Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   MWPR Poznań, 21.10.2012 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22463)

Gia 24-10-2012 23:44

Quote:

Originally Posted by fraxinia (Bericht 441395)
Chciałabym jeszcze pogratulować Mandżurowi, bo to chyba najpiękniej wystawiający się wilczak jakiego widziałam!

W imieniu Mandżurka bardzo dziękuję :) A od siebie dodam jeszcze, że nasz GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna aka Mandżur w Poznaniu skończył Młodzieżowy Championat Polski i jest pierwszym wilczakiem z naszym przydomkiem z tym tytułem. Niewiele "naszych" w Polsce zostało. Pozostałym dwóm maluszkom brakuje po 1 wystawie, więc może też uda się im skończyć, a braciszkowi napewno, siostra pozostaje wciąż pod znakiem zapytania :twisted:
Mandżur w młodzieżowych chłopaczkach wybiegał także Młodzieżowego Zwycięzcę Polski 2012 z czego strasznie się cieszymy :) A dopiero w niedzielę kończymy roczek huczną imprezą!!! :)

Cieszę się, że na forum mogę przeczytać jak łądnie się Mandżurek prezentował ze swoją ukochaną Kayą, sama niestety nie mogłam zobaczyć :)
Jeszcze raz od nas gratulacje!!! :)

A także gratulacje Ulvarkowi res. CACIBA i Xipe CACIBA :) No i "małemu" Astarothowi II wspaniałego debiutu!! :)

Agnieszka 25-10-2012 16:04

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 441816)
A także gratulacje Ulvarkowi res. CACIBA i Xipe CACIBA :) No i "małemu" Astarothowi II wspaniałego debiutu!! :)

Dziękujemy, choć uważam, że debiut wcale nie taki wpaniały, jak młody położył się w ringu i nie chciał ruszyć - dopiero widok psa w ringu obok zmotywował Loko do wstania, chyba chłopak myślał, że będzie zabawa :lol: Aczkolwiek pierwsza wystawa za nami, a kolejne czekają... :)

Pozdrawiam i wszystkim zwycięzcom gratuluję! Miło było Was zobaczyć.

Agnieszka 02-11-2012 13:31

Chciałam właśnie dodać wynik młodego z wystawy do bazy, ale.... widzę, że on już tam jest! nie wiem, komu mam dziękować???, ale dziękuję, że ktoś o nas tak szybciutko pomyślał:) pozdrawiam

jefta 08-01-2013 12:40

Czy jakas dobra dusza posiadajaca katalog podalaby mi rodzicow i date ur owczarka niem krotkowlosego z klasy otwartej Heinera?

anula 08-01-2013 22:28

Quote:

Originally Posted by jefta (Bericht 448012)
Czy jakas dobra dusza posiadajaca katalog podalaby mi rodzicow i date ur owczarka niem krotkowlosego z klasy otwartej Heinera?

Mimo najszczerszych checi - nic! Oprocz tego, ze sie nazywa Heiner Dobrzyków, to nic wiecej nie wyguglalam... Mialam byc na wystawie w Poznaniu, ale odpuscilam, wiec nie mam katalogu :(

jefta 08-01-2013 23:52

no ja tez szukam i szukam, matke chyba znalazlam ale ojca ni cholery. Docenia sie baze wd, oj docenia :lol:
Dzieki za checi!

Gaga 08-01-2013 23:56

O katalog może zapytaj na dogo w odpowiednim temacie, będzie może szybciej:) Albo hodowców? Bo na stronie hodowli jest, ino bez bliższych danych:)

jefta 09-01-2013 00:00

To ide na dogo :lol:
Do hodowcy to pozniej...

fraxinia 09-01-2013 00:08

Po długich poszukiwaniach znalazłam katalog :lol:
HEINER Dobrzyków ur. 27.08.2010, Bongo Vikar-Ginger aus Buddy's Meute

jefta 09-01-2013 00:22

Dziekuje!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:41.