![]() |
nu nu ir kas ten per lakstantis asmuo?
Quote:
|
:) Tikėjausi, kad nematėt :oops: Vaidis tai gal ir gerai pasirodė, ale aš tai nervinausi baisiai, ir labiausiai dėl to kad, kaip auuu pastebėjo, Richardas labai arti manęs stovėjo, o mane labai erzina arti esantys svetimi žmonės :? Tai matėsi labai, kad panikavau aš ten :lol:
Aha, tie vilkai voljere, kur pradžioje rodė, tai apsišėrę Šaki su Rokiu ;) Deima, tu čia apie ką? Jei apie tai, kad kai tada per meetą klausinėjo, tai kas tau blogai? Ko manęs klausė - aš žinojau, o jei tu neatsakai į tau skirtą klausimą, tai jau tavo bėdos :p ;) |
Tiems kas nemate galiu pasakyti kad kartos treciadieni 14:45:) per ta pati p 5 kanala :)
|
vike, normaliai...jei neisigilinus, tai ir nepastebesi tavo posmegeninio bandymo pasakyti: "jei nepasitrauksi, apkaltinsiu seksualiniu priekabiavimu arba dingsim su vaidziu is kadro..ir daryk ka nori tada su savo laida.."..
o sakira visada su visais taip draugiskai..?.. :ehmmm beje, as kazka pradziopsojau..?..nes paziurejau i vike su vaidziu, po to supratau, kad apie balandzius kalbes, o kadangi nebegalejau iskesti to dedes lindimo prie kitu zmoniu, tai perjungiau....ar kazka dar idomaus rode..?.. |
:lol:
Aha, Šaki visada taip draugiškai, nu kartais vyrų prisibijo, bet šiaip draugiška ;) O ką toliau rodė, tai nežinau, pati nežiūrėjau.. :lol: |
Nemačiau :( Bet kad ta laida iš esmės šlykšti - teko matyti kaip tas vedėjas buvo nustebęs kačių parodoj, kad būna PLIKŲ KAČIŲ :shock: Išmano žmogus savo darbą :D
|
:lol: Kad Vaiva abejoju ar jis rimtai buvo nustebęs, nes pats namie turi keturias ar kiek ten kačių ;) o kad vaidino nustebusį filmuojant tai tikrai gali būt :)
|
Nefilmuojant :) Aišku, tai prieš porą metų buvo. Aš matai šalia stovėjau, tai tikrai buvau lengvai apšalus ;)
|
|
Gražus šunys, graži muzika ir gražus filmas. Puiki šunu veisimo reklama! :thumbs
|
oho nu ir graziai ten sukure.....:fingers1 LIUX.. tokio grazaus filmuko dar nemacius... kaip tik atspindi CsV:)
|
dabar reiktu "antireklamos"....
kad ir kiek beziureciau i zmones - vilkai grazesni.... |
All times are GMT +2. The time now is 01:09. |