![]() |
Naše potvůrka měla průjem, protožejí nejedou štěněcí granulky, zato ty pro dospělé moc ráda. Dostala rýži se sýrem a lososem a podle toho co při tom vydávala za zvuky, jí asi chutnalo.
|
http://imb.lide.cz/lide_photo_big/20...jpg?type=fresh
Bolt dostal játrové "cukroví". Tedy postupně dostává :) Jako hračku jsem mu koupila kokosový ořech, ale zatím ho máme jako dekoraci asi do Silvestra. Včera mu kromě jídla stačila kost z buvolí kůže podle mého úsudku, on s tím pochopitelně nesouhlasil a dával to jasně najevo večer. :twisted: |
U nás nakonec byla hostina:oD Pro vlka i potkany jsem upekla "zvířecí linecké cukroví", jelikož různé sušenky naslano (játrové, sýrové apod.) mu peču pořád na pamlsky, tak aby měl změnu. A k večeři dostal kapří hlavu a další zbytky a "bramborový salát" (vařenou zeleninu a vajíčko). Cukroví prý dobré, zelenina taky fajn, ale kapra odmítl, nesežral ani kus, jen mi tu hlavu přinesl na uvítanou, když jsem si pro něj šla do kotce:D Tak dostali kus potkani, těm teda jel... a pak kdo je tu šelma:) Pod stromkem neměl ani náhubek ani řetěz, jak jsem vyhrožovala, ale nakonec novou misku na vodu a šlachu a ucho, které si sám rozbalil a byl z toho ohromě nadšený, takže asi dobrý:) Ještě má slíbené další dárky, v lednu nakoupíme na výstavě, tak bude mít ještě dodatečné Vánoce:D
|
nevim jak u ostatnich vlkoidu,ale u nas jina ryba nez losos (kupuju v masopropsy kilovku asi za 60 kc,je to na kousky nakrajeny a to ji teda smakuje), je fuj...z kapri hlavy jsme delali polivku,tu bych ji stejne nedala:) kdysi pradavno jsem ji koupila odrezky z lososa a byla tam cela hlava a ja pod dojmem jakehosi prirodovedneho dokumentu,kde vlci pozirali s radosti prave lososi hlavy jsem ji ji dala.Bylo leto a kdyz uz se druhym dnem povalovala na balkone jen tak lehce ozizlana,byla ji odebrana a vyhozena. Od te doby jsem to uz nezkousela...
a verze bramb.salatu pro psy me nenapadla.varene brambory,zelenina a vajicko by se mozna setkala s uspechem.... |
Já nikdy neměla problém, že by něco nechtěl sežrat. Spíš naopak jsem měla opačný problém, aby všechno sežrat nechtěl. Z kapřích hlav je nadšený, i když poprvé byl zpočátku z té "slizké věci" mírně nejistý, ale žravost je žravost...na jednu stranu i trošku výhoda při krmení
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |