![]() |
Quote:
|
Oj tak, Warszawce trzeba by pare odebrać..... :evil:
|
Ja się częścią Warszawki nie czuję ;)
|
BARDZO SPÓŹNIONE ALE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!
No i czekamy na małeko bimberka z trójmiasta. Może niedługo bedzie mozna zrobic spotkania trójmiejskie. Bo narazie to tylko Imbus i Zoran( Jotun) dzielnie i często sie spotykaja. No i trochę szkoda że nie ma suczki.... Ale nie zapeszajac może juz jedna sie niedługo pokaże..... |
Gratulacje!!!! Życzymy 100 pociech z piątką Berbeci!
|
A kiedy jakieś wilczaki(oprócz Cory) pojawią się w Częstochowie? Chyba nigdy się nie doczekam;)
|
Quote:
|
Wiem. Honey, ale w związku słyszeli o niej jakieś 2 lata temu. Nie mogę jej znaleźć:(
|
w bazie jest numer telefonu do wlascicielki.
Moze zadzwon i sie dowiesz :) |
Nie pomyślałam o tym:oops:Ale to nie moja wina, że jestem blondynką!;-)
|
Sprawdziłam. Nie ma numeru:(
|
A wracając do tematu :rock_3 http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...rwszy+tydzien/
Jak one szybko rosną... :shock: |
|
|
ja sie nie mogę juz doczekać aż je na żywo zobacze
|
No Angels, siedzicie u maluchow, a gdzie fotki :D
|
Witaj Mała Mia!! Miło zobaczyć Cię na forum J Fotki są i to w hurtowych ilościach. Angels nie próżnuje, tylko na okrągło cyka maluchom zdjęcia, tak że szczeniaki nauczyły się już szczekać jak ja widzą ;) Mam nadzieje że mnie nie oskalpuje za to co tu piszę ;) W najbliższym czasie postaram się choć kilka wstawić na forum oraz do galerii. Małej Bąbelki całkowicie już widzą i próbują swoich sił w chodzeniu co czasem kończy się upadkiem na pyszczek. Do tego socjalizacja idzie pełną parą !! Co rusz przychodzą nowi goście, do tego odgłosy z dachu które nawet najtwardszym zapierają dech w piersiach J
|
Magda dajesz nam nie lada wyzwanie ledwo co przeczytałam twój tekst:)
|
Jak juz będziesz mogła to my poprosimy o zdjęcia ;) Swoja droga to chyab wystartujesz do konkursu o nagrode dla najdzielniejszej Polki roku:) Remont dachu, dziecko, szczeniaki, drugi pies i jeszcze goście:) Pooodziwiaaam ;)
|
Cudowne są. Tyle nowego i tak szybko się zmieniają... 8)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:33. |