![]() |
Witajcie :)
Maluchy już kończą 6 tydzień swojego zwariowanego życia ,są przesłodkie bardzo kochane i lubią ludków :)Raz aniołki raz diabołki :daysmile.Dzisiaj gościliśmy Agnieszkę ,Dominikę i Sebastiana :) Więc maluchy wymiziane wymęczone i obfotografowane super okiem Dominiki :) Zdjecia będą niebawem ,życzę Wam miłego oglądania .Ciekawe jak Wam spodobają się imiona haha :)pozdrawiam Spiderka |
Zdjęcia już są dwa posty przed Twoim :twisted:
Jestem pod wrażeniem jak bardzo kontaktowe są maluchy. Same pchają się na kolana i rozdają całusy na prawo i lewo. Słodziaki, ale Anarchia jednak będzie moją ulubienicą :) |
Aga jesteś szybka jak błyskawica haha :) Dziękuję za fotko Dominice ,dobre oko ma dziewczyna :) no i za kawkę i pyszne ciacho :)
|
Fajne destrukcyjne imiona :D czyzby proroczo :rock_3 ?
|
Raczej ostrzegawczo :twisted:haha
|
Śliczne słodziaki :) Madzia, jak Ty to robisz, że masz AŻ tak czysto w domu przy tylu destruktorach? ;)
|
Quote:
JAK?! :twisted: |
Quote:
|
Ale te maluchy są słodkie :smileyb
Już wiadomo do jakich miast się rozjadą ? |
Quote:
|
Gia , no jadę na mopie z prędkością światła haha .A po za tym szczeniaki mają swój pokój tam śpią jedzą i ..... :twisted:.Przyznam się że jak by były na salonach to ciężko by było ogarnąć siłę destrukcji ...A rano ich pokoik nie jest taki ładny i czysty ,więc szorowanie go zajmuje ok 40 min oczywiście przy pomocy siedmiorga krasnoludków:twisted:.No i maluchy "pomagają " mi w sprzątaniu własnymi futerkami i zanim pójdą do domów to wsadzę do pralki bo inaczej to się przykleją do rąk nowych przewodników :roll:.Ogólnie jest wesoło :) jak je zabieram na do salonu to szoruję u nich a potem salon :) W życiu nie myłam podłóg tyle razy dziennie haha.
Co do miast to maluszki rozjadą się po Polsce. Dwie panienki okolice Warszawy .Chłopak i dziewczyna Kraków ,jedna panienka Tychy jedna panienka bedzie biegać po plażyi kawaler bedzie podróżnikiem pomiędzy Zakopanem Krakowem i Krosnem wszędzie razem ze swoim Pańciostwem :) |
a gdzie po plazy bedzie biegac w jakim miescie?
|
Quote:
Wow, aż dwa małe Spiderwolfy do Krakowa przyjadą?! :rock_3 Wesoła gromadka nam się tu zrobi :) |
Nadmorski Dziwnów :lol::)
Makota no bedziesz miała zadanie bojowe zaopiekować się moim dzieciatkiem spacerowo :)Ludzie bardzo fajni a i Cresil będzie miał towarzystwo w swoim wieku prawie :)A Lorka będzie wychowywac haha .... |
Quote:
|
Quote:
Zawsze mi się wydawało, że tam dużo wilczaków... :p |
Quote:
|
Jak przeczytałam ''...Krosnem...'' to mi się tak miło zrobiło, dobrze myślę ;) ?
|
Quote:
Ciocia Wondera pieknie sie opiekuje malenstwami, Biesiak tez ich (raczej) nie tyka, wiec polecamy sie nowym pańciom :twisted: |
Anula jak możesz to podaj mi swój nr tel to wyposażę małą i jej Pańcię w telefon do dobrej Ciotki .Sunia będzie ok 30 km od Wawy .
Zresztą to prośba do wszystkich chętnych chęcią zaznajomienia się ze Spiderwolfami :) A ja też bym była spokojniejsza że przewodnicy będą mogli liczyć na Wasze dobre rady i pomoc regionalną :) |
All times are GMT +2. The time now is 08:47. |