![]() |
Gaga i w tym przypadku tez mam taka nadizje ze bedzie..
|
:)
a jak tata zareagowal? |
Quote:
:twisted: Držím palce Michal |
Quote:
Zaraz wkleje nowe zdjęcia,juz maly wygląda lepiej ( brzuszek mu sie zaokragla:) ) |
Marzena ojciec nic nie powiedzial,rano tylko zadzwonil( bo ja jzu bylam w szkole kiey on wastal) czy ma zwidy czy na podworku sa dwa wilczaki ;) Juz sie przyzwyczail ze ja jestem neiprzewidywalna,ale wkoncu to aj place za utrzymanie,jedzenie,weterynarzawystawy i cala reszta co dotyczy moich psiakow,wiec nie ma co gadac ;)
No i wkoncu i tak za niecaly rok sie wyprowadzam ;)8) |
to fajnie :)
|
Cudny jest :love, jak mu jeszzce ten smutek zginie z oczu to juz bedzie cud-miod:)
|
Ja też tak uważam ma to coś w sobie i naprawdę wygląda jak wilk JEST śLICZNY
|
Hej Shaluka! Wilk jest naprawdę powalająco piękny ..... PO PROSTU WILCZY! Takiego pięknego Wilczka jeszcze nigdy nie widziałam! Cudo!!!
:)) A w "naprawianiu" psiaka życzę dużo szczęścia i cierpliwości..... :-)) Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła go poznać! ::) Aga |
Śliczny jest ! Może jednak warto o ten jego rodowód powalczyć?
|
Konrad, raczej nie bo choc jest on unikatowy i ma naprawde wspaniala linie.. To za duzo by to awantur wzbudzilo i podlych tekstow ze strony zawistnych ludzi,a nie mam na to ochoty,ani tym bardziej na to by on czul wrogos od zadrosnikow ;) ( :( )
Gaga a teraz to on juz ma nawet wesole oczka,w porownaniu do tych co mial.. juz nie ma w nich az takiego przerazenia.. ..i znow musze zauwazyc,wilczy to on jest nie tylko z wygladu,ma wilcze serce i dusze.. Gdybyscie byli przy nim to poczulibyscie ta magie ktora wokol siebie rozsiewa ( albo to tylko ja jestem taka kopnieta ;) ), a jednoczesnie wiem,czuje ze ma wieelkie serce.. Agus jak chcesz to zapraszam w odwiedziny ;) , a moze bedziesz w Wilnie? Swietnie znow byloby sie spotkac ;) |
Aga, masz wielkie serce. Podziwiam i zazdroszcze wszystkiego, co jeszcze przed Wami. Opisuj koniecznie postępy. Trzymamy kciuki!
PS Zdechnę, jak nie napiszę. Mały jest absolutnie fenomenalny z wyglądu!! |
A do kiedy są zgłoeszenia do Wilna? Ale... pewnie nie, bo mam dużo pracy :|. Ale napisz, jak możesz.... :) Poza tym kto jeszcze się wybiera do Wilna- oto jest pytanie ;))
|
Asiu on chyba ma magiczne moce, podbija kazde serce ;)
A i o postepach bede pisac, sama prezywam kazda drobnpostke jakby to bylo cos wielkiego,juz ojciec sie ze mnie smieje,ale mi to nie przeszkadza. Jestem tak szczesliwa ze cala moja czworka sie dogaduje.. az szok... Agus nie wiem do kiedy,musisz zapytac raczej Daivy,a do Wilna wybiera sie sporo osob, w tym ja ;), Imbusiki, Margo z Przemkiem i chyba, Kasia od Jurby.. a kto jeszcze to sie juz nie orientuje... I naprawde dzieki wszystkim za wsparcie i wiare, jestescie wielcy ;) |
A ile urodziło się szczeniaków?
Widzę, że Wilk się zmienia...coraz lepiej wygląda:) i oczek nie ma już takich smutnych:):) |
No to trzymamy za młodego kciuki, żeby wszystko było dobrze. Dosyć mu było w życiu nieszczęść, więcej nie trzeba.
|
AD zgadzam sie z Toba, jesli juz chodzi o niego( bo reszcie tez to planuje) mam zamiar zrobic mu badania krwi i przeswietlenia,oraz badanie oczu,oczywiscie w odpowiednim wieku,chce by byl wpelni zdrow,poprostu.. Strasznie mi na tym zalezy.. ( Ishtarce i Balemu raczej zrobie w jednym czasie,jak Ishtarka skonczy 15 miesiecy..)
|
W tym przypadku miałam na myśli jego zdrowie, bez zgłębiania genetyki, bo zdaję sobie sprawę, że stan zdrowia jedno, a geny drugie.:roll:
Może warto młodego przebadać na pasożyty, etc.? |
Tez bedzie to mial ;) juz ja zadbam o niego:):)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:28. |