca:lol:
|
Quote:
|
Nie moge sie doczekac nastepnych zdienc szczeniakow!
|
|
jakie slodkie :p
|
Jakie zdyscyplinowane :shock:, widać - juz po wstępnym szkoleniu, wszystkie po komendzie na siad :lol:
ze zdjęć powiedziałabym, że Lahatiel - to indywidualistka, a Laila - to grzeczna dziewczynka, Larikin - chodzacy myśliciel, Laudaj - do rozrabiania, tak jak Laume - również; co tu zmalować? Lilith - wygląda na posłuszną dziewczynkę, a Lofni - na małego zbója Lu to słodziak do miziania, i Lupian - odwaga i rozwaga taaak, to wilczaki - słodziaki. Potrafią i rozrabiać i przytulić się, wylizać, a w oczkach mają iskiereczki, które zwalają człowieka z nóg :love Poczekamy, zobaczymy, jakie z nich wyrosną indywidualności. Niech trafią do właścicieli, którzy docenią czar tych pięknych oczek. |
Czy jest znizka przy zakupach hurtem? Larikin, Laila i Lupian podbili moje serce! :-) Hehehe
|
witam wszystkich moich polskich duszkow :) i zapraszam tu opowiadac o ich zycie :)
daiva i banda |
Melduję się :) Teraz wybywam z Lupo poza Warszawę żeby się trochę potarzał w skoszonej trawie (kocha to :)) ale wieczorem wczytam się dokładniej i napiszę coś więcej.
Pozdrowionka |
Drogi Adamie masz wielką krechę :twisted: Jak mogłeś nie przyznać się do takiego nabytku :rock_3 Co na to nasz mamusia chrzestna? Ciebie też wyklęła z rodziny :twisted: za posiadanie takiego zła wcielonego?
|
ja juz wiem gdzie jest pies podkopany i jaki :)
to co .... to co najlepsze okazuje sie ze zostaje w.... "rodzinie" :rock_3 -------- mafia czuwa :twisted: |
Chciałem Wam zrobić niespodziankę, ale nie wiedziałem, że Ty również bierzesz dziecię z tej samej ekipy :) Ale nie ma tego złego... - jak się spotkają łobuzy w Warszawie to przynajmniej będą miło zaskoczone :)
Nasza mamusia chrzestna wisiała na telefonie z godzinę i klęła mnie w żywy kamień, ale co tam... Raz się żyje :) (chyba,że wierzyć w reinkarnację - wtedy na pewno odrodzę się jako wilczak:) ). Mam nadzieję, że niebawem pójdziemy całą czwórką gdzieś na spacer. Pozdrowionka |
Oj jak cudnie, teraz już nie będzie się skupiać wszystko na nas ale i Tobie się będzie obrywać :twisted:
Wiesz co, jestem pewna, że nasze szczeniaczki za rok będą tworzyły taką ekipę jak teraz Ali i April ale muszą się często spotykać i tu jest pretekst, żeby się na spacery i wybiegnie burków umawiać. Licho i Gapcia właśnie "umierają" pod płotem ze zmęczenia po szkoleniu, biedactwa... :roll: |
witami w PL nowa duszke - z Maurycym do Wrocka wyjiechala Lofni :)
Narvana i Ruda beda mieli nowa kolezanke :) |
Oj się dzieje... Naprawdę nasza polska rodzina Girios Dvasia zrobiła się całkiem spora :) Witamy !
|
wow wow wow
Witamy we Wrocku :D Gia, bedziesz miec zabawe :D |
Narvana to ma kawałek do Wrocka, ale za to ja i Kalina może skorzystamy ;)
Kto to?? Gdzie?? Niech się odezwie na forum, żeby można było maluchy zapoznać :) |
Quote:
maria i wufi |
All times are GMT +2. The time now is 18:56. |