Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   A'nielskie Spiderwolf-y (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22437)

Spider 28-10-2012 20:48

Witajcie :)
Maluchy już kończą 6 tydzień swojego zwariowanego życia ,są przesłodkie bardzo kochane i lubią ludków :)Raz aniołki raz diabołki :daysmile.Dzisiaj gościliśmy Agnieszkę ,Dominikę i Sebastiana :) Więc maluchy wymiziane wymęczone i obfotografowane super okiem Dominiki :) Zdjecia będą niebawem ,życzę Wam miłego oglądania .Ciekawe jak Wam spodobają się imiona haha :)pozdrawiam Spiderka

Agni 28-10-2012 21:11

Zdjęcia już są dwa posty przed Twoim :twisted:
Jestem pod wrażeniem jak bardzo kontaktowe są maluchy. Same pchają się na kolana i rozdają całusy na prawo i lewo. Słodziaki, ale Anarchia jednak będzie moją ulubienicą :)

Spider 28-10-2012 21:29

Aga jesteś szybka jak błyskawica haha :) Dziękuję za fotko Dominice ,dobre oko ma dziewczyna :) no i za kawkę i pyszne ciacho :)

avgrunn 28-10-2012 21:35

Fajne destrukcyjne imiona :D czyzby proroczo :rock_3 ?

Spider 28-10-2012 21:58

Raczej ostrzegawczo :twisted:haha

Gia 29-10-2012 01:28

Śliczne słodziaki :) Madzia, jak Ty to robisz, że masz AŻ tak czysto w domu przy tylu destruktorach? ;)

makota 29-10-2012 01:52

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 442181)
Śliczne słodziaki :) Madzia, jak Ty to robisz, że masz AŻ tak czysto w domu przy tylu destruktorach? ;)

No właśnie... ja oglądając zdjęcia nie mogłam wyjść z podziwu :)
JAK?! :twisted:

orlos 29-10-2012 09:04

Quote:

Originally Posted by makota (Bericht 442182)
No właśnie... ja oglądając zdjęcia nie mogłam wyjść z podziwu :)
JAK?! :twisted:

Ja wiem!!! Zatrudnili Perfekcyjna Panią Domu ;) ;P

MagdaW 29-10-2012 10:44

Ale te maluchy są słodkie :smileyb
Już wiadomo do jakich miast się rozjadą ?

Puchatek 29-10-2012 11:45

Quote:

Originally Posted by Agni (Bericht 442148)

Mój "namber łan" :twisted:..... wyraz pyska cudownie złowieszczy, inteligentne i myślące spojrzenie zapowiada wiele..... ależ to będzie cudowny "larwiszon" :rock_3 .... na wszelki wypadek odmówię kilka "Zdrowasiek" za nowych Opiekunów......8)

Spider 29-10-2012 16:38

Gia , no jadę na mopie z prędkością światła haha .A po za tym szczeniaki mają swój pokój tam śpią jedzą i ..... :twisted:.Przyznam się że jak by były na salonach to ciężko by było ogarnąć siłę destrukcji ...A rano ich pokoik nie jest taki ładny i czysty ,więc szorowanie go zajmuje ok 40 min oczywiście przy pomocy siedmiorga krasnoludków:twisted:.No i maluchy "pomagają " mi w sprzątaniu własnymi futerkami i zanim pójdą do domów to wsadzę do pralki bo inaczej to się przykleją do rąk nowych przewodników :roll:.Ogólnie jest wesoło :) jak je zabieram na do salonu to szoruję u nich a potem salon :) W życiu nie myłam podłóg tyle razy dziennie haha.
Co do miast to maluszki rozjadą się po Polsce. Dwie panienki okolice Warszawy .Chłopak i dziewczyna Kraków ,jedna panienka Tychy jedna panienka bedzie biegać po plażyi kawaler bedzie podróżnikiem pomiędzy Zakopanem Krakowem i Krosnem wszędzie razem ze swoim Pańciostwem :)

avgrunn 29-10-2012 16:44

a gdzie po plazy bedzie biegac w jakim miescie?

