Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   I Galicyjskie Wilczaków Spotkanie - Kraków 2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5889)

Konrad:) 11-05-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Rona
Czyżby jednak Eurysia miało zabraknąć w tym zacnym gronie? A gdzie Max, gdzie Ereshka, moja ulubienica Dewi, gdzie Gwihir i inne sławne wilczaki? Proszę się pilnie dopisywać!

Serce krwawi, dusza rozdarta :heul . Chcielibyśmy noc Kupały spędzić razem z Wami :beer , ale o swoje prawa dopominają się nasi starzy znajomi i przyjaciele - w tym dwóch Janów. Czarodziejskiego kwiatu paproci będziemy szukać gromadnie nad Zalewem Zegrzyńskim, ale... obiecujemy "nie nadużywać" :beerchug2 i być może w niedzielę uda nam się do Was dołączyć choćby na godzinkę. I mamy nadzieję znaleźć Wszystkich w dobrej kondycji po świętojańskich pląsach :saint :sooo_hapy

Rona 11-05-2007 20:53

U nas także może swobodnie kilka osób przenocować. Mam nadzieję, że uda nam się załatwić u rodziny nocleg dla Szarej, bo wolałbym nie stresować chorej na serce Tineczki towarzystwem energicznej wilczastej młodzieży.

W każdym razie już teraz serdecznie zapraszam "ludzkie" części Waszych stad, ale jeśli chodzi o psiaki - to dam znać jak tylko sprawa się wyjaśni. Zresztą jakoś to z Magdą ustalimy żeby wszyscy byli happy i damy Wam znać :D Sebastian, będziecie z Taro?

Przemarsz stada wilków Drogą Królewska z Rynku na Wawel to niezły pomysł! Jestem za! :ylsuper

igienator 11-05-2007 21:59

Do kiedy można się zapisywać? I Gdzie, bo ja do tej pory zapisywałem się na wystawę tylko raz - i to osobiście. Bo z chęcią się wybiorę.... :)

Sariel 11-05-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by igienator
Do kiedy można się zapisywać? I Gdzie, bo ja do tej pory zapisywałem się na wystawę tylko raz - i to osobiście. Bo z chęcią się wybiorę.... :)

tu jest link : http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_krakow

Gaga 11-05-2007 22:32

Cooooo ????? :shock:

Gaga 11-05-2007 22:51

Quote:

Originally Posted by Gaga
Cooooo ????? :shock:

Wlasnie zatrybilam, ze wianki sa w sobote... no to teraz musze pomyslec ...

Rona 14-05-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Gaga

Wlasnie zatrybilam, ze wianki sa w sobote... no to teraz musze pomyslec ...

I co, wymyśliłaś coś w tej materii? W każdym razie Tinka zgodziła się odstąpić Cheyowi swoje legowisko, a sama wybiera się na krótkie wakacje :wink: :lol:

Agnieszka 14-05-2007 22:59

Rona, ale mam nadzieję, że Varg (i ja również) będziemy mieć okazję do poznania Tinki? :roll:

Gaga 14-05-2007 23:00

Ronka.. chcesz, zebym nie spala? Tinka na wygnaniu bo jakis burek przyjezdza?? Nie godzi sie!! :)
Oczywiscie bardzo dziekujemy i chyba skoro Sobotka jest w sobote to nie ma sily ;)

Rona 14-05-2007 23:22

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Rona, ale mam nadzieję, że Varg (i ja również) będziemy mieć okazję do poznania Tinki? :roll:

Jeśli chodzi o Ciebie, to nie ma problemu, a Varg - zobaczymy w jakiej formie Szara akurat będzie, bo z tym bywa różnie i czasem serce łomoce jej bardzo nierówno. Na razie odpukać - wczoraj Stareńka dotuptała nawet nad Rudawę i z powrotem, będzie z 5-6 km, bawiła się z psami.... Niestety, nie ma co ukrywać - Tineczka posunęła nam się tej zimy... :( Niedługo instalujemy klimatyzację, żeby nie powtórzyły się problemy z ubiegłego lata.

Quote:

Tinka na wygnaniu bo jakis burek przyjezdza?? Nie godzi sie!!
Ależ nie będzie na wygnaniu, tylko na krótkich wakacjach w sąsiedniej dzielnicy, więc bez przesady! Psica już się cieszy gdy słyszy słowo "wakacje" :wink:

Galicja 15-05-2007 10:20

Tylko nie zapomnijcie ZGłOSIC się na wystawę!!!!!!!!!!!!! Zgłoszenia przyjmowane są do 20 maja!!!!

igienator 15-05-2007 19:47

Dobra, ja siuę na wystawę zgłosiłem :)
Jak się znajdzie kawałek podłogi do spania, to mogę zostać też i na wianki :)

Rona 15-05-2007 20:16

Na wianki to się nie zostaje, tylko przyjeżdża dzień wcześniej 8) I to w odpowiedniej porze na przemarsz wilczaków! (a pora do ustalenia) :D

igienator 15-05-2007 20:19

Wyjdzie na to samo :D Przyjechać mogę w zasadzie w dowolnym terminie :)

Macia 15-05-2007 20:26

Trzymajcie kciuki za Freyr, bo jeśli stanie do tego czasu, to przyjedziemy :twisted: . Zgode mamy, teraz wszystko zależy od tego czy będzie już chodzi na tyle by sobie dac radę.

Gaga 15-05-2007 20:31

O Igi kolejny przytomny (jak ja) :cheesy:

Macia- pewnie, ze trzymamy kciuki ! Jakby co to moze jakas lektyke zorganizujemy :) Choc jak Freyr zobaczy tyle pobratymcow to stanie na lapki ino mig :)

Rona 16-05-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by Macia
Trzymajcie kciuki za Freyr, bo jeśli stanie do tego czasu, to przyjedziemy :twisted: . Zgode mamy, teraz wszystko zależy od tego czy będzie już chodzi na tyle by sobie dac radę.

Trzymamy ze wszystkich sił! A nawet jesteśmy gotowi wysłać Freyr jakieś argumenty motywujące, np. pasztet albo szynkę... :D

anetawron 16-05-2007 15:12

Oj ale się imprezka szykuje...
8)

No tak, ale Ali też nie do końca z rodziny, przynajmniej nie z nazwiska...
Tatuś zaszalał i pewnie juz zapomniał... :wink:
Wasze psiaki się już pewnie dobrze znają , mają swoje sympatie i antypatie :twisted: Pewnie nowego trochę sponiewierają :twisted:

Rona 16-05-2007 15:46

Quote:

Originally Posted by igienator
Wyjdzie na to samo :D Przyjechać mogę w zasadzie w dowolnym terminie :)

Igi, jeśli już koniecznie musisz drażnić starsze panie swoim awatarem, to przynajmniej popraw podpis na politically incorrect punk , bo chyba nie jesteś niepoprawnym punkiem politycznym? :mrgreen:

Wtedy raczej polecałabym... sznaucera :wink: :D

Galicja 21-05-2007 16:34

Gdyby komuś brakowało oto oficjalne zaproszenie http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.org/aktualnosci.html

All times are GMT +2. The time now is 14:15.