![]() |
Quote:
|
U nas także może swobodnie kilka osób przenocować. Mam nadzieję, że uda nam się załatwić u rodziny nocleg dla Szarej, bo wolałbym nie stresować chorej na serce Tineczki towarzystwem energicznej wilczastej młodzieży.
W każdym razie już teraz serdecznie zapraszam "ludzkie" części Waszych stad, ale jeśli chodzi o psiaki - to dam znać jak tylko sprawa się wyjaśni. Zresztą jakoś to z Magdą ustalimy żeby wszyscy byli happy i damy Wam znać :D Sebastian, będziecie z Taro? Przemarsz stada wilków Drogą Królewska z Rynku na Wawel to niezły pomysł! Jestem za! :ylsuper |
Do kiedy można się zapisywać? I Gdzie, bo ja do tej pory zapisywałem się na wystawę tylko raz - i to osobiście. Bo z chęcią się wybiorę.... :)
|
Quote:
tu jest link : http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_krakow |
Cooooo ????? :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Rona, ale mam nadzieję, że Varg (i ja również) będziemy mieć okazję do poznania Tinki? :roll:
|
Ronka.. chcesz, zebym nie spala? Tinka na wygnaniu bo jakis burek przyjezdza?? Nie godzi sie!! :)
Oczywiscie bardzo dziekujemy i chyba skoro Sobotka jest w sobote to nie ma sily ;) |
Quote:
Quote:
|
Tylko nie zapomnijcie ZGłOSIC się na wystawę!!!!!!!!!!!!! Zgłoszenia przyjmowane są do 20 maja!!!!
|
Dobra, ja siuę na wystawę zgłosiłem :)
Jak się znajdzie kawałek podłogi do spania, to mogę zostać też i na wianki :) |
Na wianki to się nie zostaje, tylko przyjeżdża dzień wcześniej 8) I to w odpowiedniej porze na przemarsz wilczaków! (a pora do ustalenia) :D
|
Wyjdzie na to samo :D Przyjechać mogę w zasadzie w dowolnym terminie :)
|
Trzymajcie kciuki za Freyr, bo jeśli stanie do tego czasu, to przyjedziemy :twisted: . Zgode mamy, teraz wszystko zależy od tego czy będzie już chodzi na tyle by sobie dac radę.
|
O Igi kolejny przytomny (jak ja) :cheesy:
Macia- pewnie, ze trzymamy kciuki ! Jakby co to moze jakas lektyke zorganizujemy :) Choc jak Freyr zobaczy tyle pobratymcow to stanie na lapki ino mig :) |
Quote:
|
Oj ale się imprezka szykuje...
8) No tak, ale Ali też nie do końca z rodziny, przynajmniej nie z nazwiska... Tatuś zaszalał i pewnie juz zapomniał... :wink: Wasze psiaki się już pewnie dobrze znają , mają swoje sympatie i antypatie :twisted: Pewnie nowego trochę sponiewierają :twisted: |
Quote:
Wtedy raczej polecałabym... sznaucera :wink: :D |
Gdyby komuś brakowało oto oficjalne zaproszenie http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.org/aktualnosci.html
|
All times are GMT +2. The time now is 14:15. |