|  | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Ja wysle jakies Garudy i Luny | 
| 
 a na jakiego maila to wysłać, bo próbowałem na gorthan.kennel i dostałem zwrotkę? | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Quote: 
 ALe i tak skrzynka robi zwrotkę, pewnie przepełniona :) | 
| 
 Się dowiedziałem, sobie przeczytałem.....  Pomysł genialny, jesteśmy jak najbardziej za zamiawiamy już hurtowo ;) Lunek też będzie ;) tylko jakimś cudem wybiorę 10 zdjęć ze natłoku wszystkich :D | 
| 
 Quote: 
 Psia mać! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...... Wilu -koniecznie zdjęcie Lunko-synusia w ramionach 8) | 
| 
 Hie hie, może jesiennie z zeszłego roku? :D https://lh3.googleusercontent.com/-Q...1/DSC_4103.JPG | 
| 
 :roflmao:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao :twisted: Niezorientowani w rasie patrząc na wyraz twarzy Lunka pomyślą: "biedny upośledzony pies"..... :lol: Zorientowani będą wiedzieli, że wilczak miną potrafi sprawne zmanipulować zakochanego do obłędu Opiekuna...... :twisted: | 
| 
 Quote: 
 Na początku zwrotki powinien być taki komunikat: 552-5.2.3 Your message exceeded Google's message size limits. Please visit 552-5.2.3 http://support.google.com/mail/bin/a...py?answer=8770 to review 552 5.2.3 our size guidelines. Odrzucane są wiadomości większe niż 25MB, ale trzeba pamiętać, że załączniki w mailach puchną o około 33%. Dlatego do jednej wiadomości można załączyć pliki o łącznej wielkości poniżej 19MB. | 
| 
 Postaram się jeszcze dziś wysłać swoje zdjęcia, muszę jeszcze przejrzeć cały 2010 i 11 - a trochę tego jest ;) Na razie mam Liskamma, Loko, Uruka, Ozziego i Peri, a na pewno dojdą też Cayo i Morta. | 
| 
 Proszę o informacje, kto i ile chciałby zamówić kalendarzy, gdyby cena była "do łyknięcia" -już pora porozmawiać z drukarniami.  A-ha.... dostałam inf. od Sssmoka, że format kalendarza to A4. | 
| 
 no my bysmy tak ze trzy na pewno wzieli :) | 
| 
 Nie da się zrobić w większym formacie, chociaż A3?  Ja bym wzięła min. 2 szt. | 
| 
 ja też 2 szt :) | 
| 
 My 1 lub 2 sztuki w zależności od ceny:) | 
| 
 ja najpewniej 1 sztukę | 
| 
 A mozna gdzies obejrzec wczesniej design? :oops: | 
| 
 1 szt poproszę :) | 
| 
 My pewnie 2 lub więcej, w zależności od ceny :) A4 o troszkę malutki? Nie za wiele z daleka zobaczę :twisted: | 
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |