![]() |
Quote:
|
Ja wysle jakies Garudy i Luny
|
a na jakiego maila to wysłać, bo próbowałem na gorthan.kennel i dostałem zwrotkę?
|
Quote:
|
Quote:
ALe i tak skrzynka robi zwrotkę, pewnie przepełniona :) |
Się dowiedziałem, sobie przeczytałem.....
Pomysł genialny, jesteśmy jak najbardziej za zamiawiamy już hurtowo ;) Lunek też będzie ;) tylko jakimś cudem wybiorę 10 zdjęć ze natłoku wszystkich :D |
Quote:
Psia mać! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...... Wilu -koniecznie zdjęcie Lunko-synusia w ramionach 8) |
Hie hie, może jesiennie z zeszłego roku? :D
https://lh3.googleusercontent.com/-Q...1/DSC_4103.JPG |
:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao
:twisted: Niezorientowani w rasie patrząc na wyraz twarzy Lunka pomyślą: "biedny upośledzony pies"..... :lol: Zorientowani będą wiedzieli, że wilczak miną potrafi sprawne zmanipulować zakochanego do obłędu Opiekuna...... :twisted: |
Quote:
Na początku zwrotki powinien być taki komunikat: 552-5.2.3 Your message exceeded Google's message size limits. Please visit 552-5.2.3 http://support.google.com/mail/bin/a...py?answer=8770 to review 552 5.2.3 our size guidelines. Odrzucane są wiadomości większe niż 25MB, ale trzeba pamiętać, że załączniki w mailach puchną o około 33%. Dlatego do jednej wiadomości można załączyć pliki o łącznej wielkości poniżej 19MB. |
Postaram się jeszcze dziś wysłać swoje zdjęcia, muszę jeszcze przejrzeć cały 2010 i 11 - a trochę tego jest ;) Na razie mam Liskamma, Loko, Uruka, Ozziego i Peri, a na pewno dojdą też Cayo i Morta.
|
Proszę o informacje, kto i ile chciałby zamówić kalendarzy, gdyby cena była "do łyknięcia" -już pora porozmawiać z drukarniami.
A-ha.... dostałam inf. od Sssmoka, że format kalendarza to A4. |
no my bysmy tak ze trzy na pewno wzieli :)
|
Nie da się zrobić w większym formacie, chociaż A3?
Ja bym wzięła min. 2 szt. |
ja też 2 szt :)
|
My 1 lub 2 sztuki w zależności od ceny:)
|
ja najpewniej 1 sztukę
|
A mozna gdzies obejrzec wczesniej design? :oops:
|
1 szt poproszę :)
|
My pewnie 2 lub więcej, w zależności od ceny :)
A4 o troszkę malutki? Nie za wiele z daleka zobaczę :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 15:34. |