![]() |
Je planovana trasa schudna i s kocarkem?
|
Quote:
|
Tak dnes jsme prošli celý úsek po týdením dešti docela zážitek máme bláto až za ušima takže doporučuju vhodnou a nepromokavou obuv. Je to 15km většinou lesem takže vlčouni můžou být 90% cesty na volno jen přes dvě vesnice musí být na vodítku. Jinak cesta bez zastávek trvala cca. 3,5 hod. normální chůzí. V polovině cesty budeme míjet hospůdku tak bude možnost občerstvení snad bude otevřená podle dnešních informací mají otevírací dobu od 11hod. tak snad budeme mít štěstí. A musím předem varovat ty kdo neradi chodí do kopců jelikož si jich za cestu užijete dosytosti ;-) S pozdravem Málkovi a Besťule
|
Naše učast v ohrožení, Dante má rozřízlé bříško na přední pacce :cry: a 14 dnů na zahojení bude asi málo. Uvidíme jak se to bude hojit a dáme vědět těsně před setkáním.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hlasime ucast dva psi (Brena a Tara) a dva lidickove. Brena uz ma sbaleny batuzek a nachystane pacicky na behani:-) A objednejte snih, uz se ho nemuzeme dockat :-)
|
Quote:
|
Ahoj, též hlásím účast s Bazim. Už se moc těšíme
|
Ahojda. Na kolikátou hodinu je plánovaný výlet? A kde sraz? Zrovna 14.ledna máme dvojitou oslavu narozenin :roll:.
|
Jsem trubka, už jsem našla informace, na které jsem se ptala :lol:. U nás to s běháním na volno je horší - Danteho ještě nepouštím. Je takový nevypočitatelný :lol:. Je asi předběžné se ptát, jestli celou trasu zvládneme minimálně za 4h, abychom stihli i oslavu :oops:?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
My se předběžně také hlásíme :D Nia ,Brouček a dva psovodi :)
|
Tak teď jsem počítal účast a předběžně by mělo dorazit 9 vlčounů ale jak říkám je to zatím předběžné uvidíme jaká bude realita :) Jinak ještě jednou na sebe uvádím kontakt kdyby někdo bloudil nebo potřeboval s něčím poradit tel: 731/002796
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:11. |