makota 29-10-2012 16:46

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 442224)
Gia , no jadę na mopie z prędkością światła haha .A po za tym szczeniaki mają swój pokój tam śpią jedzą i ..... :twisted:.Przyznam się że jak by były na salonach to ciężko by było ogarnąć siłę destrukcji ...A rano ich pokoik nie jest taki ładny i czysty ,więc szorowanie go zajmuje ok 40 min oczywiście przy pomocy siedmiorga krasnoludków:twisted:.No i maluchy "pomagają " mi w sprzątaniu własnymi futerkami i zanim pójdą do domów to wsadzę do pralki bo inaczej to się przykleją do rąk nowych przewodników :roll:.Ogólnie jest wesoło :) jak je zabieram na do salonu to szoruję u nich a potem salon :) W życiu nie myłam podłóg tyle razy dziennie haha.
Co do miast to maluszki rozjadą się po Polsce. Dwie panienki okolice Warszawy .Chłopak i dziewczyna Kraków ,jedna panienka Tychy jedna panienka bedzie biegać po plażyi kawaler bedzie podróżnikiem pomiędzy Zakopanem Krakowem i Krosnem wszędzie razem ze swoim Pańciostwem :)

Matko, ja z jednym szczeniakiem nie wyrabiam... pomijam fakt mieszkania z czterema facetami :twisted:

Wow, aż dwa małe Spiderwolfy do Krakowa przyjadą?! :rock_3
Wesoła gromadka nam się tu zrobi :)

Spider 29-10-2012 17:06

Nadmorski Dziwnów :lol::)
Makota no bedziesz miała zadanie bojowe zaopiekować się moim dzieciatkiem spacerowo :)Ludzie bardzo fajni a i Cresil będzie miał towarzystwo w swoim wieku prawie :)A Lorka będzie wychowywac haha ....

avgrunn 29-10-2012 17:13

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 442232)
Nadmorski Dziwnów :lol::)

Jesli dobrze spojrzalam to diabelnie daleko :( Kurcze gdyby nie Pamirek to bym podejrzewala jakis spisek przeciwko trojmiejskim rejonom :rock_3

makota 29-10-2012 17:18

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 442234)
Jesli dobrze spojrzalam to diabelnie daleko :( Kurcze gdyby nie Pamirek to bym podejrzewala jakis spisek przeciwko trojmiejskim rejonom :rock_3

W Trójmieście to Wy macie akurat chyba sporo burasów, nie? :)
Zawsze mi się wydawało, że tam dużo wilczaków... :p

avgrunn 29-10-2012 17:22

Quote:

Originally Posted by makota (Bericht 442237)
W Trójmieście to Wy macie akurat chyba sporo burasów, nie? :)
Zawsze mi się wydawało, że tam dużo wilczaków... :p

az tak duzo nie ma, poza tym stanowczo za malo pannic ;)

Miru 29-10-2012 17:28

Jak przeczytałam ''...Krosnem...'' to mi się tak miło zrobiło, dobrze myślę ;) ?

anula 29-10-2012 19:37

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 442224)
Dwie panienki okolice Warszawy

Daleko od granic stolicy??? Raczej polnoc czy poludnie? Wschod czy zachod? Mamy wciaz niedobor panienek na spacerach, a jedna nam niestety niebawem odleci do cieplych krajów, wiec co to bedzie, co to bedzie...
Ciocia Wondera pieknie sie opiekuje malenstwami, Biesiak tez ich (raczej) nie tyka, wiec polecamy sie nowym pańciom :twisted:

Spider 29-10-2012 20:10

Anula jak możesz to podaj mi swój nr tel to wyposażę małą i jej Pańcię w telefon do dobrej Ciotki .Sunia będzie ok 30 km od Wawy .
Zresztą to prośba do wszystkich chętnych chęcią zaznajomienia się ze Spiderwolfami :) A ja też bym była spokojniejsza że przewodnicy będą mogli liczyć na Wasze dobre rady i pomoc regionalną :)

All times are GMT +2. The time now is 08:47.