![]() |
Vooou Gaga :klatsch Kaip smagu, kad mokos lietuviškai žmonės :D
Šaunuoliai Gaga ir Cheitan :wink: |
Aciu, tik, kad ne lietuviskai mokomes, o prasom saviskiu pagalbos :)
taciau teks pradet mokintis, nes veliau negalesiu susikalbeti su Cheo vaikuciais :shock: :mrgreen: |
Sveikinimai DIDZIAUSI visai seimynai su tokiu ispudingu pagausejimu!!! Na bet chebryte nereali - taip ir isivaizduoju kaip jie paauge visa gauja namie siaus :D
|
IMIJA - saunu butu jei seimininkai pavadintu MIJA :cheesy:
Butu Maja ir Mija :D |
Sveiki. Daiva, nors ir paveluotai, bet sveikinam sulaukus tokios gausios ir saunios seimos. Kurmiai super. Tik niekaip negaliu suprasti, kaip is tokiu grazuoliu isauga tokie "parazitai"kaip vilksuniai, a? :wink:
|
aciu, aciu, Sauliau ji ir bus MIJA :)
|
:lol: Gintaute, čia matyt kaip kam :wink: Man tai jie dabar tokie nu.. bjaurieji ančiukai, ale paskui, kai jau paaugs, pradės siausti, va tada tai jau grooožis :P
|
Super vardai;]]]Man ipac patinka INUKAMI;]]]Super vardas;]]]O mano mazius tai toks maziukis slibinas vilkas;]]]panasiai ir bus manau ;]]]Kruti tikrai vardai saunuole Daiva kad tokius davei Bet I"Hakoru tai kaip penkta koja;]]Bus mazas kakorius pas many;]]]Kaip jie jauciasi?;]]]
|
hmmm cto to nie poniali? ka negi ne toki taremes duot? jei nori pataisymu-sakyk-kol dar dokumentai neuzsakyti pataisysim :)
p.s. patikrinau pasta, snekejom kad duosim toki I'Hakoru, bet jei nori galim pakeist i I'Hako arba I'Hakor sakyk kaip nori, nes prasme nesikeicia :cheesy: Quote:
|
Kakorius :mrgreen:
|
Daiva, apsiprasau kad per velai, patikslinu Iarila reiksme, tik dabar viska tiksliai isverciau :oops:
Iarila - slavu vasaros saulegrizos deive, reiskia "deganti/karsta saule" Yra ir senas archaiskas lietuviu zodis Jara, Jarila - reiskia "ryto zara". Abi prasmes man grazios, gali priskirt kuria nori :)) Ir namini varda suradau - greiciausiai bus Jara :)) Jei kada dar rieks prasmingu vardu, galima paieskoti cia http://www.lietuvos.net/istorija/lie...evai/index.htm |
Asta, tai dar graziau skamba.
O Vaiva :twisted: zinojau kad cia tavo astrus liezuvis Laurute priverte pasimesti , oi tu .... |
Asta, dar gali būti Žara, lengviau tariasi ir iškart aišku ;)
Daiva, kalta :twisted: Galėsi rytoj bart iki valios :twisted: |
Beje, o dievų, bent jau baltiškų, vardais nelabai gražu šunis vadint. Kristum ar Marija šuns juk nevadinam, a ne? Žmonės, jaučiantys deramą pagarbą senuiems dievams šiaip jau net vaikų dievų vardais nevadina.
Čia pastebėjimas apie Astos nuorodą ;) |
Vaiva gal jamam dar po viena suniuka? :cheesy:
Noreciau labai, bet manau uzteks ir svetimus mazius Vingio parko aikstelej paglostyt :D |
Sauliau, mes dar truputį palauksim erdvesnių namelių ir tada jau tikrai po antrą :) Ieškosim sesučių? :D
|
gal dabar broliuku?Zinai geriau skamba : broliai saunuoliai viskas normaliai :D
Ateityje bus pas mane ir antras cekoslovakas,bet dar stipriai apie tai negalvoju:) |
Nu aš tai gal dar vienos mergytės norėčiau pradžiai :roll: :oops: o bernus reikia patiems išsiveist :)
|
Na, kad jau planuojat, tai.. :mrgreen: mes tai su Vaidžiu dar vieno berno norim.. o tada jau gal ir būtų mergytė.. gal :)
|
Joa, va čia visų šunų mylėtojų liga, turi vieną, o po to jau ir antro užsimanai, o jau pažiūrėk ir trečias neblogai būtų :mrgreen: Aš neturėčiau tiek šunų tai visai antro hovkio irgi norėčiau :mrgreen:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:14. |