![]() |
Quote:
|
Chłopaki do schrupania, niach niach :D Aż by się chciało z nimi TANZEN TANZEN xD
|
|
Cudne są :lol:
A Tamlin miał dzisiaj wprawkę do życia z wilczakiem, spotkał się z Astarte i Astri w parku chorzowskim. A ponieważ Astarte potraktowała go ostro od razu się w niej zakochał :lol: |
|
Cóż mogę powiedzieć... :love:smileyb
|
Quote:
|
Quote:
|
Super chlopaki i jakie ciekawskie :p
|
Ojj... mają gdzie pobiegać :) Chłopaki wielkie kluchy ;) Cudne!!!
|
Tamlin siedział dzisiaj ze mną przed komputerem więc skorzystałam z okazji i pokazałam mu filmik z perwszego spaceru 8)
Tłumaczyłam mu że jeden z tych biegających smyków będzie już niedługo jego ''braciszkiem'' i że będzie musiał dawać przykład młodszemu :D Tamlin patrzył z wielkim zainteresowaniem na filmik, kiwał główką na boki i bardzo się starał zrozumieć co mu chcę przekazać :D |
Już nie długo będzie miał go w realu :) w środę przegląd i ... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ale niebawem, za chwilę pojawi się ludzkie szczenię, które zajmie mnóstwo miejsca w domu, więc pozostaje nam czekać i mieć nadzieje, że Pinia jeszcze będzie miała potomstwo. I wtedy na pewno jeden idzie do nas i damy mu na imię Baldur :lol: P.S. Oba chłopaki są na medal, oba imiona trafione!!! Tylko brać :rock_3 |
Oglądam zdjęcia i oglądam i stwierdzam że oba są piękneee :)
Mam wrażenie że Baldur ma chochliki w oczach i wyraz pyszczka ma taki ''diabelski'' :twisted: Bragi wydaje się według słów mojej mamy taki bardziej ''misiowaty'' :D Mama chciałaby więc Bragiego a ja z tatą bardziej Baldura :ylsuper Ale i tak śliczne są oba :smileyb |
Robię się zielona z zazdrości :jumpie
Ale z was szczęściarze, nie wiem jak przetrwam ten czas oczekiwania, wiem że już niedługo będę się mogła cieszyć obecnością jednej z kluch ale jednak ten czas tak wolno dla mnie płynie... :D |
All times are GMT +2. The time now is 02:44. |